Prolece na moje rame slece...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ne, nego je trebao da padne posle prvog kontakta i da jauce za faul. Sa govnima se ne moze drugacije, u ovoj situaciji je kasnio bas zbog ovog soma koji ga je vukao inace bi dao gol.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
-
Bio bi sam na drugoj jbg, pokupio bi loptu svakako. Bila je jos jedna situacija gde je isto utrcavao iz drugog plana i lik ga je isto ovako vukao i bio je kratak bukvalno za santimetar da je ugura sa 5 metara. Jbg, Radnicki je juce bas prljavo igrao, izgledali su kao da im zivot zavisi od ove utakmice, al' dobro.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by K.Garnett 5 View PostOzbiljno opravdavas ovo?Last edited by D-Wade; 05-04-12, 16:28.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda Å¡ampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Cuo sam da je Radnicki bas jadno igrao juce,ali sam pricao sa dosta zvezdasa i skoro svi kazu da ova vasa nova pojacanja moraju da izbace taj seljacki mentalitet klubova iz kojih su dosli. Ipak su sada u jednom od nasa dva najveca kluba i treba da se ponasaju u skladu sa tim.
Comment
-
Ako si gledao kako kazes, onda si verovatno video kada je igrac Radnickog nagazio malog Micka nakon sto ga ja faulirao? Jesi li video kako se smehotresno bacio igrac Radnickog kada je trcao pored Mladenovica? Cak se i komentator RTS-a nasmejao, ovaj se valjao kao da mu je vilicu odvalio. Poceli da stede vreme u 70. minutu, tacnije da se izlezavaju, glume nesto, sramota.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda Å¡ampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by K.Garnett 5 View Post
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostMislim da se previse pravi buka oko ovih sudijskih odluka,totalno nepotrebno.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostMislim da se previse pravi buka oko ovih sudijskih odluka,totalno nepotrebno.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-f...ot-na-Fejsbuku
al bitno je da je prvenstvo nikad regularnije ovo sto su sudije odradile za partizan u poslednje 4 utakmice, nema ni u nadrealstima.
Comment
Comment