Ma, po*akim im se na ta tumačenja i "nove" propise .. ne trebaju nam ovakvi golovi, mnogo smo jači od svih. Raspale sudije raspalog FSS-a!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Daj druže kakve su to teorije zavere jesi gledao Nemačka Južna Koreja na SP? Kros dokačio loptu još manje i Koreja dala gol i priznat. Kakve to teorije odmah izbacujete o regularnoj odluci?
Ovo su FIFA standardi i lepo je napisao ZvezdaIznadSvega.
Pre nego što skočite da se poserete po sudijama i svom klubu vidite jeste li uopšte u pravu.
Comment
-
Nije ista situacija.Kros je dodao loptu igracu Koreje, a Bondarenko je samo zakacio malo loptu koja je vec isla prema Rodicu.
Ako je to regularan gol po novim pravilima onda moja greska, ali situacija uopste nije ista kao na SPu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dobro igra Dinamo, nadam se da ce tako i da nastavi.
Originally posted by Uroš View PostEto sve isto vidimo. U akciji "Drinčić" je Grbić bio sad. Uletanje otvorenim djonom u golmana i komandanta odbrane crveno belih.Last edited by blond; 29-07-18, 19:40.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Bilo bi da ga je,napucao sa metar...ali cini mi se da je Bondarenko napravio trzaj kolenom u nameri da izbije loptu...opet, moram snimak da pogledam ali ako je tako, onda je to namera da se intervenise i gol je regularan..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment