Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by salelesa View Post
    .. a najteže je čitati komšijske postove u zadnje vreme, iako su copy/paste od prošle godine do tekme sa Voždovcem!
    Mozes li da nadjes te postove? Posto ima recimo 4 aktivna navijaca partizana, stvarno ne znam o kojim postovima pricas
    sloboda ili ništa

Comment

• Izgleda da im je slaba vežba, moraju nešto da menjaju...
      Spoiler
      Ako mi časi smrti postanu bliski,
      I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
      Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
      Nije umio da odstupi,
      Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
      Pao unapred, a ne unazad,
      I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
      Uračunato i u moj pad.

Comment

• Sad je više nego očigledno da je SLS >> pojedine grupe LE
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Mark it, da si ti taj koji nas nazivaš "lažnim moralistima" ..

Comment

• Stvarno mi nista nije jasno. Forum nikada u svojoj istoriji nije bio odvratniji. Svake nedelje se susrecem sa brdo ogavnih postova navijaca Crvene Zvezde dok se krijete iza optuzbi da mi kao navijaci Partizana to radimo. Jeste, nas par toliko stancujemo da je vama tesko da citate. Sramota, majke mi. Neka zvuci kako hocete, bukvalno ste unistili ovo mesto svojom mrznjom, i svojom kuknjavom i svadjom izmedju sebe jer navijaca Partizana i nema. Nekada je stvarno bilo gotivno.

Samo sam ja pajser sto se ukljucujem u takve raspravke, ali sta cu kada ne mogu da hide-ujem 95% postova na forumu od kojih mi se povraca.
            Last edited by mark !t zer0; 27-11-17, 12:50.
            sloboda ili ništa

Comment

• До вечитог дербија Партизан има тежи распоред од Звезде и то би требало да се искористи.

Иначе драго ми је да се Звезашка јавност пробудила мало јер се ствара опет атмосфера као прошле сезоне.

Comment

• A bili ste navikli da vam se i za ovakve stvari sude jedanaesterci...
                Spoiler
                Nije umio da odstupi,
                Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by mark it zer0 View Post
                  Stvarno mi nista nije jasno. Forum nikada u svojoj istoriji nije bio odvratniji. Svake nedelje se susrecem sa brdo ogavnih postova navijaca Crvene Zvezde dok se krijete iza optuzbi da mi kao navijaci Partizana to radimo. Jeste, nas par toliko stancujemo da je vama tesko da citate. Sramota, majke mi. Neka zvuci kako hocete, bukvalno ste unistili ovo mesto svojom mrznjom, i svojom kuknjavom i svadjom izmedju sebe jer navijaca Partizana i nema. Nekada je stvarno bilo gotivno.

Samo sam ja pajser sto se ukljucujem u takve raspravke, ali sta cu kada ne mogu da hide-ujem 95% postova na forumu od kojih mi se povraca.
                  I ja sam pajser takođe, jer je cela ova priča jalova i ide u smeru patkometrije, što mi nije namera. Poenta je da smo svi u istom mulju!
                  Ja sam prvi koji će da kritikuje sudije za "upitan" penal ili crveni karton u korist Zvezde, a za našu reakciju je dovoljan jedan forumaš, ne mora da Vas bude više..

Comment

• Ako na mene mislis, svaki moj post je iskljucivo reakcija na gluposti koje se ovde pisu, i gotovo svaki je cist sarkazam. Inace, veruj mi, do derbija ne bih slovo napisao o Crvenoj Zvezdi, kao sto je slucaj i u kosarci. A takodje svako ko misli da u nasem fudbalu jedan tim krade, a jedan igra posteno je ili nevidjeno glup, ili zaslepljen, ili nesto jos gore. A kada se to shvati, onda se valjda shvata da je i svak raspravka "vam sviraju ovo, vama sude ovo, vas guraju taj i taj" besmislena i ne vodi nicemu, osim ga povracanju.
                    sloboda ili ništa

