Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nije rekla da će doći i sledeće godine... jer i ranije nije to govorila?
    Drago mi je zbog Kerber ali sam navijao za Serenu.

Comment

• Serena nece da prizna da ima pritisak za taj 22 GS. Pocelo je od USO prosle godine i desavalo se sada.
      Nervozna je na kraju, stvara sebi ogroman pritisak.

Comment

• A u prvom kolu trebala ispasti od druge Rafaelove verzije

Comment

• serena se lose kretala, i lose igrala na mrezi, dva kljucna razloga za poraz, mada ne treba podcijenjivati ni borbenost i srcanost Kerber, stvarno svaka cast za obe igracice
          Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Tako je bre!
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Cestitke Kerber.

Igrala je odlicno, popravila je servis, imala perfektnu taktiku i hrabrost da je sprovodi do kraja. Iznenadila je Serenu i mislim da je to glavni razlog zasto je Serenina igra bila ispod standardnog nivoa.

Ponasanje Serene na kraju.

Vise ne zelim da Serena i Novak idu korak u korak!

Comment

• Cestitam Kerber na tituli i Sereni na ovom postupku i iskrenim cestitkama koje je usmjerila ka Kerber. Svaka joj cast stvarno.

Comment

• Marej se sad nada da moze nesto

Poslato sa Nokia 3310
                  Dayman (a-a-ah...)
                  Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                  Champion of the sun (a-a-ah...)
                  You're a master of karate and friendship
                  For everyone

Comment

• E Mats.. ni tri Simona ne mogu ništa šampionu!
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bravo za Kerber. Serena ce nazalost morati da se zadovolji sa 3 slema ove godine.

Comment

• Dokaz koliko je tesko predvideti zenski tenis, na USO osvojila Peneta, sada AO Kerber, ko je sledeca?
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Jelena uzima RG.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                            Ali Banjac sto navija za Kerber ahhah, vidi se da hejtuje Serenu za ovo prenemaganje i dramaturgiju
                            Tako i treba, kako da navija za nekoga ko folira, place, prenemaze se, preti... na terenu.
                            Treba javno da navija za Novaka , a ne kao masa ostalih protiv njega.
                            Bravo za Kerber.

Comment

• Drama queen, tako je nazvao komentator, a zapravo ona to nije.
                              Ume da se prenemaže, istina, ali danas nije; bodri sebe kad nešto dobro uradi, što svi rade manje-više, retko je nekorektna prema protivnicama, ume da čestita pobednici. Linijske sudije su nekad u opasnosti, istina. Zapravo, za šampionku njenog kalibra ne može joj se mnogo zameriti.
                              Ja sam danas navijala za Kerber, odigrala je nekoliko fantastičnih mečeva ovde i zaista mi je bilo uživanje gledati je. Nadam se da neće u maniru WTA toura zablistati na jednom velikom turniru a onda završiti sa nekoliko manjih titula.
                              Originally posted by gokara
                              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Ti potcjenjujes uticaj medija, oni ne dobijau poene ali kreiraju atmosferu i dobijaju meceve. Isto tako precjenjujes moj uticaj. Moje navijanje za Kerber nece imati uticaja na mec.
                                Kao što neće imati ni navijanje za Serenu, prvi put u životu

Bolje joj je išlo bez tebe

Osvoji i Murray GS, drugi u karijeri, brzo će postati uspješniji brat Murray

Comment

Working...
                                X