Sto bi Sopovi rekli - Strndzanje, bate.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa sad...zavisi do toga da li ce preokret doci posle nekih majstorija, drame ili mozda posle nekih "gresaka" Ok...jesu greske sastavni deo fudbala ali i kad se pogresi to mora da bude uverljivo jer u suprotnom sumnja na regularnost meca je neminovna...Last edited by tamonajugu; 14-11-18, 21:58.
Comment
-
Originally posted by tamonajugu View PostPa sad...zavisi do toga da li ce preokret doci posle nekih majstorija, drame ili mozda posle nekih "gresaka" Ok...jesu greske sastavni deo fudbala ali i kad se pogresi to mora da bude uverljivo jer u suprotnom sumnja na regularnost meca je neminovna...
Comment
-
Ja ne znam samo gde je UEFA bila na mecevima, na primer, Radnik - Crvena zvezda i Mladost - Partizan? Traziti da se kaznjava samo odredjeno namestanje odredjenih timova je vrhunac bezobrazluka.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by blond View PostJa ne znam samo gde je UEFA bila na mecevima, na primer, Radnik - Crvena zvezda i Mladost - Partizan? Traziti da se kaznjava samo odredjeno namestanje odredjenih timova je vrhunac bezobrazluka.
Comment
-
Premijer liga uvodi VAR od sledece sezone: Svih 20 klubova glasno rekli DA
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal...-ovom-predlogu
Comment
-
Originally posted by tamonajugu View PostPremijer liga uvodi VAR od sledece sezone: Svih 20 klubova glasno rekli DA
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal...-ovom-predlogu
Dva miliona evra je najniža cena, koja, zavisno od mnogih faktora, može doći i do čak 20 miliona. Minimalni uslovi za VAR su četiri kamere, od kojih su tri standardne i jedna iza gola, a cena zavisi i od toga da li imate jednu centralizovanu prostoriju za pregled video-snimaka za celu ligu, kao što je bilo u Rusiji, gde su se prenosi sa svih stadiona optičkim kablovima slivali na jedno mesto, posebne sobe na stadionima ili pak reportažna kola pored borilišta.
Inače....ja sam ZA.Last edited by Constantin; 15-11-18, 20:38.
Comment
-
500K evrica "po klubu" i to je minimum minimuma, jer znajuci kako se kod nas "ugradjuju", cena moze samo da raste. Btw, svako 'normalan' je za uvodjenje VAR ,ali se plasim da ovi koji su najglasniji u medijima i nisu raspolozeni za uvodjenje istog.
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View Post500K evrica "po klubu" i to je minimum minimuma, jer znajuci kako se kod nas "ugradjuju", cena moze samo da raste. Btw, svako 'normalan' je za uvodjenje VAR ,ali se plasim da ovi koji su najglasniji u medijima i nisu raspolozeni za uvodjenje istog.
Comment
-
Da, ali u tom slucaju sezonu bi zavrsili sa cca 15ak bodova manje na svom kontu
Da se ne zavaravamo, infrastruktura nam je ostala zarobljena u 70-tim, vecina klubova pliva na granici sive zone, dugovi , budzeti su 500K-1M max, namestaju se utakmice u svim rangovima i uzrastima , o reprezentaciji i nepotizmu, guranju menadzerskih igraca i tatinih sinova da ne pisem, a nama je najveci problem nepostojanje VAR-a
Da, da ne zaboravim i sudije , koje su ocajne i ne mogu da isprate ritam i intezitet u Super ligi ( o nekoj evropi i da ne pisem ) ... ocajno se krecu, postavljaju , linijasi ne mogu da isprate igrace .... itd
Comment
-
Урошевић: Терени, па тек онда ВАР
Новинари су брзоногог Батајничанина упитали и за најновија дешавања у Супер лиги, са сенком, бар у јавности, због чудног преокрета у Новом Саду на мечу Пролетер – Раднички:
- Не бих много полемисао о томе, сви виде шта се дешава. Нисмо на неком добром гласу, међутим, другу лигу немамо, морамо сви да се трудимо да нам у овој буде лепо.
Да ли је решење ВАР?
- Хоћемо ВАР, помогао би, гол - технологија, такође, али... Прво морамо да уложимо у терене! Има неких на којима стварно не може да се игра – закључио је Слободан Урошевић.
Comment
Comment