Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A i večita borba ovde ko se razume i ko se ne razume u tenis, ko hoće da vidi, a ko ne... ko ima/nema pojma...
    De smem da pišem posle nešto na tenisu.

Poslato sa htc
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Previse se vremena/postova/tastature trosi na nebitne likove. Kakav crni Dimitrov to mi je kao da se zanimam za Gaskea, pa za Grisu su Berdych, Ferrer, Tsonga i kompanija legende ovog sporta.

Nadam se da cu se ove godine nagledati vise tenisa nego prosle, ali izgleda da mi ni ova godina nece biti interesantna tj necu imati zbog cega da se ukljucim. Svi ovi pilici i stariji i mladji su i dalje nezreli i nedorasli. Ne vidim mesta za neke vece pomake, ocekujem da Novak izdominira kao prosle, Federer zabelezi malo slabije rezultate ali opet slicne kao prosle, Marej standardno negde ce da bljesne negde ce da nestane i ostaje jos samo da vidimo moze li Nadal nekim delom do stare fore ili je stvarno gotovo, ali meni je nekako nemoguce da je gotovo tako verujem da ima on sta jos da pokaze. Ostatak klasikica cirkulisace po zrebovima, zujati oko ovih zverki i to je to
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Nazalost, ni blizu onoliko vremena koliko na citanje budalastina

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          A i večita borba ovde ko se razume i ko se ne razume u tenis, ko hoće da vidi, a ko ne... ko ima/nema pojma...
          De smem da pišem posle nešto na tenisu.

Poslato sa htc
          Nije tu problem, nego sto se vise ceni pljuvanje po igracima nego postovi gde se naglasava pozitivna promena.

Sent from my Z3 compact <3
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Nema pozitivne promjene, covjek kad nema pritiska odigra izvanredno, kako nista nije promasio kad je Viktor servirao za mec? Cim se priblizio pobjedi i tituli poceo da izbacuje zicere. A ritern mu je sigurno jedan od najgorih na turu. Da ne pricam da je Troicki sa 30 godina spremniji od njega u najboljim danima.
            sigpic

Comment

• Sto se tice Dinitrova i Troickog, Grigor je veci znalac a Viktor borac.

Comment

• I veci radnik ocigledno. A za Grigora cemo videti, meni deluje da on nema glavu da postigne nesto vise.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Na ovom slemu on ide na Roleta u 3.kolu, a i da ne ide, premalo je to vremena da bi rezultat pratio svu ovu promenu.
                  Viktor je odigrao na gornjoj granici svojih mogucnosti, ne mozes nikako da kazes da nije odigrao nista posebno.

Aha, odjednom imas selektivnu amneziju pa se ne secas

Nemam ja potrebu za selektivnom memorijom jer nisam ni ništa govorio protiv Stana, Berdih je druga priča. Džaba ti taktičko-igrački napredak kada ne beležiš bolje rezultate, ne razumem čemu to onda. Čemu to kada izgubiš od Troickog koji, ponavljam opet nije igrao ništa posebno, i protiv kojeg si vodio sa 1-0 i imao meč loptu. Džaba to što će tri forhenda odigrati lepše kada će naredna četiri kada je pritisak prisutan izbaciti napolje. Bio je on već u top 10 i igrao je bolje nego sada.
                  Što se tiče Viktora ja sam gledao njegove mnogo bolje partije, ova nije ni blizu njegovih gornjih mogućnosti, mnogo grešaka je napravio.
                  Dobro možda ga ti pratiš više pošto znam da ti je gotivan i da lepiš njegove postere po sobi

Ovde je svako izložen ruglu kada ne ide u skladu sa opštim mišljenjem, onda je to trošenje tastature, pisanje budalaština i tako dalje. Naravno odmah se i dovodi u pitanje poznavanje tenisa. Ne razumem čemu takav stav, nije ovo jednosmerna ulica pa da moramo svi ići u istom pravcu. ( naravno Bojana ovde ne ciljam na tebe da se ne nađeš prozvana )

Griša Propuh će biti top igrač
                  There's something wrong with me chemically
                  Something wrong with me inherently
                  The wrong mix in the wrong genes
                  I reached the wrong ends by the wrong means
                  It was the wrong plan
                  In the wrong hands
                  With the wrong theory for the wrong man
                  The wrong lies, on the wrong vibes
                  The wrong questions with the wrong replies

Comment

• @Indigo
                    Ono sto je Troicki igrao u 3.setu je gornja granica njegovih mogucnosti, jako servirao, bh mu odlicno isao, cak i fh, igrao je agresivno, nije gurao lopticu sto on redovno radi.

Nema potrebe da me prozivas za Dimitrova da sam fan girl koja ne vidi dalje od nosa jer sam ga prosle godine pljuvala kad je igrao ocajno.

Ako nemas selektivnu amneziju, onda ti je pamcenje na nivou zlatne ribice, 3 dana i ode.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Nemojte da se svadjate, mozemo li svi da zivimo u skladu i harmoniji? Ako celjad nisu bijesna, kuca nije tijesna.

Neko voli Grigora, neko Viktora, neko Marka, neko Janka. Ukusi su razliciti. Ali sve vas spaja ljubav prema tenisu i svi ste znalci, neko veci neko manji. Na kraju dana to nije bitno, vazno je da sport prevlada. Neka pobijedi onaj koji je bolji na borislistu.
                      sigpic

Comment

• Vladanu neko ukrao sifru

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Nije tu problem, nego sto se vise ceni pljuvanje po igracima nego postovi gde se naglasava pozitivna promena.

Pljuvanje je ovde širok pojam.
                          Dal što pišem budalaštine ili kažem da je neko drvo (vređam nekog igrača) ili se ne slažem i ne vidim Grišin napredak (btw, ne osporavam mu ništa, samo sam ga protiv Viktora gledala u Sidneju)?

Ako je Shminka rekao za Stana još 2013. god da će da uradi sve ovo, to samo govori da se Shminka dobro razume i zna tenis, ali ne i da ja, koja nije mislila možda tako, pljujem po Stanu. Ili nje tako? Mada, nisam ništa pisala suprotnom, valjda, toga se i ne sećam, jbg ne pamtim ni bitnije stvari, a ko zna možda sam i zlatna ribica
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Pljuvanje je ovde širok pojam.
                            Dal što pišem budalaštine ili kažem da je neko drvo (vređam nekog igrača) ili se ne slažem i ne vidim Grišin napredak (btw, ne osporavam mu ništa, samo sam ga protiv Viktora gledala u Sidneju)?

Ako je Shminka rekao za Stana još 2013. god da će da uradi sve ovo, to samo govori da se Shminka dobro razume i zna tenis, ali ne i da ja, koja nije mislila možda tako, pljujem po Stanu. Ili nje tako? Mada, nisam ništa pisala suprotnom, valjda, toga se i ne sećam, jbg ne pamtim ni bitnije stvari, a ko zna možda sam i zlatna ribica
                            Indigo je sam trazio onakav odgovor, tebi nista lose nisam rekla, ne znam cemu ovo?

sigpic

with experience.

Comment

• Ma hajde ne pravite se ludi, vrlo dobro svi znaju šta je ok pisati, a šta nije

Comment

• Tražim odgovor šta je pljuvanje.
                                Ako se ne slažem sa nečijim mišljenjem, da li je to pljuvanje?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X