Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• да ли ће Ваврика да се сети прошлогодишњег меча и да тражи освету? битно је да се неко вечерас ушине и преда финале....
    sigpic

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
      Realno jeste, ali mislim da ce izbeci duel sa Novakom, to izbegavanje mu prelazi u naviku i to mi se ne svidja, al jbg, razumem coveka.
      Bice 2:1 za Stana, cisto da ne bude da se Role nije potrudio.
      Ocito da je tebe previse fascinirao taj film sa avatara pa si malo otisao u te vode jer drugog objasnjenja nema za tvoje postove.

Danas lagano skinuta kvota 1,55 2-0 za Novaka
      Last edited by DinoFC; 21-11-15, 16:21.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
        Odličan je Raga zai izbegavanje.

EDIT: Rafa* (P.S. Mada isto je to Raga i Rafa)
        Brajko prati tenis.

Gasi forum.

Originally posted by Niki View Post
        Dobio, izgubio Nadal ostaje najomrazenija licnost na forumu i predmet za potsmevanje. U duhu sporta.
        Inace, rutinska pobeda Djokovica, bolje igra, ali daleko od najbolje, a Nadal prosecan, slabiji nego do sada na turniru.
        Veceras ocekujem zanimljiviji mec.
        Opet Đokara imao sreće, opet protivnik odigrao najlošiji tenis baš protiv njega.

Rafo ispeglan 23-23

Nek se pripremi što bi Tuta rekao mirkin zeka.

Comment

• Ma jok, najgluplji sport planete taj tenis, samo u toku sam, znam da je Rafa ekvivalentcija za bolesnu ragu s obzirom kako igra.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
            Dobio, izgubio Nadal ostaje najomrazenija licnost na forumu i predmet za potsmevanje. U duhu sporta.
            Inace, rutinska pobeda Djokovica, bolje igra, ali daleko od najbolje, a Nadal prosecan, slabiji nego do sada na turniru.
            Veceras ocekujem zanimljiviji mec.

Veliki minus za Rafu danas. Novak mu nikako ne leži. Return nula, FH defenziva nula, kretanje očajno. Kako dobiti meč kad ne uspije ni jedan put da se obrani kad ga protivnik napada. A baš protiv Novaka moraš igrati očajno??????
            Stručni štab sa Tonijem na čelu mora da dobro proanalizirajo tehničk-taktičke greške.
            Protivnik ti igra dobro koliko mu ti dozvoliš a Rafa u poslednje vreme Novaku dozvoljava da radi winere ko za šalu.
            Sličan meč onom iz Beiinga 2013. U ova slučaja Rafa nije sakupio ni 10 poena na servis protivnika.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
              Ocito da je tebe previse fascinirao taj film sa avatara pa si malo otisao u te vode jer drugog objasnjenja nema za tvoje postove.

Danas lagano skinuta kvota 1,55 2-0 za Novaka
              HAhahhahahahahahaha nije, nije, ne brini
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                Kako jedan mec vrati u surovu realnost.
                Problem kod Rafa je pre sve Novak, kad ne ume da igra protiv njega.
                Kako mu samo razpada return i defenziva protiv Novaka.

Da nema Novaka Rafa bi došao do titule.

Comment

• Vratiće se Rafa. Meni su njihovi mečevi uvek bili najbolji i nazanimljiviji. Sa Federerom je drugačije, ako ga ide servis... Neverovatno kakav su trio Rafa, Federer i Novak. Ne znam što se konstantno forsira velika četvorka, realno je da postoji velika trojka, pa Marej pa ostali.

Danas je Novak igrao predobro, napad, podseća me na 2011. i Madrid čini mi se i Rim... Kad je sekao ovim bekhedom.

Navijam da se Rafa vrati pa da opet gledam nekih 5 setova kada igraju i ludačke poene.

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
                    Problem kod Rafa je pre sve Novak, kad ne ume da igra protiv njega.
                    Kako mu samo razpada return i defenziva protiv Novaka.

Da nema Novaka Rafa bi došao do titule.
                    To stoji.Generalno Rafa ne moze mnogo bolje od ovoga,moze sa svima da igra osim sa Novakom i to se videlo.
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                      Vratiće se Rafa. Meni su njihovi mečevi uvek bili najbolji i nazanimljiviji. Sa Federerom je drugačije, ako ga ide servis... Neverovatno kakav su trio Rafa, Federer i Novak. Ne znam što se konstantno forsira velika četvorka, realno je da postoji velika trojka, pa Marej pa ostali.

Danas je Novak igrao predobro, napad, podseća me na 2011. i Madrid čini mi se i Rim... Kad je sekao ovim bekhedom.

Navijam da se Rafa vrati pa da opet gledam nekih 5 setova kada igraju i ludačke poene.
                      A i ta velika trojka poćela da bledi od ove sezone i po bodovima i po igri
                      Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Nema ni Federer snagu u udarcima na koju ciljaš, vjerovatno je ima i manje od Novaka
                        E bas ima, to je ono o cemu i pricam. Zato ga i pomenuh u zadnjem primjeru. Vavrinka je vec druga gradja, bik, ali Fed je jednako mrsav kao Nole, a ima to o cemu ja pricam.
                        Jos ovaj pput cu pokusat, ali ako se prica svede na bildovanje, nabacivanje mase i sl, odustajem.
                        Mora da poradi na osjecaju kad treba da se skrati poen. Ne lopta, nego poen. Snaznim udarcem, zato pominjem snagu, koja fali u tim kljucnim momentima poena. Nole je stigao do tog nivoa da, uglavnom, sto poen duze traje, vece su sanse da ce ga on osvojiti. Ali igraci poput Rodzera i Stana, kad su raspolozeni, ne dozvoljavaju to. Takve iigrace, kad pocnes da ga pomjeras u stranu i vidno gradis prostor za neki zicer u narednih udarac-dva, ne dozvoljavaju da se nadju u toj situaciji na kraju, vec odmah raspale, pa ko sta ponese. Kad prodje, a kod raspolozenih top-igraca uglavnom prolazi, skoro dje god da padne, Nole je u problemu. Pada u defanzivu, protivnik napada i uvecava sanse za oosvajanje poena. To je posebno problematicno ako je bio Noletov servis. Zbog te pasivnosti je izgubio RG ove godine, a i jos neke meceve. Bas je Beker posle Vimbldona pricao o toj lekciji koju je Novak naucio na RG. Moras da grizes i malo rizikujes, inace Rodzer ne prasta. A narocito Vavrinka, kad ga demoni spopadnu.
                        Mozda je pretjerivanje, jer ocigledno zelim da zakrpim sve rupe u njegovoj igri, iako znam da nije terminator, ali forum i sluzi za takve price.. Nocas sa Nadalom mu nista svega ovoga nije trebalo, na vr' gasa ;)
                        Last edited by Joker; 21-11-15, 18:38.

Comment

• ^nisi razumeo shminku. Prilicno sam siguran da on misli da to nije do snage nego do ubrzanja reketa, gde je Roger uvek bio neprikosnoven, jos vise sa starim reketom sa manjom glavom, ali i dalje. Nema tu puno sirove snage koliko ubrzanje glave reketa i sama tehnika cine da to tako izgleda.

Ume to i Novak (ne dobro kao Roger doduse), videli smo danas kako je tukao po loptici. Problem je kad ga mrzi da igra sa nekim koga gotovo sigurno dobija, ili mu nije dan, pa udarac vise nije udarac nego prelazi u "guranje", sto se popularno kaze pusheraj. Cim malo igra ravnije, vidi se da ima sasvim dovoljno snage. Nije to snaga u rangu Wawrinke/Delpa i slicnih (jer oni su pre svega fizicki jaci a i udaraju ravnije), ali nije mu ni potrebna, bitno je da moze da probije protivnika.

Comment

• Da, ono što ti @Joker ustvari prizivaš je oštrina u forhendu. Bitne stavke su kretanje, tajming i brzina glave reketa, pogotovo kod plitkih, mrtvih loptica. Što se tiče same igre sa osnovne linije, u razmjenama Novak može proizvesti više snage i tom snagom, odnosno intenzitetom, lomiti protivnika. Pogotovo ako posmatramo oba osnovna udarca. Ni jedan ni drugi ne mogu proizvesti neku veliku snagu iz mrtvih loptica koji padaju duboko u terenu, za takvo nešto ti je potreban nadimak Stanimal
                            Last edited by shminka; 21-11-15, 18:43.

Comment

• ^bas tako, ali ne slazem se kompletno jer Roger ipak ume da proizvede vise snage. Ne kao Stan, ali bolje od Novaka, iz forhenda pre svega. Novak je odlican counter-puncher i koristi snagu udarca protivnika, i lomi ih tempom. Zato se ranije mnogo vise mucio sa Marejem (koji je ponekad bas bio pasivan i smarao) i slicnim igracima koji mu prosto ne daju tempo sa osnovne. Poslednjih godina je ipak nasao recepte i za to, ali nije uvek uspesan.

Comment

• I Roger koristi snagu protivničkih udaraca, pa je samim tim i on counter-puncher. Mada se ovdje više voli reći da on samo obuje baletanke i tako nekako dobija mečeve

Uglavnom, ne mogu ni jedan ni drugi u kontinuitetu proizvoditi neku veliku snagu. Roger jeste dosta bolji sa tim mrtvim lopticama, jer ima bolje kretanje za njih i bržu glavu reketa. U svoj priči značajno pomaže grip koji koristi.

Comment

Working...
                                X