Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by S-Nash View Post
    Ne nadaj se preterano za taj tandem, vrlo je moguce da zbog raznih menadzerskih poslova opet vidimo sina Miljka.

Sto se tice njihovih bekova, Mladenovic sigurno nije polovnjak, odlican igrac. A Mikic je stvarno smehotresna olimpijada.
    video sam mladenovica u derbiju, pola nije presao. a za miljkovica se slazem, uvek je tu kad treba da se odigra za menadzere

Comment

• Originally posted by vladream View Post
      karleusa bolji od Volkova? au, teske droge... nadam se da ce sad u kupu odigrati sa Volkovim i Aksentijevicem, da vidite sta su dva beka, a ne ovi vasi polovnjaci
      Tošić je protiv Rena možda bio i najbolji igrač Zvezde, igrao je levog beka... Strašan je bio.

Uvek bih izabrao Tošića na levom boku nego Volkova...
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post
        Tošić je protiv Rena možda bio i najbolji igrač Zvezde, igrao je levog beka... Strašan je bio.

Uvek bih izabrao Tošića na levom boku nego Volkova...
        To sto vi ne volite Volkova sto je kao cigan dosao ovamo je vasa stvar. Svi ste se kleli u njega kad je bio blizu Zvezde, napravili ste vec Bejla od njega a kad vam je zavukao odjednom su svi jaci igraci. Covek se dokazao u Evropi i u Serifu i u one 4 utakmice Partizana gde je bio najbolji igrac. Sad sto su ostali zasrali i dopustili nevidjenu bruku nije njegova krivica. Maltene sam je izbacio Dinamo godinu pre toga. Tosic jedino sto ima bolji centarsut, ostalo je sve na njegovoj strani.
        sigpic

Comment

• Čekaj bre, gde je bio taj Volkov?
          Šerif...

Tošić u Nemačkoj, Francuskoj, Engleskoj i Španiji. Mladi i seniorski reprezentativac Srbije. Da je igrao u Zvezdi jesenas, pa on bi drao na levom boku. Taman je bio ušao u paklenu formu... Ali zajeb'o se u odabiru kluba...

Nije loš Volkov, dosta prodoran igrač, ali Toške je klasa za njega...
          C'E SOLO L'INTER

Comment

• jel pricas o ovoj utakmici protiv rena? izgubio je jedno 50 lopti na ovom klipu, jedino u cemu je dominirao je skok nad pitroipom koji je visok 120cm. http://www.youtube.com/watch?v=_chvTE_tLtM deckov jedini kvalitet je sto je jak kao vo, ali kako je glup kao isti to mu mnogo ne pomaze

Comment

jel pricas o ovoj utakmici protiv rena? izgubio je jedno 50 lopti na ovom klipu, jedino u cemu je dominirao je skok nad pitroipom koji je visok 120cm. http://www.youtube.com/watch?v=_chvTE_tLtM deckov jedini kvalitet je sto je jak kao vo, ali kako je glup kao isti to mu mnogo ne pomaze
              http://www.youtube.com/watch?v=1w9imf0xOKA

Komentar vlasnika video zapisa, ujedno i highest rated comment...
              C'E SOLO L'INTER

Comment

Čekaj bre, gde je bio taj Volkov?
                Šerif...

Tošić u Nemačkoj, Francuskoj, Engleskoj i Španiji. Mladi i seniorski reprezentativac Srbije. Da je igrao u Zvezdi jesenas, pa on bi drao na levom boku. Taman je bio ušao u paklenu formu... Ali zajeb'o se u odabiru kluba...

Nije loš Volkov, dosta prodoran igrač, ali Toške je klasa za njega...
                Ja znam samo da ste kolektivno popizdeli kad je propao transfer Volkova u Zvezdu i par meseci posle toga pricali kako vam skoro svakog pravog igraca ukrade Partizan i da nam vi skautirate igrace. Tosic je u inostranstvu imao malo vecu minutazu od mene. Volkov nikad nije imao menadzere iza sebe, dok je bio ovde gusili su ga sa svih strana raznorazni kvazitreneri. Neki igraci se pokazu pre, neki kasnije, a Volkov kad pogledas sve atribute sigurno bolji igrac od Tosica.
                sigpic

Comment

Tošić u Nemačkoj, Francuskoj, Engleskoj i Španiji. Mladi i seniorski reprezentativac Srbije. .
                  u engleskoj i spaniji nije odigrao 5 utakmica, i to za smesne klubove za koje je serif institucija sa ovim rezultatima u ligi evrope u poslednjih par sezona

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                    Ja znam samo da ste kolektivno popizdeli kad je propao transfer Volkova u Zvezdu i par meseci posle toga pricali kako vam skoro svakog pravog igraca ukrade Partizan i da nam vi skautirate igrace. Tosic je u inostranstvu imao malo vecu minutazu od mene. Volkov nikad nije imao menadzere iza sebe, dok je bio ovde gusili su ga sa svih strana raznorazni kvazitreneri. Neki igraci se pokazu pre, neki kasnije, a Volkov kad pogledas sve atribute sigurno bolji igrac od Tosica.
                    A dobro, sad je valjda nabavio dobrog menadžera koji će da mu sredi odlazak u Kinu...

Meni nije bolji i mislim da nije subjektivno mišljenje... Nažalost sada ne možemo videti Tošića na levom boku, i zbog odličnog levog beka kojeg Zvezda ima ali i zbog manjka štopera...

Još jedna vrlina Tošića, univerzalac u odbrani...
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

u engleskoj i spaniji nije odigrao 5 utakmica, i to za smesne klubove za koje je serif institucija sa ovim rezultatima u ligi evrope u poslednjih par sezona
                      Nikad nijedan tim iz Moldavije neće biti institucija za timove sa zapada. A Tošić ne da je igrao u jednoj zemlji zapadne Evrope, nego u 4.
                      C'E SOLO L'INTER

Comment

Meni je Volkov jako dobar igrac,a sto se tice Sheriff-a,lani ga je izbacio Zeljeznicar iz Evrope,nisu nam dali go u obije utakmice,nadigrali smo ih i tesko da su oni institucija za bilo koga
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Toske je nakon OI bese kada su mu ovi iz Werder-a kenjali ispao iz forme, i tu krece pad u njegovoj karijeri. Pre toga je gazio u Sochaux-u, nakon cega ga je Werder fino platio, i gde je igrao ispred Boenisch-a. Na neki nacin mozemo da zahvalimo Bremen-u sto su ga neopravdano isterali iz ekipe i poslali jednog takvog borca i ljudinu Zvezdi za dzabe.
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                            Toske je nakon Olimpijade bese kada su mu ovi iz Werder-a kenjali ispao iz forme, i tu krece pad u njegovoj karijeri. Pre toga je gazio u Sochaux-u, nakon cega ga je Werder fino platio, i gde je igrao ispred Boenisch-a. Na neki nacin mozemo da zahvalimo Bremen-u sto su ga neopravdano isterali iz ekipe i poslali jednog takvog borca i ljudinu Zvezdi za dzabe.
                            Posvađao se sa Šafom bio nešto, a zna se ko je alfa i omega tamo. Tomas Šaf je ceo život posvetio Verderu...

Ma Toške je car, i nadam se da će i sledeće sezone biti kod nas. Nebitno na kojoj poziciji...
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Mnogo dobro igra na stoperu, naravno ne racunajuci prvi mec protiv Spartaka gde je ceo tim bio kao drogiran. Hvala mu za sve, svakim danom i svakom utakmicom pokazuje koliki je Cigan i koliki je borac, sto se mene tice moze da potpise dozivotni ugovor sa Zvezdom. Bicemo u velikom problemu ako ode na leto.
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Kud obrisa temu, da izvucem jedno 10-15 postova vezano za ovu dvojicu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X