Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Klaymen View PostOK ako se plasiraju Cuka i Mladost. Zamisli da se plasira FKP? Ili se finalisti unapred znaju
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostRadnicki je po meni siguran a i zasluzio je, bice interasntna ova najava Antica da sutra igra sa tri spica, da li ce Pavkov bas protiv Zvezde prekinuti ovaj mali post, sve u sve,u ocekujem lep dan i lep derbi.
Ako im već ne treba Pavkov, odakle njima pravo da kroje ligu i da oni određuju Radničkom ko može da igra.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaLast edited by La Jugoslavia; 21-04-18, 06:37.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostPavkov nije igrao protiv Zvezde. Objašnjenje je bilo zbog pozajmice, što je sramota i što treba ukinuti.
Ako im već ne treba Pavkov, odakle njima pravo da kroje ligu i da oni određuju Radničkom ko može da igra.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Ja da sam ovoliko forsiran kao Mrkic, do sada bih bio Arjen Roben.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mnogo fale Kopitovic i Puskaric, bice mnogo bolje u revansu kupa.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostA debi sina Žorža StankovićaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
ofsajd537857020180423103247.jpgofsajd537857020180423103247.jpg
Jos uvek nisam naucio da postavljam fotografije u optimalnoj velicini
Comment
-
Originally posted by Klaymen View Post[ATTACH=CONFIG]15881[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15881[/ATTACH]
Jos uvek nisam naucio da postavljam fotografije u optimalnoj veliciniSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Fino se drzi CukaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Spartak veoma blizu evrope.
E moj Veselinovicu, tupaneOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment