Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne osjeti se umor, teško da u ovom trenutku može igrati bolje od ovoga, sve i da mu je ovo prvi meč na turniru

Odličan meč

Originally posted by NI View Post
    Hoces u avatar da Tomic ulazi u top 12 ove godine. Barem jednu nedjelju.
    Može TOP 10 na jednu nedjelju u toku godine ili TOP 12 na kraju godine
    Last edited by shminka; 10-01-16, 13:45.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Ne osjeti se umor, teško da u ovom trenutku može igrati bolje od ovoga, sve i da mu je ovo prvi meč na turniru

Odličan meč
      Nije se osetio u 1.setu, sad se vec oseca iako se Coroc odlicno drzi, nisam ocekivala ovoliki otpor.

Sent from my Z3 compact <3
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
        I ovo je sasvim dovoljno od Borne, posle onolikog mrcvarenja juce
        Istina, makar treba uvijek ici maksimalno, sto on i radi, i ne predavati se unaprijed.

Originally posted by shminka View Post
        Ne osjeti se umor, teško da u ovom trenutku može igrati bolje od ovoga, sve i da mu je ovo prvi meč na turniru

Odličan meč

Koliko god volio nekoga ili ne treba ipak imati bar nalo realnosti, ovako se ispada smijesan.
        Umor se osjetio jos jucer u drugom setu, vec su mu tad klecale noge. Poslije MTO je jedva stizao lopte. I ovdje mu noge klecaju i jedva stize. Pa poceo je igrati S&V koliko je umoran
        Last edited by tenis; 10-01-16, 13:53.

Comment

• Koja bre predaja u prvom ATP finalu, neka gine pa cemo lako otkazati Sidnej
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Koja bre predaja u prvom ATP finalu, neka gine pa cemo lako otkazati Sidnej
            Ne lici meni Coric na nekog ko predaje meceve, pre mi lici na nekog ko ce da umre na terenu ali ce zavrsiti mec

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Koja bre predaja u prvom ATP finalu, neka gine pa cemo lako otkazati Sidnej
              Jucer nakon meca je izjavio da ce igrati Sydney, nije mi jasno zasto.
              Ipak mu ke staei bio boksac (inace je odvjetnik) a i on voli borilacke sportove, nema tu predaje

Comment

Ako Bernard ostvari bili koje od toga dvoga. Jednu nedjelju u top 10 ili TOP 12 na kraju godine. U avatar na 2 nedjelje?

Dogovoreno?

Comment

• Najbolja opcija, može

tenisu ne valja kad pohvališ, a ne valja ni kada kritikuješ...jedino rješenje, baš kao i sa Novakom, ga ne spominjati nikako

Comment

Najbolja opcija, može

tenisu ne valja kad pohvališ, a ne valja ni kada kritikuješ...jedino rješenje, baš kao i sa Novakom, ga ne spominjati nikako
                    ne valja ni to, jer se onda postavlja pitanje zasto se o njemu ne prica

sigpic

with experience.

Comment

Najbolja opcija, može

Dogovoreno.

tenisu je Borna pri srcu. Uzmi to u obzir. Ali moras priznati da se umoran dobro drzi protiv drugog igraca svijeta ove sezone.

Comment

• Zar već nisam to rekao? Drži se odlično i protiv Wawrinke iz 2015. mimo GSova bi već sada vjerovatno bio na pragu pobjede. Ali, Wawrinka je tip igrača sa kojim Borna voli da igra. Može igrati defanzivno i očekivati greške. Potencijalni umor, iako ga ne primjetim, mu nije pao sa neba nego ga je sam sebi stvorio u prethodnim mečevima. Sam je kriv što Granollersa, Batistutu ili Bedenea nije u stanju dobiti bez 9 sati kopanja.

Comment

• al se matorci bore za 250ice

Comment

Zar već nisam to rekao? Drži se odlično i protiv Wawrinke iz 2015. mimo GSova bi već sada vjerovatno bio na pragu pobjede. Ali, Wawrinka je tip igrača sa kojim Borna voli da igra. Može igrati defanzivno i očekivati greške. Potencijalni umor, iako ga ne primjetim, mu nije pao sa neba nego ga je sam sebi stvorio u prethodnim mečevima. Sam je kriv što Granollersa, Batistutu ili Bedenea nije u stanju dobiti bez 9 sati kopanja.
                            Sto ga Vavrinka ne oduva sa terena kao Novaka?

Umor mora biti prisutan. Sam je kriv? Pa tek mu je 19 godina. Budi malo velikodusniji.

Comment

• Pa, realno, ko je kriv što je umoran?

U jednu ruku je i ovo bilo čišćenje terena s njim, Borna najbolji tenis u karijeri igrao, nije imao nikakvu šansu

Popularni index dominacije 1,58...jel kad to Stan imao protiv Novaka
                              Last edited by shminka; 10-01-16, 14:23.

Comment

Najbolja opcija, može

Nisam mislio nista lose, a nisam mozda sve zapamtio sta si pisao za Bornu.

Comment

Working...
                                X