Originally posted by mad for red
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by kronostime; 09-05-18, 20:54."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
-
Originally posted by mad for red View PostCinjenica je da ti pojma nemas o cemu pricas, pogotovo o meni i RSB-u
Dobro se secam kako je ujedinjavao grupe u Delije.Last edited by kronostime; 09-05-18, 21:40."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostO tebi mozda i ne znam, ali Arkanov legat Delije i RSB poznajem dobro.
Dobro se secam kako je ujedinjavao grupe u Delije.
Comment
-
Poginuli su na terenu i jedni i drugi, velika steta za Cuku.
Cestitke Partizanu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nema razloga da Lalat klone duhom, racunica je jasna.
Ako Partizan uzme kup sto je vrlo realno, Cuka mora da pobedi sve do kraja (Napredak, Vosa) i sigurno ide u Evropu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostNema razloga da Lalat klone duhom, racunica je jasna.
Ako Partizan uzme kup sto je vrlo realno, Cuka mora da pobedi sve do kraja (Napredak, Vosa) i sigurno ide u Evropu.
Lalat je juce izasao da se brani, da pokusa da odbrani prednost iz prve utakmice i to mu se obilo o glavu. Svako ko je iole agresivnije napao Partizan, to mu se isplatilo. Mora TralaLAt jos mnogooooooo da uci da bi izasao iz Bata Djorinih opanaka.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostO tebi mozda i ne znam, ali Arkanov legat Delije i RSB poznajem dobro.
Dobro se secam kako je ujedinjavao grupe u Delije.
Comment
-
Nije to DB to je UDB-a. Savezni organ je bio. Navatao, ne navatao, Delije bile i ostale najjači navijači na ovim prostorima.
Drago mi je što je on bio ujedinitelj, bolje to nego neki Žare da jebe nekog Parangala na nekom groblju. Kontam ja i ljubav sa Splićanima decenijsku, sve, ali silovati čoveka... Na groblju. Pa što ga nije pitao možda bi mu ovaj dao?
Navatao i kontrolisao, posle poveo u rat... Al dobro volimo mi našeg Komandanta.
Comment
Comment