Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moto GP - Gran Premio Movistar de Aragón

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ayrsen, ti si verovatno u vreme prethodne dve trke imao zakazano kod doktora pa te nije bilo ovde da komentarises.

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Miletić View Post
      @ayrsen, ti si verovatno u vreme prethodne dve trke imao zakazano kod doktora pa te nije bilo ovde da komentarises.

Hahaha!!! U zabokrecini nikad nista novo, ali danas sam morao malo da svratim!
      https://www.youtube.com/watch?v=tOKPG18WwHw

http://youtu.be/YBYHY4SKa3o

Comment

• Originally posted by AyrSen View Post
        Hahaha!!! U zabokrecini nikad nista novo, ali danas sam morao malo da svratim!
        Aha da bas danas... Gde je komentar na trku u Silverstonu recimo? Nepovoljan rezultat, bez materijala i prostora za provokaciju veceg dela foruma? ;)

VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by dzigiman View Post
          super je bila trka u zavrsnici za drugo mesto ....jesam fan rosija i ne smeta mi sto se pedrosa povampirio.....ali nadam se da ce tako pokazivati zube i ostalima .....tj svom kolegi i lorenzu nadalje ....
          o markezu sta reci .....ocekivao sam vise od jednog sampiona ali u svakom slucaju dobro je kad se ovako nesto desi a ne pokupi nekog sa sobom ...zelim mu vise srece kad se rossi penzionise za par godina: )
          od lorenza sam i ocekivao pobedu imao je dobre kvalifikacije i njegov dobar ritam i ta yamaha realno bolje radi kada se vozi tim stilom
          Rosiju hvala za jos jednu odlicnu trku , malo koji fan drugih vozaca moze da se pohvali da je svaku trku odgledao do kraja sa uzivanjem ...dobro je sve ovo ..uz malo srece i poklopljenih kockica ovaj sampionat je njegov....
          Tako je , brate .
          PS. Brana je ovde , koliko god da me smara svojim nebrojenim porukama , ipak poštenija , realnija i , nadasve , kulturnija od ogromne većine na ovom forumu . Žao mi je što navija za MM , ali mi je još više žao kakve navijače ima VR .
          Moderator treba da izbaci sa foruma svakog ko psuje .
          Napred VRRRRRRRR !

Comment

• [QUOTE=dzoni gp;1426402]Treba da vas sve ovde bude sramota za recnik i prozivanje Pedrose,a i moderatore (ako ih ima) sto vam to dopustaju...[/
            Tako je .

Comment

• Originally posted by cavu View Post
              Sta vam je ljudi?Čemuovako bolesni postovi na račun Pedrose,aloooo ejj,koji normalan mozak može da pljuje po ovako dobro čoveku i vozaču? PA ŠTA AKO JE POBEDIO ROSIJA?!Vozio kod kuće ukazala mu se šanse ,motivacija više i eto,pokazao je klasu.Treba da nam bude drago da mu je krenulo makar malo,i videti ga srećnog danas možda i slika dana sigirno.To što je dobio Rosija pa mogao je bilo ko drugi biti na Doktorovom mestu,pa i Lorencu.
              I dosta sa tim teorijama zavere,to su priče za malu decu...toliko
              CAVU nije CAVA !

Comment

• Pravda za Danija !

Comment

• Nepotrebno pljuvanje Pedrose i Lorenca...

Dani ima pravo da vozi, koliki god da sam Rosijevac drago mi je da vidim Pedrosu u ovakvoj formi. Ipak sa misljenja da bi Rosi dobio duel da je drugacija situacija u sampionatu, nije isao do kraja i inteligentno se povukao.

Sto se Lorenca tice, svih 6 pobeda su dobijene bez duela. Dobre kvalifikacije, beg na startu dok Rosi mora da se bori. Ali nije Lorenco kriv sto Rosi ne vozi kvalifikacije dobro kao on. Nije kompletan vozac, nije harizmatican tip, ali to ne znaci da nema pravo da sedne na motor i pobedjuje.

Ostavlja sve to gorak ukus, ali to je realnost. Mislim da je Rosijevo ponasanje primer za njegove fanove, on je taj koji je izgubio i podneo to kao sampion, sto se ne moze reci za mnoge ovde.

Infakrti nas ocekuju u preostalim trkama, Lorenco je u napadu i ima alat za pobedu, ali Doktor je to...

Comment

• Originally posted by Vibe View Post
                    Nepotrebno pljuvanje Pedrose i Lorenca...

Dani ima pravo da vozi, koliki god da sam Rosijevac drago mi je da vidim Pedrosu u ovakvoj formi. Ipak sa misljenja da bi Rosi dobio duel da je drugacija situacija u sampionatu, nije isao do kraja i inteligentno se povukao.

Sto se Lorenca tice, svih 6 pobeda su dobijene bez duela. Dobre kvalifikacije, beg na startu dok Rosi mora da se bori. Ali nije Lorenco kriv sto Rosi ne vozi kvalifikacije dobro kao on. Nije kompletan vozac, nije harizmatican tip, ali to ne znaci da nema pravo da sedne na motor i pobedjuje.

Ostavlja sve to gorak ukus, ali to je realnost. Mislim da je Rosijevo ponasanje primer za njegove fanove, on je taj koji je izgubio i podneo to kao sampion, sto se ne moze reci za mnoge ovde.

Infakrti nas ocekuju u preostalim trkama, Lorenco je u napadu i ima alat za pobedu, ali Doktor je to...
                    Da , Rosi je , rekao bih , krajnje iskreno , čestitao Daniju . Primer viteštva .

Comment

• Ma svaka njemu cast na danasnjoj voznji, treba odoleti naletima Rossija ali ona poslednja 2-3 kruga... Ja ga nikad nisam video tako agresivnog u duelu, generalno je oprezan i bojazljiv i najcesce popusta kada je ozbiljan duel u pitanju a danas... Kao da mu je zivot zavisio od toga da li ce biti 2 ili 3...
                      To mi je zasmetalo u direktnom prenosu pa zato tako teske reci... To i cinjenica da taj duel moze da utice umnogome na ishod sampionata

VALENTINO ROSSI #46

Comment

• I da popricamo o mitu da je Lorenco brzi od Rosija... Apsolutna neistina.

Lorenco je taj koji je u apsolutnoj sinhronizaciji sa svojom Yamahom i vrlo brzo pronalazi pravi set-up. Brz je od prvog treninga dok Rosi nalazi desetinku po desetinku, i cesto mu svi treninzi nisu dovoljni za to. Ako vratimo sezonu unazad i poredimo tempo nakon sto Rosi izadje na cist vazduh, dobicemo drugaciju sliku. Koliko puta smo videla da Rosi stize i prolazi Lorenca? A obrnuto? Sa kisom ili bez... Lorenco je verovatno najbrzi od svih vozaca u kvalifikacijama i tim prvim krugovima, to je mnogo puta demonstrirao. Kada su gume nove, grip maksimalan, on je u elementu. Ali cim to izgubi, tone... Toliko je osetljiv. Dok Rosi oseca svoj motor savrseno, kada je nizak grip iz bilo kog razloga Rosi je na vrhu, tehnicki savrsen vozac.

Moje neko misljenje.

Comment

• Originally posted by Iggy Pop View Post
                          CAVU nije CAVA !
                          Nikad bio!
                          Uglavnom ovim pljuvanjem kaljaju lepe stvari ovog foruma,i pokazuju totalno neznanje i meni je ovo skroz glupo i pomalo smešno.
                          Uglavnom ja sam veliki Rosijevac ali kad se Rosi ne buni nije mi jasno šta glume ovi ljudi

Comment

• Dobro da stavimo tacku na tu pricu sa vredjanjem Pedrose. Ko je reko sta je reko rekao je to tipa gde bas sad ovaj Dani nadje raspolozenje. To sto su neki malo preterali sa recnikom jeste zbog velikog emocinalnog naboja tokom trke. Verujem da nikome nije bila namera da direktno vredja Pedrosu niti da se zali na to sto nije pustio Rosija. Svi ovde volimo da gledamo takve borbe i zato i pratimo ovaj sport i niko nema primedbe na Pedrosinu voznju vec cak zasto to ne radi cesce vec se mnogo puta povlaci iz duela bespotrebno. Odavno nismo imali borbu vise vozaca za pobede i tiulu vec je manje vise sve bilo reseno do sada pa je normalno da su strasti na malo visem nivou...

Comment

• Originally posted by Miletić View Post
                              Ma svaka njemu cast na danasnjoj voznji, treba odoleti naletima Rossija ali ona poslednja 2-3 kruga... Ja ga nikad nisam video tako agresivnog u duelu, generalno je oprezan i bojazljiv i najcesce popusta kada je ozbiljan duel u pitanju a danas... Kao da mu je zivot zavisio od toga da li ce biti 2 ili 3...
                              To mi je zasmetalo u direktnom prenosu pa zato tako teske reci... To i cinjenica da taj duel moze da utice umnogome na ishod sampionata
                              Pa npr da je Marquez zavrsio drugi ili prvi i on bi uticao na ishod sampionata,nemoj pogresno da me shvatis ali ispada da ostali vozaci ne smeju da voze i napadaju dvojac Yamahe jel se oni bore za titulu?Pedrosa realno nije nikada ovako bio agresivan ali verovatno da je imao neku posebnu motivaciju i da je proradio neki inat u njemu zasto bas sad i protiv Rosija to samo on zna...Rosi je na kraju trke sportski reagovao i lepo se pozdravio doduse ne kao Jorgovan ...mislim da ce Marquez i Pedrosa dosta uticati na sampionat a zasto i nebi?
                              I samo da dodam da je za mene ovo jedan od najboljih moto duela koji sam gledao sjajna voznja i Pedrose i Rosija mislim da zbog ovoga i volimo Moto GP!!!
                              Last edited by dzoni gp; 27-09-15, 20:40.
                              sigpic http://caseystoner.com.au/

Comment

• Originally posted by dzoni gp View Post
                                Pedrosa realno nije nikada ovako bio agresivan ali verovatno da je imao neku posebnu motivaciju i da je proradio neki inat u njemu zasto bas sad i protiv Rosija to samo on zna...

https://www.youtube.com/watch?v=1AnjBq-Iqe8
                                https://www.youtube.com/watch?v=tOKPG18WwHw

http://youtu.be/YBYHY4SKa3o

Comment

Working...
                                X