Vidi ovoga ne moze servu da vrati
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2015.
Collapse
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostVidi ovoga ne moze servu da vratiOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostNemoj da mislis da zanemarujem brzinu, bas sam ovih dana gledao RG 2005, Shanghai 2007 i jos po nesto i sada kao da gledam Nadala na usporenom snimku. Ali kao takav, sa momentima koji su mu se desavali protiv Wawe , na ovim podlogama u ovom delu sezone prilicno su fini ovi rezlutati. Od ovoga moze samo bolje...i to mnogo
Velike titule nema već godinu i po i ne nazire se neka nova, ni blizu
Comment
-
Originally posted by shminka View PostJesu lijepi rezultati, ali ne mora značiti da će automatski rezultati u uslovima koji su mu prije odgovarali više od ovih biti bolji. Kako vrijeme prolazi, tako će njemu biti lakše igrati u bržim uslovima. Pogotovo protiv protivnika tipa Wawrinka, Raonić koje si gore spomenuo. Vidjet ćemo, uostalom, kako će se stvari odvijati.
Velike titule nema već godinu i po i ne nazire se neka nova, ni blizuOVAKO
Comment
-
-
Kako riternira gigantOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment