Real kiksa kod vilareala veceras,granada nije toliko losa,gledao sam ih jucer...osasuna je tukla barcu kod kuce...bilbao igra uvjek u vrucoj atmosferi...moze tu jos bit svasta,i moj mislenje da im je najlakse gostovanje sa atleticom,to su madridisti pustit ce im,ako bude trebalo...al barca ide kod betisa i levantea i tu bi mogla izg 2 boda
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Primera division 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by tata Mumi View PostSamo cu reci da si ga 2 puta gledao i to mi je dovoljno da shvatim kako ti gledas fudbal i nekog igraca. Glumiti tehnicara ne mozes, ili to jesi ili nisi, a on to svakako jest. I ako je Albiol za tebe neki igrac, blago tebi, samo to mogu reci. Imas oko za igraca. Cudno je kako strucnjaci tog Martineza nisu uocili u TOP10 stopera a ti ga navodis ovdje maltene u TOP5. Covjek igra zadnjeg veznog, a po potrebi moze i stopera. A neuopredivo bolji je na mjestu zadnjeg veznog gdje je medju boljima u Evropi. Ne sumnjam da znas bolje od ljudi koji su 20 godina na profesionalnom nivou u fudbalu.
Bitno je da si ti napisao da je on tebi smijesan (to puno utice na njegov kvalitet) i da si ga gledao 3 puta ove godine. Volim sto si konstruktivan a narocito objektivan. Ali cijenim tvoj trud ulozen u ovaj post. Vjerujem da si mnogo razmisljao cim si ovako nesto napisao.
A što se tiče Luiza ti voliš takav tip igrača a ja ne i bože moj, neka njega u Chelseu i svi smo zadovoljni ;) Ne znam što si se ufatio tog Martineza kojeg sam slučajno napiso jer mi je zapo za oko ovih proteklih dana
Comment
-
Ma ne moras ti meni objasnjavati ko je kakav u Realu. Iz tvog posta se moglo zakljuciti da je Luiz prelos i u odnosu na Albiola sto svakako nije istina. A Martineza si samo stavio jer se nisi mogao sjetiti nekoga drugoga. A covjek je neuporedivo bolji na mjestu zadnjeg veznog nego kao stoper.
Nije poenta da li ja volim Luiza ili ne, treba biti objektivan. Ja mrzim Alvesa ali ne mogu reci da je covjek los samo zato sto ga ja ne volim. O tome se ovdje radi. Ti ne volis Luiza i odmah pricas protiv njega iako to nije zasnovano na cinjenicama.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ne razumem kako je Valencia mogla izgubiti na Mestalli od poslednje Zaragoze uz to da je gotovo 60 min. Zaragoza imala igraca manje.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ni ja vjeruj mi ..
Ubila ih je Valencia bas po svim statistickim parametrima , 70-30 posjed lopte , 25-5 u napadima , sto znaci da su ovi vjerovatno iz kontri dosli do sansi i golova ..
Villarreal - Real poluvrijeme 0-0 . Bilo je sansi na obje strane , ali golmani odlicni .
Comment
-
Originally posted by Dale View PostNi ja vjeruj mi ..
Ubila ih je Valencia bas po svim statistickim parametrima , 70-30 posjed lopte , 25-5 u napadima , sto znaci da su ovi vjerovatno iz kontri dosli do sansi i golova ..
Villarreal - Real poluvrijeme 0-0 . Bilo je sansi na obje strane , ali golmani odlicni .Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Evo sad sam se i ja ukljucio. Mou mi deluje kao da je na ivici nervnog sloma.
Nadam se da ce Real nekako dobiti.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by edohz View Postnisam gledo Real prvo pol. pa znali neko šta se desilo pa je Lass izašo u 29 a ušao Callejon a da bi Callejon izašo na poluvremenu i ušao Altintop ???
@Topdzija Dali su im bodove da se kao bore za opstanak, Valensija je treca pa je treca sprdaju se malo imali su 25 suteva i preko 60% posed lopte
Comment
-
Kakav je jebeni car Ozil, kakva asistencija ljudi moji.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment