Originally posted by 61563
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vojvodina ne moze bolje ni losije od 3.-4. mesta. Ovi rezultati ovako bednog tima su tu da bi mogli kasnije da rasprodaju bodove. Ne bi me cudilo da pobede i Partizan, pa da zaredjaju sa serijom od 2 pobede u 9 meceva.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
E Lalatovicu, bruko jedna.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jadni mali Vučelić Jeste Terzić je napisao saopštenje i poslao ga Vojvodini na objavuThis is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
-
Mazic se bas rasirio. Najpre nije sankcionisao Drincica za onaj namerni start kojim je Jovicicu slomio nogu, sad briljira protiv Vojvodine. Ne znam sta ce mu te stvari.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Jadno saopštenje, kao i sva bilo da dolaze od Vojvodine, Partizana, Zvezde, ali se mora primetiti da se suđenje Mažića u Evropi i na našim poljanama drastično razlikuje. Kod nas bez greške sudi u korist renomiranijeg tima. Da li iza toga stoji neka lična korist da se spekulisati. Sudio je takvim veličinama svetskog fudbala ne bi trebalo da bude impresioniran nijednim našim timom.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Nisam teoretičar zavera, ali mislim da je taj lik (predsednik Vojvodine) došao ili je doveden da uništi klub i da se to uzme za male pare kad dođe privatizacija. Pa niko od navijača, ne mislim na navijačke grupe, nego da simpatizere slaninare, ne gotivi tog lika i situaciju u klubu.
Sent from my Nexus 5 using TapatalkKeep it simple.
Comment
Comment