Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moto GP - Gran Premio Movistar de Aragón

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kaze komentator ne treba Dani da se skloni Rosiju, ne treba ni Lorenci ni Markesu, ali fora i jeste u tome sto se njima uvek skloni samo sto ne stane kako bi ga prosli.Slepac.

U inat svima 10/VR46 !!!

Comment

Pedrosa ne moze da bude agresivan prema Markezu u Lorencu jer njih ne moze da uhvati na stazi. Rosi sebe zakopava u treninzima i kvalifikacijama pa ga onda uhvate Janone i Pedrosa i drkaju ga celu trku.

Nadao sam se borbi izmedju Markeza i Lorenca danas, ali Mark opet napravi glupost

Comment

Lorenzo, plagijatoru jadni. Srecaro jedna,da ne startujes sa jedne od prve dve pozicije, ne bi video podijum. A Pedrosa, smradino jedna, sad si se setio da se boris. Drugima otvaras vrata i trpaju te kako ko stigne, p. cko jedna spanska, nikad vozac nisi bio niti ces biti. Dezurna si k. cka u Hondi, godinama, vozis za svoje klubske kolege. Ti satro demonstriras neku voznju protiv Rossija, covek izmislio ovaj sport za tebe i za sve sadasnje napaljene klince. Da ti nije elektronike pas'o bi livadu u svakoj krivini. A ovaj besramni imitator, kome je Rossi nabio komplekse, kao nekad Biaggiju, Seteu i ostaloj konkurenciji, ima vise srece nego svi ostali zajedno.
        Last edited by Sandra46; 27-09-15, 14:04.

Comment

Za Lorenca svaka cast ali trke su mu dosadne do kraja.I ovo ponasanje kako skace oko Denija mi je jako providno.Slavi ti brate mili zasluzio si, ali ovo sa Denijem ...malo neukusno

Comment

Ovima u Hondi kao da se hebe za sve zivo samo da se pobedi Rosi kada vec ne mogu do titule... Raduju se kao da su osvojili sampionat. Ma samo nabijaj komplekse.

Comment

Originally posted by Sandra46 View Post
              Lorenzo, plagijatoru jadni. Srecaro jedna,da ne startujes sa jedne od prve dve pozicije, ne bi video podijum. A Pedrosa, smradino jedna, sad si se setio da se boris. Drugima otvaras vrata i trpaju te kako ko stigne, p. cko jedna spanska, nikad vozac nisi bio niti ces biti. Dezurna si k. cka u Hondi, godinama, vozis za svoje klubske kolege. Ti satro demonstriras neku voznju protiv Rossija, covek izmislio ovaj sport za tebe i za sve sadasnje napaljene klince. Da ti nije elektronike pas'o bi livadu u svakoj krivini. A ovaj besramni imitator, kome je Rossi nabio komplekse, kao nekad Biaggiju, Seteu i ostaloj konkurenciji, ima vise srece nego svi ostali zajedno.
              Da,da,a tebi su očigledno svi oni nabili komplekse.I posle su navijači Lorenca kompleksi rođeni.
              sigpic

Comment

Originally posted by martinez View Post
                Da,da,a tebi su očigledno svi oni nabili komplekse.I posle su navijači Lorenca kompleksi rođeni.
                Bjezi covjece dok nisu poceli da ti zapinju za clanove porodice,vidis da ima svega ovdje. Ako nisi pro Rossi ne komentarisi

Comment

Zasto je MM osvojio dvije titule, jer uvjek vozi na granici, ove mu sezone ne ide bas ali ok... A kad ce recimo Doviciozo da osvoji titulu, nikad, jer nije takva klasa... MM treba da nsatavi ovako da vozi i sa nekim novim podesavanjima bice jos titula...
                  Sad, Pedrosa, da ga je MM slucajno presao, sigurno bi to uticalo na njegovu psihu i Rossi bi ga sigurno uspio zaobici...
                  Rossi hm... Da li bi ijedan vozac onako napadao u zadnjem krugu i doveo u opsnost i 16 poena, sigurno ne bi, osim NJega i MM zato i jesu najveca klasa vozaca...
                  Poslije onakvih treninga i kvalifikacija trece mjesto je TOP!!!
                  Lorenzo je uradio ono sto jedino zna i ne treba mu zamjerati na tome..
                  Ima jos trka, a kako stvari stoje tek sad pocinje ono pravo, nadam se da cemo svi uzivati..pozz.

"I love to speak with Leonard
                  He’s a sportsman and a shepherd
                  He’s a lazy bastard
                  Living in a suit ."
                  Leonard Cohen

Comment

Iskreno, neki komentari forumasa su katastrofalni.

Pedrosa je grizao i bio konkurentan posle ko zna koliko vremena, ima padove u formi, ceste povrede, ali to ne znaci da mora bilo kome da se skloni. Da li bi se mozda sklonio Marcu, pa da je mrav u prilici da osvoji titulu- onda da, ipak su timske kolege s mnogo boljim odnosm ako ih poredimo s Lorenzom i Valetom(to je moje misljenje, ne znaci da bi se stvarno tako i desilo).

Umesto da pohvalite osobu koju smo davnih dana otpisali vi ste nasli da ga vredjate jer nije dopustio Valetu da ga zaobidje, pa gospodo to vise govori o vama, nego o njemu.

Stoji da je ovo tezak trenutak i da je bodovna razlika sada jos manja, ali to ne znaci da treba sve da pljujute, verujem da Vale moze uostalom dokazao je da je sposoban da napravi sebi vise prostora sto se tice bodova, ali mora da popravi kvalifikacije.
                    Da li su trke dosadne kada Lorenzo pobegne na pocetku? Ne bih se tako izrazila, svakako je bolje imati borbu do samog kraja, ali ako je neko sposoban da pobegne na pocetku, zasto to ne bi uradio i priveo trku onako kako njemu ide na ruku?

Ne zelim ni da komentarisem vase izjave povodom Honde, Pedrose kao coveka itd.
                    Previse je ovde ljudi koji traze krivce u drugima, prihvatite ovu trku kao jednu od najzanimljivijih ove godine, Vale je uzeo bodove, kao i Lorenzo, svakako se borba nastavlja.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Brana View Post
                      Nisam ni ocekivala da cete imati neke koliko toliko kulturne komentare sto se tice Marca.
                      Sam je pogresio, i da bas Pedorsa obozava Lorenza, vozi svoju trku, toliko ljudi ga kritikuje zato sto nije agresivan, zato sto nije konstantan u borbi, a sada kada ne pusta Doctora-pa ni to vam ne valja...
                      Zar se nisu presrecni grlili, ili sam ja gledala neki drugi prenos.. Ne znam kada je procvetala ta ljubav.. Zao mi je zbog Marca..

Sent from my C1905 using Tapatalk

Comment

• super je bila trka u zavrsnici za drugo mesto ....jesam fan rosija i ne smeta mi sto se pedrosa povampirio.....ali nadam se da ce tako pokazivati zube i ostalima .....tj svom kolegi i lorenzu nadalje ....
                        o markezu sta reci .....ocekivao sam vise od jednog sampiona ali u svakom slucaju dobro je kad se ovako nesto desi a ne pokupi nekog sa sobom ...zelim mu vise srece kad se rossi penzionise za par godina: )
                        od lorenza sam i ocekivao pobedu imao je dobre kvalifikacije i njegov dobar ritam i ta yamaha realno bolje radi kada se vozi tim stilom
                        Rosiju hvala za jos jednu odlicnu trku , malo koji fan drugih vozaca moze da se pohvali da je svaku trku odgledao do kraja sa uzivanjem ...dobro je sve ovo ..uz malo srece i poklopljenih kockica ovaj sampionat je njegov....

Comment

• Ljudi, sta je vama, sta psujete toliko?

Veliko bravo za Pedrosu, pokazao da ima vanzemaljske krvi jos u sebi, sjajno se odbranio. Steta sto nije stalno ovakav, bilo bi vece uzivanje da imamo jos jednog konstantnog vozaca.
                          Steta za Markeza, hoce mnogo ali I ima vremena za njegq, skapirace I mislim da ce manje da gresi.
                          Za Rosija je ovo odlican rezultat, nesto sam misljenja da nije bilo onolikog pravca, da bi uspeo da pretekne Pedrosu u nekoj krivini. Cim se on priblizi, dodje pravac I on vrati prednost.
                          Svaka cast Janoneu.

Ovde su pre dve nedelje bili komentari kako je Rosi uzeo titulu, nesto ne vidim to sada. Lepo pricam da je ovo nepredvidiv sport I da cekamo kraj.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2

Comment

• Originally posted by Brana View Post
                            ...prihvatite ovu trku kao jednu od najzanimljivijih ove godine...
                            da si napisala ne posle naj bila bi 100% u pravu

inače MM je baš super, sve ga više obožavam

Comment

• Originally posted by VR6 View Post
                              da si napisala ne posle naj bila bi 100% u pravu

inače MM je baš super, sve ga više obožavam
                              Meni je trka zaista bila zanimljiva, mozda nekom nije, u to necu da se mesam.
                              Mozes da nekog vozaca da volis ili da ga ne volis, ali niko ovde nije merodavan da pljuje po bilo kome. Jedno je neslaganje, drugo je vredjanje. To sto se ovde odredjen broj ljudi raduje kada neko izleti necu da komentarisem. Jedno je kad neko napravi gresku pa to drugim vozacima olaksa posao, a sasvim druga stvar kada neko prizeljkuje padove ili se raduje njima.

@Daisy Duck-cesto se svi oni smeskaju i grle medjusobno, pa to ne znaci da ljubav cveta. Jedno je postovanje, a sasvim drugo prijateljstvo ili u ovom slucaju "ljubav".
                              sigpic

Comment

• Ljudi da je Pedrosa cijele sezone bio ovakav, vise bi poena oduzeo Lorenzu... Da je u nekoj trci imao ovakve duele sa Lorenzom izlazio bi kao pobjednik... Da Rossiju nije titula upitanju, lako bi on ovaj duel rijesio...

"I love to speak with Leonard
                                He’s a sportsman and a shepherd
                                He’s a lazy bastard
                                Living in a suit ."
                                Leonard Cohen

Comment

Working...
                                X