Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja ne znam da li su "pojedini" navijači Zvezde stvarno uplašeni za titulu, da će je izgubiti, ili mene ovde nešto podjebavaju....moraću da delim banove
Čitam kombinatorike, razne, ko šteluje za 2. za 3. mesto, Čuka, Partizan, Kup, ovamo-onamo, a niko ne shvata ozbiljno Neška Debelog u Lučane ? Koliko je neralno da redosled na tabeli, posle kompletnog plejofa bude sl:
1.CZV
2.RDN
3.ČUK
4.MLA
5.PAR
6.NAP
7.PRO
8.VOJ
Lučanci su na bod od Čuke i Partizana. Jeste da idu u Humsku, ali ih treba i pobediti, a dolazi im Čuka. KOd nas su u poslednjem kolu.
Comment
-
Originally posted by blond View PostIspravio ti post da bolje odgovara realnosti.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostEh, pa za Partizan se zna da ne moze nikako do titule, Radnicki je jos u trci......kao
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostEh, pa za Partizan se zna da ne moze nikako do titule, Radnicki je jos u trci......kaoYou see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Od koga da budem uplašen? Od Tončeva? Od Lalatovića? Fun facts, Tončev veći zvezdaš od Terzića, Lalatović ciganštura kakva se jednom radja, veća od Miloja za koplje iako je i ovaj stvarno veliki zvezdaš. Lalatovoć je ekstrem.
Treba li još da pišem?
Veća je mogućnost da vratimo Kosovo nego da Radnički uzme titulu.
Ja nemam ništa protiv da se neko nada, mislite šta hoćete.
Taj luksuz ne bi smeo da dozvoli sebi niko da Zvezda ne uzme titulu. Niti to neko želi.Last edited by Cassius Clay; 21-04-19, 23:23.
Comment
-
Nemamo mi taj duh licemerja da Smederevo izvodi 6. tim na JNA i da ultra semendrija izbaci parolu "pevaćemo iz inata iako je kec ko vrata", da Džomba golubar izvodi 6. tim, a da mi mašemo zastavom Toleta dok nam je na tribini ex grobar kao što je vama bio Vavić ex cigan.
Mi cigani smo jako praktični ljudi i mi kada vodimo ljubav da tako kažem po ligi mi se ne pravimo ludi nego radimo to bez griže savesti.
Izmedju ostalog nas ne grize jer još 10 godina da zatvaramo ne možemo stići Partizana u tim parametrima. To je apsolutni šampion.
Miljenik svake vlasti sem ove koja ga ne ugnjetava koliko Zvezdi više pomaže.
Za čas ih razdeliš u tri frakcije, oni su podeljeni od kako znam za sebe.
Tako da nismo isti. Jedan klub je veći, ima više navijača i ti navijači su strah i trepet za svaku vlast, a tu je i Partizan miljenik svake vlasti čiji navijači nikada ništa ne mogu jer ih svaka vlast izdeli na frakcije, i čije opoziciono deljanje kad je na njih red doseže do foruma i jedne pesme.
Da li neko normalan misli da bi 2010. igrač Zvezde smeo da okači sliku Mirka Cvetkovića ili Borisa Tadića i da udje na Marakanu i ostane u Zvezdi?
To su razlike giganta i navijača giganta i lažnoopozicionog armijskog kluba koji skače pod skute svake vlasti.Last edited by Constantin; 22-04-19, 17:22.
Comment
-
Zapravo jesu isti, klubovi koje gura drzava i vlast da bi bili stalno u vrhu prvenstva. Slicno kao i sada ovaj uspon Radnickog, koji dovoljno govori sta je potrebno da bi se klub nasao u vrhu.
A tek o tim grupama da ne pricam, pa oni i nisu tu zbog navijanja, te vodje zabole za to, na prvom mestu im je kriminal, pa licni interes, pa ... interesi kluba na nekom 14. mestu.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by blond View PostPa bio je i Partizan u trci nekada. Sva ta ideja da je Radnicki = SNS uprava, a Partizan = trener i igraci koji se bore za grb kluba je smesna. Dovoljno je malo razmisliti i videti da je Zvezda igracki bolja od bilo kog drugog kluba za ta dva ili tri gola razlike i tome nema sanse da se parira. A malo je cudno da se klub koji se optuzuje da je zatvorio maltene sve utakmice (kao neki drugi nekada sa Metalcem, Smederevom, Hajdukom, BSKom, OFKom i ostalima) istovremeno optuzuje da nema ambicije da osvoji titulu, a drugi klub koji dobije u svakom drugom mecu kao ima.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment