Originally posted by tata Mumi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Primera division 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Ne znam kako ovo nije vidjeno....Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Kakav car Gonzalo...
Ako, ako, kada su oni mogli da glume onako, i onaj Tino Costa, Gravesen sa kosom.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Skroman je decko Gonzalo, nece da uzima mesto legendi kluba.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Jer je gledao neko mec izmedju Atletica Madrida i Levantea ? Prvo poluvreme ocaj, ali zato drugo neverovatno. U poslednjih 30 minuta palo 5 golova(Madridjani pobedili 3:2). Falcao nije igrao za Atl. Madrid.
Diego,Reyes i Adrian su po meni odlicno odigrali, pogotovo ona akcija na kraju kada je Diego petom dodao nekom i Pizzi promasio. Kako je samo publika skandirala "Reyes,Reyes" i trener ga morao ubaciti u igru.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostJer je gledao neko mec izmedju Atletica Madrida i Levantea ? Prvo poluvreme ocaj, ali zato drugo neverovatno. U poslednjih 30 minuta palo 5 golova(Madridjani pobedili 3:2). Falcao nije igrao za Atl. Madrid.
Diego,Reyes i Adrian su po meni odlicno odigrali, pogotovo ona akcija na kraju kada je Diego petom dodao nekom i Pizzi promasio. Kako je samo publika skandirala "Reyes,Reyes" i trener ga morao ubaciti u igru.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Sjajan gradski derbi, odlicno
Atletiko je odlicno otvorio susret zaista, Real nije imao nekih prilika. Dobar gol Atletica, mada steta im je za ovaj crveni i penal, siguran sam da bi se dobro drzali, a ovako mislim da ih ocekuje potop u drugom poluvremenu, ako ne potop onda poraz sigurno. Ne znam zasto trener izbaci Diega, mogao je nekoga drugog, Diego jako fali i to se vidi. Steta sto nema Falcaa takodjer. Jos jedna stvar, Atletico igra jako nesportski, udaraju sa svih strana, Mourinho samo sto nije poludio
Comment
-
Real rutinski u drugom poluvremenu, dva cista penala, i lagana realizacija istih od strane Ronalda. Ne secam se kada je covek promasio penal...Ali kako je samo Ronaldo proigrao Higuain-a kod drugog penala, i sjajna asistencija za Di Maria-u...svaka cast.sigpic
Comment
-
Originally posted by Dusan View Post2 crvena kartona za Atletiko.sigpic
Comment
Comment