Ali ova slika....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Konacno jedan dobar derbi da gledamo, cestitke.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Дилеме су сведене на минимум – Драган Антић Рецко предводиће Раднички у наредној суперлигашкој сезони!
Председник Нишлија, Ивица Тончев, заказао је за данас седницу Управног одбора клуба, на којој би требало да буде разматрано именовање наследника Милана Раставца на клупи. Како се чуло, избор је пао на Антића, чије именовање може да угрози само радикално непланиран след догађаја.
Под вођством Раставца, у протекле две и по године, Раднички је бележио сјајне резултате и од отписаног суперлигаша дошао пред праг Европе. Пред Антићем биће задатак да настави ниску успеха. Последње сезоне радио је у Динаму из Врања, а претходно у Напретку, Тимоку, Бежанији, Охриду...
https://pbs.twimg.com/media/DBI6kAlXoAArrtV.jpg
http://www.blic.rs/vesti/hronika/rec...evropi/5vy90yj
Comment
-
Pa nego sta nego da hoce. Savrseno se uklapa u profil ''sportskih radnika'' srpskog fudbala.
Srbin, koji je u Nemačkoj osumnjičen da je sa još trojicom pripadnika mafijaške grupe lažirao fudbalske utakmice u tamošnjoj regionalnoj i Drugoj ligi jeste Dragan Antić (42), zvani Recko, iz Vranja. On je SMS-om svojim prijateljima u Vranju dojavljivao već nameštene rezultate u nižim ligama u Nemačkoj, koji su se kladili na velike novčane sume.
Doduse jos uvek pocetnik da ne kazem ''jajara'' ali iskalice oni njega za par meseci ne brinem se ja uopste, a i Terzu mora neko da zameni u skorije vreme..Last edited by Chiwwi; 02-06-17, 00:31.
Comment
-
Nista od njega, spominje se Kiza Milinkovic.To bi bio odlican potez i znak da je Radnicki na pravom putu i da se klub dize na visi nivo.
Djukic koliko vidim dve godine u Partizanu.
Dok Zvezda ima dogovor sa vise trenera, ali kapiram da je Milojevic njihov.
Zanimljiva trenerska vrteska
Comment
-
Gde ide Rastavac ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne znam iskreno, nista ne pise povodom toga.Napustio je klub nakon prvenstva, nije ispunio cilj i ide dalje.
Znam da ga je Vojvodina pre trazila, ali tamo ce ga sutnuti prvom pilikom ako ga budu doveli.Sa tim da oni tamo imaju trenera, za kojeg je samo pitanje vremena kada ce da ga sitnu.
Comment
-
Sada procitah, pominje se Buducnost iz PodgoriceOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment