Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dosta grešaka sudija na štetu Raonića, morao je nekoliko puta da ih isprvralja uz HE.
    Nekako mislim da bi Noletu više legao Marej, jer mu je već uzeo broj, ali i Marej se trudi da nešto izmeni, mada mu to i nije donosilo rezultate.

Comment

• Uzima ovo Raonic, al u finali je 3-0 za Noleta ako ne bude mogao da krha FH u razmjenama u kontinuitetu.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Mozes da slijedis dvije logike:

Niksic protiv Niksica, ako gledas od kuda su im ocevi.

Beograd protiv Titograda ako gledas gdje su rodjeni.

Naravno obadvije su upitne, da ne upotrijebim drugu rijec.

To ce biti Djokovic protiv Raonica, ako bude.

Ili, ako neko voli, Srbija protiv Kanada.
        Ma ok je to sve, ja ovim samo iskazujem svoju malu "frustraciju" sto ni jedan od ta dva igraca nije Crnogorac, a mogli su obojica biti, da je moja zemlja samo malo njuha imala za talente, da je imalo umjela da ih potpomogne, stimulise.. Ovako, neka je Djole Srbin, i treba da bude.. kao i Milos Kanadjanin.. Zaebi patriotizam, korijene i ne znam sta sve, kad tu drzavu boli tuki za tebe, no samo gleda kako da te iscijedi. No, da ne brkam politiku previse sad.. ;)

Comment

• Originally posted by notorious View Post
          Shminkine kolege se svojski trude da pomognu slabijem igraču
          One loptice su najteže za vidjeti, kada igrač ode na mrežu, a drugi igra pasing po dijagonali...baš teško za vidjeti, jer očekuješ da ovaj pokupi volej

ista stvar i na osnovnoj liniji, kontaš uhvatit će je...i belaj

Comment

• Koliko su god oni krivi i glavni je, morao je ispraviti, preveliki aut a njemu pred očima

Comment

• Ajmo u 5 setova i nek neko dobije na razliku
              "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Miloš u epizodi sam protiv svih Bolje ovako, otvoriće peti servisom.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                  Koliko su god oni krivi i glavni je, morao je ispraviti, preveliki aut a njemu pred očima
                  Prevelik je aut, nema šta, morali su reagovati

Bilo bi baš šteta da klasik ne ode u 5. set

Comment

• Oce Endi da se oproba sa Nolom, ali oce i Raon-No ne pravi pitanje
                    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Moze ovo u 5. set pa onda nek igraju na razliku, sto vise to bolje

Ja navijam za Raonica ovde.

Comment

• Andy majstor promasi ono sto bi i ja pogodio na gem lopti i sad brani BP
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Gotov je Raona, nema nikakvih sansi u petom, a bio bi pozeljniji protivnik u finalu. Nista, neka bar produzi mec koliko moze
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Mareju je bas stalo da izgubi u finalu
                            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Zaba je udavljena Milos ce izgubiti na fiziku!

Comment

• novak dok ovo gleda vjerovatno mu ide voda na usta i jedva ceka nedelju
                                ne vidim na koju foru ga neko od ove dvojice moze ugroziti.. al ajde, da ne trcimo pred rudu
                                skoro mi svejedno, voilo bi da milos okusi gs finale al takodje zelim i cetvrto ao finale sa andijem

Comment

Working...
                                X