Vidim, FK Vojvodina potpisala sponzorski ugovor od 1,2 miliona sa Srbijagasom. Eto tako se u Srbiji dolazi do uspeha, dzaba dobre mladje kategorije i rad sa istima. Nema nista od normalnog takmicenje ovde dok god drzava odlucuje o svakom mestu na tabeli, a prvenstvo se igra samo da se taj poredak potvrdi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by canarian View PostVidim, FK Vojvodina potpisala sponzorski ugovor od 1,2 miliona sa Srbijagasom. Eto tako se u Srbiji dolazi do uspeha, dzaba dobre mladje kategorije i rad sa istima. Nema nista od normalnog takmicenje ovde dok god drzava odlucuje o svakom mestu na tabeli, a prvenstvo se igra samo da se taj poredak potvrdi.
Comment
-
U Saudijskoj Arabiji 90% klubova ima prefiks Al- ispred imena. Kod nas bi to trebalo da bude SNS. SNS Partizan (SNS lik predsednik kluba!), SNS Zvezda (dosao Vucic u klub da drzi sednicu!), SNS Vojvodina (gubitas finansira 1 fk), SNS Radnicki (SNS klub koji se forsira iznad svake mere) i tako redom. Nema sansi da ja to izrezirano g... od lige gledam, jedino ako bas volim da me neko pravi budalom. Kad to sve budu privatni klubovi i kada se drzava, poltroni, politicari, "biznismeni" i ostali maknu iz klubova i prestanu da sisaju pare gradjana Srbije, nego trose svoje, onda mozda i pogledam to prvenstvo.Last edited by blond; 29-10-17, 01:29.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by kendrik View Post[ATTACH=CONFIG]15454[/ATTACH]
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostU Saudijskoj Arabiji 90% klubova ima prefiks Al- ispred imena. Kod nas bi to trebalo da bude SNS. SNS Partizan (SNS lik predsednik kluba!), SNS Zvezda (dosao Vucic u klub da drzi sednicu!), SNS Vojvodina (gubitas finansira 1 fk), SNS Radnicki (SNS klub koji se forsira iznad svake mere) i tako redom. Nema sansi da ja to izrezirano g... od lige gledam, jedino ako bas volim da me neko pravi budalom. Kad to sve budu privatni klubovi i kada se drzava, poltroni, politicari, "biznismeni" i ostali maknu iz klubova i prestanu da sisaju pare gradjana Srbije, nego trose svoje, onda mozda i pogledam to prvenstvo.
SNS Radnički...pre bi trebao da bude SPS RAdnički valjda. Na čelu kluba je "zamrznuti" preCednik Ivica Tončev, državni sekretar u ministarstvu spoljnih poslova, član SPS-a, kao i direktori Basta i Propadalo.
Interesantan mi je tvoj stav da se Radnički forsira iznad svake mere. Mene interesuje kakva je to skala i šta je prava mera forsiranja ili si to samo onako prosipao.
Da ne bude zabune, ne mislim ja da sudije ne duvaju u leđa Radničkom, i priznajem da me to izuzetno iritira. Nema stadiona u EX-YU na kome nisam bio i gde nisam lepo dočekan, a sada ne voli Nišlije niko da vidi na tribini. Ali mislim da počinje da se preteruje i svako kome se ne sviđa rezultat protiv Radničkog počinje da to pravda "višom silom" o kojoj ne bi baš da se izjašnjava...kao npr. Stolica iz Voždovca.
Čist primer....protiv Voždovca situacija u kojoj golman Živković navodno faulira igrača Voždovca, jer se okliznuo i nije mogao da se zaustavi, a igrač Voždovca sekundu pre ikakvog kontakta pravi "lastu" preko golmana Živkovića. Sudija Grujić je to okarakterisao kao simuliranje prekršaja i to kao takvo kaznio. Nekoliko dana se pisalo o tome po sportskim portalima, ali zato mnogo očigledniju situaciju u Kup utakmici Rtanj-Partizan skoro da niko nije ni pomenuo, a ako je u ono u Nišu bilo za penal, ovo u Boljevcu je bilo za 3 odjednom.
Onda fama oko toga kako Nišlija (Grujić) sudi Radničkom u Nišu ????? A niko se nije pitao kad kompletna sudijska trojka iz Beograda sudi Radničkom protiv Partizana, ali PArtizanu i Zvezdi je sve dozvoljeno, a takav luksuz provincijskim klubovima je u rangu elementarne nepogode. Da je sreće pa da sve sudije, kao u mlađim kategorijama, budu iz gradova u kojima se igra utakmica. Verujem da bi troškovi putovanja sudijama u tom slučaju bili minimalni, a za pare koje se sada daju sudijama za put, za jednu sezonu, mogla bi da se opremi kompletna škola fudbala u nekoliko timova. Šta će nama u Nišu danas Novak Simović iz Lovćenca (mislim da će se i on danas "proslaviti objektivnim suđenjem") ili evo danas-sutra Mažić iz Vrbasa u Vranje....?
I konačno, pred svako tzv. večiti derbi zapomaganje navijača Partizana o tome kad im je poslednji put sviran penal u tim derbijima....???? A zašto mora...?
Slika i prilika našeg fudbala...Last edited by Constantin; 29-10-17, 09:14.
Comment
-
SPS, SNS sve je to SNS, jedno te isto. Evo, sad Partizan dao gol u 99 minutu, pa sta ja pricam i sta vise pricati? Jebo im pas mater svima ...You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Bravo LalateOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ja pricam da sam sasvim slucajno, jer sam gledao sajt flashscore naleteo na sprdacina ligu, tamo pise 1:1 na mecu u Cacku (pise i da je Radnik dobio mocni Spartak sa 5:1 ), gledam da li je moguce da ce sad biti 1:2 i bi tako.
Nisam bas zaludan da gledam mec i nisam video da li je bilo penala ili faulova. Uglavnom, oni sto prate ovo su na ozbiljnim drogama, ili vole da ih drugi ponizavaju, ili su pokvareni i sami.
Jedino da svi drzavni funkcioneri (citaj:lopine) izadju iz klubova i FSS, inace nema smisla pratiti.
Da se razumemo, ovo se ne odnosi samo na ovo danas, na pomenute klubove i sudije, odnosi se na sve klubove, znaci i na Zvezdu, Radnicki, Vojvodinu, Rad, Spartak i ostala javno komunalna mafijaska smeca.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment