Posle tri meca ovog, 3.kola ostale su samo tri neporazene ekipe. Nadam se da ce i posle zavrsenog kola tako ostati, potrebno nam je sto vise jakih ekipa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Rec dve o srpskom nogometu ... Razumem ja besparica je, nedostatak sredstava, treba nesto navuci i u svoje dzepove, ali kada dolazim, uvek se iznenadim kako se ni za milimetar nije odmaklo u sredjivanju osnovne infrastrukture.Jbt, Napretkov stadion, koji je jedan od "boljih" ... bez osvetljenja na ulazu u WCeee,isti ne funkcionisu, kapije na ulazu ne rade, teren oranica, ne dozvoljava roditeljima da unesu vodu za (malu) decu ... itd.
Prvo, sudija.Uz par sitnih greseka, odavno nisam gledao utakmicu da je jedan srpskoligaski sudija imao ujednacen kriterijum od prvog do poslednjeg minuta, da nije imao gresaka koje su uticale na rezultat, cak su i pomocnici bili odlicni.
Backa dosla po bod, koji su i uzeli, mislim da osim udarca, i to posle par gresaka igraca Napretka, kojim su postigli gol, nisu imali udarac na gol. Ekipa koja ce se , uz vranjnce iRad boriti za opstanak (mozda je jos rano, ali neka pocetna "prognoza" )
Napredak, kao i sve preslikane utakmice od dolaska alKosana. Ekipa se maltene nije promenila u prelaznom roku, on kao i u zimskoj polusezoni menja pozicije igracima, nema plana B ili C u igri, agresivnosti bez, u pojedinim trenucima ne zna se gde ko stoji, gde i kako treba da se krece. O neiskoriscenim sansama, promasenim 'zicerima' suvisno je pisati.
Ekipa i alKosan su po zavrsetku utakmice nagradjeni kako i zasluzuju, zvizducima. Ekipa Backe je max korektna, bez prljavih startova i poteza, ali sa standardnim repertoarom izlezavanja i odugovlacenja (sudija na vreme "presekao" zutim kartonima).
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKod nas se kaže fudbal ne nogomet. Koristimo domaće reči, izbacimo strane. Pošto vidim da nisi Hrvat jer da jesi pisao bi npr sudac. Savet"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Rekao bih da je nogomet slovenska reč a Fudbal loše korišćenje engleske reči football.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostRekao bih da je nogomet slovenska reč a Fudbal loše korišćenje engleske reči football."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostFakat se kaže fudbal, ali vaistinu može i nogomet .. 'el smo regionalni forum or not ??"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKod nas se kaže fudbal ne nogomet. Koristimo domaće reči, izbacimo strane. Pošto vidim da nisi Hrvat jer da jesi pisao bi npr sudac. Savet
Originally posted by kronostime View PostZovi ga kako god hoces - ne valja nicemu.
P.S: Zaboravio da prokomentarisem, plasman Spartaka u sledecu rundu je (za mene) iznenadjene kola, verujem da ni sami nisu svesni kako nisu primili 4-5 komada, ali mi je neizmerno drago zbog igraca, kao i zbog na trenutke sramnog ponasanja igraca Sparte.
Partizanova podgrupa, za nijansu teza.
Comment
-
Originally posted by salelesa View Post.. verujem da je tako iz crno-belog ugla, možda Batica sad nešto promeni, ali m_o_ž_d_a. Mi se vraćamo na stare staze slave & uspeha.
Originally posted by John Dies at the End View PostOpusteno, to ja samo pokusavam da ponekad budem duhovit, bezuspeno naravno. Nema zle krvi
Zbog cega trolujes PDF, ima onu tvoju "prciju"
P.S: Zaboravio da prokomentarisem, plasman Spartaka u sledecu rundu je (za mene) iznenadjene kola, verujem da ni sami nisu svesni kako nisu primili 4-5 komada, ali mi je neizmerno drago zbog igraca, kao i zbog na trenutke sramnog ponasanja igraca Sparte.
Partizanova podgrupa, za nijansu teza."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Cudno je kako se kod nas kaze fudbal za football, a rukomet za handball. Logicnije bi bilo kako se kaze kod Hrvata. Hrvati su preuzeli mnogo manje anglicizma/stranih reci od nas. Nazivi za mesece su isto dobar primer.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Ventspils View PostCudno je kako se kod nas kaze fudbal za football, a rukomet za handball. Logicnije bi bilo kako se kaze kod Hrvata. Hrvati su preuzeli mnogo manje anglicizma/stranih reci od nas. Nazivi za mesece su isto dobar primer."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment