Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moto GP - Gran Premio Movistar de Aragón

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I meni trka bila uzbudljiva, zadnjih par krugova nisam mogo sjedeci da gledam...

BRANO, dobri su ti argumenti, ali si sama protiv ostatka.. zabe se trudis

"I love to speak with Leonard
    He’s a sportsman and a shepherd
    He’s a lazy bastard
    Living in a suit ."
    Leonard Cohen

Comment

• Originally posted by Brana View Post
      Meni je trka zaista bila zanimljiva, mozda nekom nije, u to necu da se mesam.
      Mozes da nekog vozaca da volis ili da ga ne volis, ali niko ovde nije merodavan da pljuje po bilo kome. Jedno je neslaganje, drugo je vredjanje. To sto se ovde odredjen broj ljudi raduje kada neko izleti necu da komentarisem. Jedno je kad neko napravi gresku pa to drugim vozacima olaksa posao, a sasvim druga stvar kada neko prizeljkuje padove ili se raduje njima.

@Daisy Duck-cesto se svi oni smeskaju i grle medjusobno, pa to ne znaci da ljubav cveta. Jedno je postovanje, a sasvim drugo prijateljstvo ili u ovom slucaju "ljubav".
      Slazem se, cesto je dosta toga samo predstava.. Ne tako davno je postojala jako velika netrpeljivost izmedju njh dvojice, secamo se valjda toga, pitam se samo kad li je to preraslo u toliku ljubav da se pedrosa sa ovakvim zarom bori..

Sent from my C1905 using Tapatalk

Comment

• Mislim da grijesis. Lorenzovih 6 pobjeda ove sezone su bile start/cilj pobjede,tesko da bi ga i zdrav Dani ispratio i pobijedio,veca je vjerovatnoca da bi se kao danas ugurao izmedju Lorenza i Rossija i tako VR otkinuo par bodova. U jednom postu sam napisao da se MM citavu sezonu sklanja Rossiju s puta i olaksava mu pobjede (Qatar,3. utrka sezone,Silverstone), danas je i JL dobro olaksao stvar,inace je do sad protiv njega uvijek bio na nivou iz 2014 i uzeo mu 2/3 pobjede u posljednjim krugovima

@ bane je
        Last edited by Damir; 27-09-15, 15:27.

Comment

• Meni je isto trka bila dobra, ne bas spektakularna ali bila je dobra. Rosi je stalno bio tu blizu I na kraju je bilo sjajno. Zao mi Bredlija Smita sto je izleteo I izgubio poziciju ali ponovo pobedjuje klupskog kolegu. Dovija treba pohvaliti, nije ni prosao u Q2 ali nekako je uspeo da se izvuce u trci.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
          Last edited by BogdanB; 27-09-15, 15:32.

Comment

• Damire...
            Nisam mislio da ovakav Pedrosa moze pobjediti Lorenza u borbu za prvo mjesto, vec za 3,4 kad Lorenzo ne vozi na nivou

"I love to speak with Leonard
            He’s a sportsman and a shepherd
            He’s a lazy bastard
            Living in a suit ."
            Leonard Cohen

Comment

• Originally posted by BogdanB View Post
              Meni je isto trka bila dobra, ne bas spektakularna ali bila je dobra. Rosi je stalno bio tu blizu I na kraju je bilo sjajno. Zao mi Bredlija Smita sto je izleteo I izgubio poziciju ali ponovo pobedjuje klupskog kolegu. Dovija treba pohvaliti, nije ni prosao u Q2 ali nekako je uspeo da se izvuce u trci.

5. pozicija za Dovija je OK nakon kvalifikacija ali hvalit ga iako je bio 0,5sec po krugu sporiji od Iannonea

Comment

• Jeste bio sporiji ali se ipak probio.

Comment

• Raduj se, raduj se, nećeš moći još dugo!!

Comment

• Treba da vas sve ovde bude sramota za recnik i prozivanje Pedrose,a i moderatore (ako ih ima) sto vam to dopustaju...
                    sigpic http://caseystoner.com.au/

Comment

• Od foruma na kome smo se svi zezali, šalili, vi napraviste bojno polje. Apel adminima da sankcionišu neke vulgarne i nedolične ispade pojedinaca.

Što se tiče trke, u zadnjim krugovima je Pedrosa otresao Rosija kao slinu. Bez obzira da li priznajete da je tako, tako je. Probao je Rosi i ovuda i onuda, ali se Pedrosa nije predavao i zbog takvih stvari i volim da gledam ove trke, zbog takve borbe, nebitno između kojih vozača da se ona vodi. Pedrosa je cava (pičkica) kako kažete. On je išao na kontakt, Rosi nije hteo kontakt, ko onda ispada pičkica? Rosi?
                      Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
                      До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
                      suicide
                      2019
                      velika H2H 2019/20

Comment

• Originally posted by dzoni gp View Post
                        Treba da vas sve ovde bude sramota za recnik i prozivanje Pedrose,a i moderatore (ako ih ima) sto vam to dopustaju...
                        Postoji realna mogucnost da sampionat bude odlucen u korist lorenca (ne daj Boze ) sa razlikom od 4 ili manje poena... Odlucujuci faktor? Danasnji performans tog bezlicnog vozaca, lika koji sezonama nezasluzeno jos uvek nosi epitet vanzemaljca od strane komentatora... Zar je to nacin na koji ce neko da osvoji ili izgubi titulu?
                        I onda se cudis cemu revolt i teske reci?

pedrosi ce trebati 24/7 obezbedjenje neko vreme ako Rossi izgubi titulu sa 4 ili manje poena razlike

@realnost, inace su u istoj situaciji, covek koji juri 10. titulu 5 trka pre kraja sa svojih 36 godina i lik koji vozi polurekreativno znajuci da od snova o tituli nema nista, imaju isti rizik zaista pa mogu da se upustaju u kontakte na stazi

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
                        VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Ja sam Pedrosu nazvao cavom jer je taj epitet zaradio prikazanim voznjama tokom godina a ne danas. Vise sam ga u sali nazvao kao sto sam i rekao. Njemu skidam kapu za danasnju voznju ali se nadam ce biti i revansa u buducnosti. O tome da Rosi ne zeli kontakt to nije tacno, on samo ne bezi od toga i uzvraca. Danas nije isao do kraja jer se mora misliti i o tituli. Nismo ovde neka decica pa sada kao vi pojedinci dolazite da se zalite na neki recnik. To uopste nije toliko vulgarno niti je upuceno njemu iz neke mrznje vec eto malo emocije posle trke. Ometaci u borbi za titulu nelrijatelji No 1... Nas treba da je sramota a njega za voznje koje je prikazao tokom godina narocito u pojedinim trenucima ne? Takodje treba da ga je sramota jer zauzima mesto u takvoj ekipi a vozi kako vozi. Dok Rosi nije pobedio MM ove dve devojcice u misiju rupu su bile a sada pokazuju neke klikere kao. Ma svaka im cast. Ovo sto Rosi radi je nestvarno, posle ko zna koliko uzivamo u sportu i borbama a ja licno i u njegovim voznjama. Nekima je mozda bolje da gledaju ringispil ali meni nije a verujem i vecini ljubitelja ovog sporta.

Comment

• Nije imao sanse da ga obidje,nigde,ono na kraju je bilo na limitu,pomislio sam da ce izleteti,majstorski je gurao do maksimuma ali se videlo da ne moze da prodje nigde sem da ga Dani pusti a to je glupo

Comment

• Sta vam je ljudi?Čemuovako bolesni postovi na račun Pedrose,aloooo ejj,koji normalan mozak može da pljuje po ovako dobro čoveku i vozaču? PA ŠTA AKO JE POBEDIO ROSIJA?!Vozio kod kuće ukazala mu se šanse ,motivacija više i eto,pokazao je klasu.Treba da nam bude drago da mu je krenulo makar malo,i videti ga srećnog danas možda i slika dana sigirno.To što je dobio Rosija pa mogao je bilo ko drugi biti na Doktorovom mestu,pa i Lorencu.
                              I dosta sa tim teorijama zavere,to su priče za malu decu...toliko

Comment

• "Pedrosa je klasican skretnicar koji pomaze zemljaku Lorencu.Pederska posla."

"Sad si se povampirio midzete je*eni."

"Mars u picku materinu patuljku odvratni."

"Ma govnar smrdljivi, protiv svih se povlacio i sklanjao se a protiv Rosija je bio u stanju da ga izgura..jadan je da jadniji ne moze da bude,..kakav "vanzemaljac" klasican klosar onaj ciganski."

"Lorenzo, plagijatoru jadni. Srecaro jedna,da ne startujes sa jedne od prve dve pozicije, ne bi video podijum. A Pedrosa, smradino jedna, sad si se setio da se boris. Drugima otvaras vrata i trpaju te kako ko stigne, p. cko jedna spanska, nikad vozac nisi bio niti ces biti. Dezurna si k. cka u Hondi..."

Hahaha!!! Jadnici.... vama je potreban pravi doktor a ne Rossi!

https://www.youtube.com/watch?v=8KF0MWgqofo
                                Uzivajte!
                                https://www.youtube.com/watch?v=tOKPG18WwHw

http://youtu.be/YBYHY4SKa3o

Comment

Working...
                                X