Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vineri 30:9
    Greške 13:13

Poslato sa htc
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Gazenje Bravo Novak samo nastavi da meljes
      sigpic

Comment

• Nije loše za početak sezone, mada može to i bolje
        sigpic

Comment

• Jel se i ovaj meč može nazvati pozitivnim za Rafu kao onaj u Pekingu

Apsolutno očekivano razbijanje, Novak prikazuje daleko najbolji tenis u mečevima sa Rafom jer je opušten, zna da nije ugrožen jer mu protivnik nema čime nauditi

Brutalno razbijanje

Comment

• Gasenje tenisa, koja moc, koji udarci... pu pu da ne ureknem. Zdrav si Nole. Idemooo!

Comment

• Pa šta je drugo moglo da se očekuje protiv Nadala. Novak uvek igra dobro protiv Nadala na hardu.

Comment

• Pobjedu smo svi ocekivali vjerujem i to u dva seta, ali ovakvu igru ja ipak nisam. Jer Nadal je igrao dobro, citam MTF i tamo ljudi ne veruju na kojem je Novak nivou igrao i kako mu funkcionise FH.
                sigpic

Comment

• Kako nisi, kada smo prije 3 dana rekli da će Rafa osvojiti maksimalno 4 gema

Comment

• Ma on je znao da bude razbijen i da uzme 5-6 gemova, da izgubi dostojanstveno, ali vala ovako ga Djokovic nikad nije razbio sto se ciste igre tice. Dva vinera po gemu, nije mu dao da predje 50% ni posle prvog servisa, bas brutalno
                    sigpic

Comment

• Ali kako tuznim glasom ovi komentarori pricaju. Taman su se ponadali nakon DC-a da Murray uzima AO pa sad tuga

Comment

• Rekao je Vladan 3 gema max za Rafu, nego očekujem shminka tvoju novu predikciju meni na pp...ispravljenu ofc

Poslato sa htc
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ocekivao sam ovako brutalnu igru Novaka protiv Rafe, mada sam ocekivao 6:1 6:1, tu me je malo razocarao, al dobro, sta sad...
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Ma on je znao da bude razbijen i da uzme 5-6 gemova, da izgubi dostojanstveno, ali vala ovako ga Djokovic nikad nije razbio sto se ciste igre tice. Dva vinera po gemu, nije mu dao da predje 50% ni posle prvog servisa, bas brutalno
                            Od MCa prošle godine igra ofanzivnije sa Rafom, nema više peglanja, što treba defanzivno odradi kao što je radio i prije, a čim dobije priliku za napad, iskoristi je...kad može Kuznetsov, što ne bi Novak

Motivacije protiv Rafe mu nikada neće faliti, a susretanja s njim u narednom periodu će mu dizati formu...baš kao što ga je Rafa digao na WTFu

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                              Gasenje tenisa, koja moc, koji udarci... pu pu da ne ureknem. Zdrav si Nole. Idemooo!
                              Dont tač prekidač treba nam još ovakvih trenutaka.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Rekao je Vladan 3 gema max za Rafu, nego očekujem shminka tvoju novu predikciju meni na pp...ispravljenu ofc

Poslato sa htc
                                Predikcija je da AO osvaja s najboljim tenisom u karijeri i da poslije toga slijedi pad, vidjet ćemo da li sam bio u pravu u nastavku sezone

Nije se promijenila, naravno
                                Last edited by shminka; 09-01-16, 16:47.

Comment

Working...
                                X