Ma ko to ne moze da podnese kritiku. Naravno da cu citirati i odgovarati na bilo koji post, pogotovo na ono sto je vec napisao Diez. Doduse, ne ocekujem da budes covek i nastavis da ignorises postere koji su ti na ignore, tako si i na kosarci napisao da neces vise pisati tamo pa i dalje ides tamo i zagadjujes teme.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostVentspils je već par dana na ignore a Džon od skoro. Čisto ako me citiraju i odgovaraju mi da znaju da to ne rade jer svakako neću videti. Hvala forumu na ovoj funkciji.
Kod nas se kaže fudbal, ali videli smo u Crni Gruja i kamen mudrosti da su govorili šutospič ili spičošut..Znači...
Batali srBovanje barem jednom - pola reci u recniku su nam turcizmi, germanizmi i ungarizmi."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
I nogomet i rukomet su nase reci za football i handball (logicno). Nije logicno da se kaze fudbal za jedan sport, a rukomet za drugi.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostTo nije Srbovanje. Srbovanje bi bilo kad bi turcizam koji je usvojen hejtovao. Ja samo kažem kad negde već imamo ustaljenu reč, bila ona anglo porekla, turskog, srpskog, treba nju koristiti a ne hrvatsku nogomet. Nema potrebe."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Normalno da je bezveze prica, kao i vecina prica sto ovaj Uros pokrece na temama. Malo njih zaista ima veze sa sportom ili fudbalom/nogometom. Mi se sad naganjamo jedno deset postova samo zato sto je Diez stosa radi napisao nogomet. Uzas.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Necu moci da zaspim (zbog ignore-a)...
Decko, momcad, nogomet su "srpske" reci, pronadji tekstove iz perioda pre WW2.Pojedinci pisu i da je "vratar" srpska rec , preuzeli smo je iz ruskog jezika.
Mislim, totalno nebitna rasprava, neko bi mogao da te proglasi za latentnog sovinistu.
Comment
-
Lepo je videti kako nasa liga sve vise i vise napreduje. 3 kluba ostala u evropskim takmicenjima, mnogo iznenadjenja. Mladost i Rad uspeli su da ostanu neporazeni protiv favorizovanih rivala, klub iz Lucana opasno konkurise u trci za LE i ove godine.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Znaci ovaj tekst ne lozi masu, vec suva realnost. Cima me drugar da mu odigram live partizan na poluvremenu, kao nema sanse da izgube..gledao on kaze itd..i ja odigram njemu nesto i sebi naravno nema basketa pa se odigra nekad nesto ..upalim arenu i imam sta da vidim ...
Pa vi kao navijaci niste normalni da ono dozvolite da vam bude u klubu,a kamoli da igra.. Onaj Rikardo je ono nedaj Boze nikom, Jankovic fudbalska 10ka kad sam video kako izvodi slobodnjak i centrira balon nisam verovao..gledam ja 10ak minuta, vidim ovaj Suma jedini ako nesto uradi, zajebao sam se nema sta vec mislim...i ono kamera pokazuje trener Lazetic ahhaha..i izvodi lik Sumu ladno... ))
Covece Ilic 40g ulazi odbija se lopta od njega, ne moze lik da igra vise..Valjente..itd..da su zamenili dresove..mislim da bi vas dobili 3-0..gledam i ne verujem sta je ono na terenu i da navijaci dozvoljavaju onako nesto..Bukvalno nijedan kvalitetan igrac..
Iskreno nikada nisam video u zivotu gori tim partizana, ne gledam i ne pratim fudbal sem ponekad derbi ali ono je bilo za verovali ili ne...ono je za najuriti celu upravu i sve igrace..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Slanobarci demolirali Spartak.
4:0
Šta li će im uraditi Brondby živo me intereuje?
Favorit došao po kvotiLast edited by Jaqen Hghar; 06-08-18, 20:05.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostZnaci ovaj tekst ne lozi masu, vec suva realnost. Cima me drugar da mu odigram live partizan na poluvremenu, kao nema sanse da izgube..gledao on kaze itd..i ja odigram njemu nesto i sebi naravno nema basketa pa se odigra nekad nesto ..upalim arenu i imam sta da vidim ...
Pa vi kao navijaci niste normalni da ono dozvolite da vam bude u klubu,a kamoli da igra.. Onaj Rikardo je ono nedaj Boze nikom, Jankovic fudbalska 10ka kad sam video kako izvodi slobodnjak i centrira balon nisam verovao..gledam ja 10ak minuta, vidim ovaj Suma jedini ako nesto uradi, zajebao sam se nema sta vec mislim...i ono kamera pokazuje trener Lazetic ahhaha..i izvodi lik Sumu ladno... ))
Covece Ilic 40g ulazi odbija se lopta od njega, ne moze lik da igra vise..Valjente..itd..da su zamenili dresove..mislim da bi vas dobili 3-0..gledam i ne verujem sta je ono na terenu i da navijaci dozvoljavaju onako nesto..Bukvalno nijedan kvalitetan igrac..
Iskreno nikada nisam video u zivotu gori tim partizana, ne gledam i ne pratim fudbal sem ponekad derbi ali ono je bilo za verovali ili ne...ono je za najuriti celu upravu i sve igrace..
Zvucis kao da su ti oborili tiket pa ti nije po volji. Partizan ima drugi najjaci sastav u superligi, rezultati su posledica taktike protivnika, moranja jaceg i odsustva pritiska kod slabijeg tima. Ako neko treba da bude nezadovoljan i ako neko treba da se buni, to smo prvo mi, gradjani, kad vidimo ko nam vlada i kako nam se obracaju kao da smo retardirani. Onda navijaci mnogih drugih klubova, OFK Beograda, kao jednog u moru primera ciji stadion je ruiniran, a prvi tim igra u 3. ligi.
Originally posted by Brajkula View PostPitanje je kakav su sastav izveli....ako je kladinoica namestila kvotu koju je namestila da debitant u ligi ima 1.85 na 2 u Subotici, onda def. tu nešto nije po protokolu.
Biće da su omladinci igrali. ;)You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment