Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Brady me bas iznervirao veceras

Dobise Billsi...

Comment

• sad Texansi go go go

Comment

• Toma zeznuo stvar na kraju(pre toga nesto slicno pred kraj druge cetvrtine), Vilson izdominirao u poslednjoj cetvrtini.Cak i kada se cinilo da ce se Petriotsi odbraniti, njegovi pasovi su doveli do TD.Tacno je falio samo jedan FG za mirniju zavrsnicu.

Sada u AFC East sve cetiri ekipe imaju skor 3-3.
        Zao mi je sto ce u sledecem kolu Dzetsi stradati.

Comment

• Rutinski Packersi , vreme je i bilo
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
            Rutinski Packersi , vreme je i bilo
            Rodgers proradio i to bas sad protiv nas

Comment

• Imate popravni u nedelju protiv Baltimora.

Carrer high i jos izjednacio rekord fransize po broju TD pasova(6).Ova pobeda ih je tako-kako vratila u zivot nakon proslonedeljnog poraza u Indijanapolisu.Jer da su izgubili zaostajali bi dve pobede za Minesotom.Ovako su im i oni i Cikago na dohvat ruke.Trebaju dobiti par sledecih utakmica, jer ih na kraju ceka pakao od rasporeda.

Sve u svemu, ovo je bio vikend pun iznenadjenja, ne znam sta ce nas veceras cekati.
              U koji god tim da sam rekao da je blizi pobedi je izgubio sinoc, a i Pitzburg u cetvrtak.
              Last edited by Ricma; 15-10-12, 19:06.

Comment

• Veceras je 50-50 , bio bi red da i Broncosi dobiju nekoga ali taj neko mislim da nece biti Chargersi u San Diegu
                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Sinoc me nesto net zajebavao, tako da nisam mogao da ispratim tekme sa vama. Koliko vidim Skip je bio u pravu. Nisam gledao utakmicu ali iz rezultata vidim da nam je Seattle stvarno pravio probleme.

SF vs NYG - Ne moras biti strucnjak da primetis da je ono bilo jadno. Smith 3 interception-a. Ne znam da li je to los napad SF-a ili dobra odbrana Giants-a, ali ono je stvarno bilo jadno. Al ajde, los dan moze svakom da se desi valjda.

Enivej, ima li kockara ovde ? Nesto za veceras ?
                  sigpic

Comment

• Originally posted by RRondo9 View Post
                    Sinoc me nesto net zajebavao, tako da nisam mogao da ispratim tekme sa vama. Koliko vidim Skip je bio u pravu. Nisam gledao utakmicu ali iz rezultata vidim da nam je Seattle stvarno pravio probleme.

SF vs NYG - Ne moras biti strucnjak da primetis da je ono bilo jadno. Smith 3 interception-a. Ne znam da li je to los napad SF-a ili dobra odbrana Giants-a, ali ono je stvarno bilo jadno. Al ajde, los dan moze svakom da se desi valjda.

Enivej, ima li kockara ovde ? Nesto za veceras ?
                    Giantsi kada hoce igraju najbolju odbranu u ligi. Mnogo,ali mnogo mocan tim. Ali i mnogo cudan jebes ih

SF ima meni bas pogan napad. Osim Vernona i Gore-a bih sve druge ubio

Comment

• ima li budnih ? cekamo san diego-denver

Comment

• kakav debil ovaj iz broncosa...odo da spavam da se ne nerviram

Comment

• kakav Comeback Broncosa

Comment

• Sta je ovo bgt 35-0 serija Broncosa , kakav raspad u 2/2 Chargersa

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                              Sta je ovo bgt 35-0 serija Broncosa , kakav raspad u 2/2 Chargersa
                              Malo raspad Chargersa, malo se Peyton razbudio. 13/14 za 3 TDi 0 INT u drugom, to je... nesto. Sa druge strane, Rivers se standardno raspao kada se odlucivalo. Mozda i najtalentovaniji QB u NFL, ali sta mu to znaci kada je glava nula.
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ajde kad sam vec registrovan da iskoristim priliku da bacim koji post tj analizu dosadasnjeg sampionata.

Vreme leti, evo proslo je vec vise od 1/3 regularnog dela sezone. Nezahvalno je davati bilo kakve prognoze, pogotovo kad je u pitanju NFL jer najveci deo zavisi od povreda, tempiranja forme i sl. A pogotovo kada se radi o playoff-u gde je na jednu utakmicu sve moguce sto smo i mogli da vidimo prethodnih godina.

Pocecu prvo od mojih omiljenih New York Football Giants-a za koje sam krenuo da navijam jos za vreme velikog Tikija Barbera i Amanija Tumera (vise zbog Barbera ali ok ). Najbolji pass-rush u ligi, Rolle - u top 3 safety-ja u ligi, Eli - top 3 QB, sve u svemu veoma veoma mocan tim, dostojan Super Bowl-a. Verovatno ce se mnogi zaustaviti i nece sloziti oko toga da je Manning mladji u uzem vrhu QB-a ali covek je pokazao ko je i sta je. Osvojio je 2 sampionska prstena u direktnom duelu sa jednim od dvojice najboljih QB-a u poslednjih 15 godina, na pitanje kome biste dali loptu pre nego njemu u poslednjem napadu za titulu - eventualno bi odgovor bio jedino Brady (uz duzno postovanje Brees-a i Rodgers-a), i ono po meni najbitinije, u stanju je da proigra bilo kog "anonimnog" WR-a koji mu se nadje u timu (primeri od ove sezone Barden, Randle, Hixon) i da od njega napravi pravu opasnost za bilo koju odbranu. Klasa od igraca u svakom slucaju i to mu niko ne moze osporiti. Kljucne stvari za igru Giants-a su trcanje i korneri. Znam da su ovo price "da baba ima..." ali ako Bradshaw bude trcao kao sto je trcao u poslednje 2 utakmice (naravno dosta zavisi od OL), ne vidim da se bilo ko moze suprotstaviti zvanicnim sampionima. Korneri su rak rana NY-a, povrede su ih desetkovale na toj poziciji, Rolle i Phillips ne mogu pokriti sve rupe u odbrani, i to je jedina slaba tacka ovog tima koju su vec iskoristili Dal i Phi inace bi Divovi lagano imali sad 6-0. Steta za Terrela Thomasa, da je on u timu bili favoriti broj 1 za NFC ali ovako ipak dajem prednost SF-u bez obzira na prekjucerasnje gazenje na Candlestick-u. Videcemo sta ce biti ali iskustvo osvajanja SB-a je nesto sto je velika prednost u odnosu na vecinu timova. Ako nista drugo T-Mac je dobio pojacanje u vidu mene (blago njemu ), gledam vec duze vreme kako se kotite vi "Patriote".

A sada ukratko o ostalima...u toj diviziji gde su NYG, nazovite me subjektivnim, ali ne vidim ko bi mogao biti bolji od njih (nas). Da li zato sto ne podnosim ove iz Texasa i "dream team" iz File, ali sam ubedjen su Njujorcani najkompaktniji tim NFC Easta. U NFC-u kao favorite za odlazak u New Orleans na SB bih jos izdvojio GB sa Rodgersom (maltene ista prica kao i za NYG), i SF koji realno ima najjacu ekipu u ligi. Favorit iz senke mi je Chicago koji ima strasan, ali bukvalno strasan tim, ali QB nista specijalno i nista sto bi donelo prevagu u odnosu na gore navedene timove. U Atlantu i Ryan-a jednostavno ne verujem i kako god da odigraju regularni deo mislim da nemaju sansu u postseason-u ali ako se prevarim pojescu svoje govno, nema frke. Ostale timove i njihove QB je uzivanje gledati (RG 3, Wilson, Kolb) ali oni nemaju sanse ni u teoriji da naprave iznenadjenje. Od njih ocekujem razvaljivanje za 2 godine ako ne i sledece.

Kada je u pitanju AFC, tu je tek sve jasno. Brady, Houston, Baltimore, eventualno Pittsburgh (ali njih sam vise stavio zbog Bena i tradicije). Naravno, ne treba otpisivati ni Manning-a starijeg ali pitanje je koliko on moze. Ja bih voleo da opet napravi nesto, zasluzio je, uostalom za mene je najbolji igrac u poslednjoj deceniji ( izvint'e Brady-jevci ). Patriote standardno jake, a Houston i Baltimore su slicna prica kao i Chicago. Prejaki timovi ali najslabije karike QB sto moze doneti prevagu kada igrate protiv igraca poput Brady-a, Roethlisberger-a i Manning-a. Ravensi su za mene bili prvi favoriti AFC-a ali posle ovih povreda Lewis-a i Webb-a do kraja sezone + Suggs zaista ne znam koliko ce moci da naprave. Steta, ako je neko zasluzio SB od svih timova koji to nisu uspeli da urade u poslednjih par godina onda je to sigurno ovaj.

Videcemo sta ce biti, NFL je sport koji je najteze predvideti i upravo zbog toga je toliko zanimljiv. Na jednu loptu je sve moguce i ove godine nas ocekuje sou kao i prethodnih. Nadam se da sam bar malo doprineo temi, iako ste svi vec ovo znali ali za prvi post nadam se i nije toliko lose.

Aj pozdrav. Lets go Giants, lets go Eli!

Comment

Working...
                                X