Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostZvezde i Partizana. Valjda ako se ugledamo na zapad prvo treba na vlasnicku strukturu i privatizaciju, infrastrukturu a tek posle da li se preskace kolo ili ne.
Comment
-
Ova odlaganja nemaju nikakvog smisla. Takmičenje se srozava na najniži mogući nivo. Da li ti "stručnjaci" koji "vode" takmičenje znaju da su Salcburg i Bešiktaš normalno odigrali svoja kola za vikend?
Sramota kakvi nesposobnjakovići i beskičmenjaci "vode" takmičenje.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostRegularnost takmičenja i vlasnička struktura nemaju nikakve veze.
Comment
-
Ja mislim da se vodi računa o tome, da li će Zvezda i Partizan biti "egal"...da jedan ne bude više oštećen od drugog, da ne bi krenulo sa kmečanjem i saopštenjima po medijima. To što će možda da Napredak ili Rad budu u prednosti nad Voždovcem ili Čukaričkim, kada se to bude igralo i možda baš bod Napretka protiv Zvezde bude presudan da Kruševljani odu u plejof, a Voždovac u plejaut...itd...itd... ne možeš gledati sve kroz Zvezdu i Partizan.
Comment
-
Odigrao Salzburg sa drugim timom,jbg moze im se kad za 30 bodova ispred svi u Austriji,a slicno i nesto uradio i Beskitas ,sa tim da je on odigrao prijateljski iz 1 u 2 sa novim prvoligasem
Svi odmaraju svoje timove eno i u Holandiji Ajaks jedva pobedio,PSV, Videton je odlagao pred Ludogorec
Isto moze da se kaze da nije bas regularano izvesti drugi tim zbog evrope,protiv lupam Napretka,a posle kad ne igras evropu ubacis prvu postavu protiv Macve
Realno isti djavo,dal ces odloziti ili izvesti drugi tim,uostalom to rade cak i 5 najjacih liga pred bitne meceve u evropi ,pa pre 2 godine Murinjo poslednjih 10 kolo u PL igrao sa drugim tim,isao po LE jer je bilo lakse doci do LS tako.
Sad jel to posteno i regularno prema onima ,sa kojima je igrao pre toga u punom sastavu i na 100%,.
Mora se znati prioritet i svugde je tako samo na mozda drugaciji nacinLast edited by 61563; 21-08-18, 15:56.
Comment
-
Originally posted by Constantin View Post@fiksni
ZAto i lova koja se dobije od takmičenja treba da se uloži u tim, da imaš dobar fond igrača da možeš da ispratiš takmičenja i nacionalna (prvenstvo-kup) i međunarodna, a ne da kinta završi po džepovima i sličnim rabotama...
U Srbiji to ispadne i gore jer se ne zna ko je vlasnik.zvanicno,ali eno isti djavo u ENG u Mancesteru,koliko je Junajted namlatio para a koliko ulozio,al privatan klub uzeli pare i ulazu u sta misle da treba.
Ovde imas primer Terze,CG,koji su nezvanicno vlasnici,a naravno da ce isto uzeti za sebe,ne valja ako im samo klub sluzi za takve stvari
Inace licno mislim da smo mogli i da odigramo i sa Napretkom bez problema jer imamo sirok roster,mozda bi kiksnuli,a to ovde jbg ne sme jer FKP nece kiksnuti, e to je razlika izmedju nas i ostalih liga,i onda nasi odloze za svaki slucaj
Mislim kad nismo odlagali pred Trnavu kukali namestili smo i igramo sa drugim timom,a ne zato sto smo jaci sad odlozimo opet kukaju mislim na FKP
U sustini najgore prolaze svi ostali klubovi ovde,ali to je tako kad 90% zemlje navija za ova 2 kluba,i vlast sve cini da njima udovolji zbog mira na tribinam pre svega i iz licne koristi,a to sto grobari spinuju kako su sami protiv svih i da nista ne dobijaju je posebna tema,Vucela i vazura,malo malo pa se zahvljuju daju podrsku,a navijaci kukaju na vlast kako im neda titulu,ne znam sto nemaju hrabrosti ,na stadionu isto to kazu i prozovu AV nego cute
Odoh previse u pricu,al ko o cemu grobari o postenju ma kako da ne pogotovo u vreme 90-ih gde sve osvojili,Djura je nista period, Arkanu sklonili da bi dobili kup ,jedino Zvezda tad igrala protiv Obilica i svih zivih mislim da je bilo nereseno,al grobari se lepo sklonili,uzeli kup i sve regularno,jednu titulu uzela zvezda od 93 do 99 sve FKP i jednu Obilic,a i ta 99 jbg pocelo bombardovanje FKP bio prvi pa ajde njima i titula,ebes nastavak i ostatak prvenstvaLast edited by 61563; 21-08-18, 16:24.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostInace licno mislim da smo mogli i da odigramo i sa Napretkom bez problema jer imamo sirok roster,mozda bi kiksnuli,a to ovde jbg ne sme jer FKP nece kiksnuti, e to je razlika izmedju nas i ostalih liga,i onda nasi odloze za svaki slucaj
Ne znam zašto se osvrćete toliko ka Partizanu, on vam ove godine neće praviti problem....biće tu drugih timovaLast edited by Constantin; 21-08-18, 16:16.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostSlažem se s tobom, mogli ste da odigrate kao protiv Spartaka, čini mi se, a i Napredak nije ni senka prošlogodišnjeg tima.
Ne znam zašto se osvrćete toliko ka Partizanu, on vam ove godine neće praviti problem....biće tu drugih timova
Comment
-
Ono kad se trol oseti isprovociranim hahah,pamti bas to napisah vesele 90,a eto mi uzesmo 1 titulu u prethodne 2 sezone,a od 2012 (AV dosao na vlast 7 sezona 4 titule FKP, 3 titule Zvezda)dal je moguce,neko da slusa i cita samo grobarske postove pomislio bi Zvezda vezala 10,a FKP zabranjeno da sutira na gol
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostJa ne znam samo kako vas nije sramota oko tih kukanja i zatvaranja.
Ćika gugl pamti malo duže od ove 2, 3 sezone.
Zlo je u našem fudbalu dragi Kupere,a to što je "svakom svoje govno dunja" to je druga priča....to je do nas samih.Last edited by Constantin; 21-08-18, 16:53.
Comment
Comment