Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja da sam odlucio da tankujem onda bi izgubio u 2 seta.Ovako je vjerovatno NESVJESNO ušao u meč na 70-80%, to je Ferrer osjetio i iskoristio, te sad moramo gledati 3 set.Na kraju me strah da ga umor sutra upotpunosti ne dokrajči jer Novak ima dan više odmora...
    Nisam gledao prva dva, tek cu se ukljuciti u ovaj treći set, ali čitam kako Ferer ubi sa IO forehandom, s obzirom da nije rijec o Federeru vec o Fereru logika mi je da je dobio more plitkih lopti gdje se mogao namjestiti kako je htio.

Treba uzeti u obzir da je Rafa prva dva meča prelako dobio, Ferrer ih mozda prelako i izgubio.Red je malo da se pomuči, mozda i dobro ispadne na kraju...
    - 19 Grand Slams titles (84 titles)
    - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
    - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
    - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
    - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
    - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
    - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
    - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Ili, možda, ima sa druge strane protivnika koji ne pokušava gadjati reklame (Stan) i koji ne stenje ko kakva baba prije svake loptice na koju mora potrčati (Andy)
      Hahahahaha... Dobro, onda objasni, kako to da niko onda nije provalio da Nadal prikriva formu, do ovog turnira igrao sve meceve bas ovako kako igra protiv Ferera, ne trci za svakom loptom, udarci su mu kraci.. A protiv Wawrinke i Mareja maltene odrzao casove tenisa, Marej i Wawrinka kao da igrali protiv zida. Moras malo pazljivije to da gledas.

Comment

• Preko moba sam, pa sam odgovorio na pogresan komentar. Trebao je da bude onaj iznad.

Comment

• Oki doki, kako ti kažeš

Comment

• Znaci Nadal tankuje mec, a igra dva i kusur sata taj isti mec. Jaka logika.
            sigpic

Comment

• To je njegov nacin igre. Ali mislim da nije nameravao da ispusti prvi set. Plus, nikad ne znas sta ce sponzori i organizatori trazili od njih, niko nije platio da gleda pola sata tenisa.

Comment

• auh kakav lob, bravo Ferru

Comment

• Au kakav tenis u ovom gemu, strasni poeni

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                  OVAKO

Comment

• Ovi se ubiše od tenisa, koje crno tankovanje.
                    Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Nadal ponovo podize nivo igre.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Znaci Nadal tankuje mec, a igra dva i kusur sata taj isti mec. Jaka logika.
                        Ma hteo je on da odigra 1h, ali sponzori nisu dali
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Odlican mec, neka traje jos jedan sat
                          sigpic

Comment

• Zijani Rafa gem u kojem je igrao najbolji tenis u godini, svašta

Comment

• Srljao na bar 3 brejk lopte, bog zna zasto. Strasan gem, najbolji na turniru.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                              OVAKO

Comment

• Bez zajebancije ovo moze Nadala masu da kosta, Davidov je posljednji mec u godini, moze da baci sve sto ima.
                                sigpic

Comment

Working...