Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Drugim recima Stefko poenta mog posta nije bila ono sto se cini da jeste i ono sto si i ti shvatio.
    Poenta mog posta je bila da je Vavrinka jedina Federerova sansa za slem. A verujem da su to shminka i Bojana skapirali - skontali sta sam u stvari rekao-napisao.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Svi spominju neki umor, a meni nije jasno kako su umorni na početku sezone,kada su po pravilu igrači najsvežiji i željni tenisa.
      Last edited by Dekson; 10-01-16, 17:40.
      Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Pa ako Nole jos jednom izgubi od Vavrinke na slemu komotno moze da batali tenis. Prosle i pretprosle godine je napravio koban potez tim sto je uzeo svajcarca za sparing partnera. Konstantno su trenirali zajedno i sparingovali, skoro na svim turnirima. To sto su postali dobri prijatelji je Stan iskoristio i otresao sa sebe tu neku psihicku nadmoc koju je Nole imao nad njim. Novaku nedostaje taj spiclovski mentalitet. Kad vidis da ti je protivnik psihicki nestabilan (na terenu i van njega) trebas sto vise da ga pokopas. Jeste nije hriscanski, ali sport je to, brutalna kompeticija..dozvoljeni su i podmukli potezi.
        Prijatelji mozete da budete kad odete u pemziju (sto bi rekao Tuta)
        --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Раона победио Федерера?
          sigpic

Comment

• Originally posted by Fića View Post
            Pa ako Nole jos jednom izgubi od Vavrinke na slemu komotno moze da batali tenis. Prosle i pretprosle godine je napravio koban potez tim sto je uzeo svajcarca za sparing partnera. Konstantno su trenirali zajedno i sparingovali, skoro na svim turnirima. To sto su postali dobri prijatelji je Stan iskoristio i otresao sa sebe tu neku psihicku nadmoc koju je Nole imao nad njim. Novaku nedostaje taj spiclovski mentalitet. Kad vidis da ti je protivnik psihicki nestabilan (na terenu i van njega) trebas sto vise da ga pokopas. Jeste nije hriscanski, ali sport je to, brutalna kompeticija..dozvoljeni su i podmukli potezi.
            Prijatelji mozete da budete kad odete u pemziju (sto bi rekao Tuta)
            Da batali tenis ako izgubi od tenisera koji isto drzi reket i za njega vaze ista pravila?
            Sta cu sve ovde da procitam!

Comment

• Danas sam video da David Ferer igra i ove nedelje. Neumoran je, verovatno zato sto je odmah ispao u Dohi pada nabije meceve (takmicarske) pred AO.
              Kakav je to ludak. Ne moze ni nedelju pred slem malo da odmori. Kao da nije igrao dovoljno i na onim egzibicionim turnirima pred Dohu.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nisam znao za ovo

bacio reket prvi put od djokovica i indian wellsa 2009 ?

Comment

• Svidja mi se u Aucklandu dole pored grafike rezultata, pokazuje brzinu servisa , sad ne znam dal je to do turnira ili tv stanice koja prenosi

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Danas sam video da David Ferer igra i ove nedelje. Neumoran je, verovatno zato sto je odmah ispao u Dohi pada nabije meceve (takmicarske) pred AO.
                    Kakav je to ludak. Ne moze ni nedelju pred slem malo da odmori. Kao da nije igrao dovoljno i na onim egzibicionim turnirima pred Dohu.
                    Taj bi igrao ove nedelje i da je osvojio Dohu, neumoran rudar
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Pospisil dobio Karlovica 7:6 7:5, bilo bi lepo da i on krene ove godine, izgleda kao klinac, ali vec ima 25.5 godina

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Kad smo već kod tog meča ...

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Joj, jadna devojcica

sigpic

with experience.

Comment

• I to još ni manje ni više nego od Ive
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• A ako dobro vidim, tamo pise da je servis isao 213km/h

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Pospisil dobio Karlovica 7:6 7:5, bilo bi lepo da i on krene ove godine, izgleda kao klinac, ali vec ima 25.5 godina
                                Nista ne moze da uradi Pospisil, limitiran igrac.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X