Comment

• Svaka generalizacija ne dovodi nas ni milimetar bliže pomirenju stavova. "Guranje" timova se sprovodi naizmenično, s tim što ja vidim veću spremnost kod navijača Zvezde da to primete kad se dešava kod nas, nego kad se dešava u komšiluku. Evo i ti si napisao da je bilo "gotivno" ranije. Šta je bilo gotivno, matori? Neviđeni pritisak na fudbalsku i sudijsku organizaciju da se neregularno izboksuju što bolji uslovi za vaš tim? Pa ne treba da budem navijač Zvezde da bih to konstantovao. Na SVAKU nepravilnost treba reagovati ma sa čije strane ona potiče i onda će zaista forumi biti gotivna mesta, mada svi znamo da će to ostati wishful thinking.
                      Last edited by dekkard; 27-11-17, 15:55.
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by mark it zer0 View Post
                        A takodje svako ko misli da u nasem fudbalu jedan tim krade, a jedan igra posteno je ili nevidjeno glup, ili zaslepljen, ili nesto jos gore. A kada se to shvati, onda se valjda shvata da je i svak raspravka "vam sviraju ovo, vama sude ovo, vas guraju taj i taj" besmislena i ne vodi nicemu, osim ga povracanju.
                        E sad se razumemo druže Demidžiću..

Kad će taj derby, peezda mu materina..

Comment

• Vuletic i co. bi morali da promene ili drogu ili dilera, ono sto su napisali u saopstenju je sramota epskih razmera!

Comment

• Ne bih komentarisao ostale delove saopštenja, ovaj pasus podržavam.

"Sledstveno ovome, kako bi se, najzad, prekinula diskusija u vezi sa sudijskim odlukama, FK Partizan upućuje zvaničnu inicijativu FSS i Zajednici fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije da se, po uzoru na najveće evropske lige, uvede VAR tehnologija na svim utakmicama FK Partizan i FK Crvena zvezda i da se, počevši od predstojećeg Večitog derbija, koji je zakazan za 13. decembar, delegiraju strane fudbalske sudije, koje su na vrhu UEFA i FIFA liste po kvalitetu suđenja."

Samo da ne bude kao prošlogodišnja prijava Nionu...samo reklamiranje putem štampe, zaista bi to bio pomak ka regularnosti ovog takmičenja, znači ne samo drbi već i za utakmie blizanaca sa drugim ekipama.
                            Last edited by nebitan; 27-11-17, 17:14.
                            Spoiler
                            Nije umio da odstupi,
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Poceli su sa kukanjem 2 nedelje pre Derbija, 2 dana pre utakmice ce da "izazovu" III sv rat verovatno.

Niti je ko prozivao Partizan, niti sudjenje na njihovim utakmicama, samo ih je Spartak razvalio, a oni jedva uzese bod.
                              Penal za Zvezdu je cist, to i oni znaju, sad cekaju da se Terzic upeca i napise novu bljuvotinu kao odgovor na njihovu bljuvotinu.

Strane sudije DA, ali Spanci, Nemci, Italijani, a ne Bugari, Rumuni ili pobratimi iz Katara

Comment

• Originally posted by mad for red View Post
                                Poceli su sa kukanjem 2 nedelje pre Derbija, 2 dana pre utakmice ce da "izazovu" III sv rat verovatno.

Niti je ko prozivao Partizan, niti sudjenje na njihovim utakmicama, samo ih je Spartak razvalio, a oni jedva uzese bod.
                                Penal za Zvezdu je cist, to i oni znaju, sad cekaju da se Terzic upeca i napise novu bljuvotinu kao odgovor na njihovu bljuvotinu.

Strane sudije DA, ali Spanci, Nemci, Italijani, a ne Bugari, Rumuni ili pobratimi iz Katara
                                Ah....da

Судије из Катара без грешке водиле меч Прве лиге Србије
                                sigpic https://www.facebook.com/nezvanicnoradnickinis/

Comment

Working...
                                X