Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O hvala onoj stvari vise. Ninkovichu legendo.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Koje olaksanje, Ninkovich nas je za sada oslobodio neizvesne zavrsnice na jedan posed.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
        Ko ce to cekati Treba pokusati da se tradeuje za neku zverinu u oliniji, pa makar dali i nekog bitnog. Solidna linija bi dosta oslobodila i Gronka, pogledaj koliko manje istrcava routee, vec je izasao skoro iz rutine. Samo ostaje iza da cuav weak side. Ali ne mzoemo mi imati sve.
        Najveci je problem sto OL nije konstantna. Znaju stvarno da zablistaju po nekad. A i ovo dobro trcanje ide njima na dusu.

Scar ce to jos dovesti u red do PO-a.

Comment

• Josh McDaniels faca. Nije covek za prvog trenera, ali je ofanzivni genije. Nijedan pogresan call danas. Slovima nijedan. Protiv jedne od najboljih odbrana lige.

Comment

• Sledece nedelje Seattle, taman da se dodje preko .500. Posle ce biti lakse, drugi deo sezone cemo standradno izgaziti.

Za ovu trojicu bogova sa avatara

Comment

• Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Treba se u nedelju psihicki i fizicki spremati za maraton od 7 sati uvece do 5-5:30 ujutru.Nista se konkretno ne desava sledeceg vikenda, pa bi valjalo ceo dan prespavati.

DAL vs BAL, NYG vs SF i GB vs HOU

Naravno da ce se tu uglaviti i NE.

Edit:Zaboravio da u ponedeljak onaj tamo igraju Denver i San Dijego.

Comment

• Move over Unitas. Jedan je Brees.

Comment

• pali su i jetsi..5-0 Texansi

Comment

• Originally posted by najob View Post
                      pali su i jetsi..5-0 Texansi
                      Pa sobzirom da su ih 49-ersi prosle nedelje ugazili, ocekivao sam da ih razbije i Hjuston

Dakle za sad Hjuston i Atlanta 100%
                      sigpic

Comment

• Steelersi, Saintsi i Pack ispod .500, Houston i Atlanta bez poraza. Kako luda sezona. Mada kontam da ce se to iznivelisati do kraja regularne sezone, a da ce ove dve nepobedjene ekipe ako prodju u PO bas dobro dobiti po nosu od tradicionalnih timova. Prosto NFL tako funkcionise.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                          Steelersi, Saintsi i Pack ispod .500, Houston i Atlanta bez poraza. Kako luda sezona. Mada kontam da ce se to iznivelisati do kraja regularne sezone, a da ce ove dve nepobedjene ekipe ako prodju u PO bas dobro dobiti po nosu od tradicionalnih timova. Prosto NFL tako funkcionise.
                          steelersi su ocaj...od kakvih oni ekipa gube Raidersi pa sad Titansi...sinoc dobijenu utakmicu opet gube

Comment

steelersi su ocaj...od kakvih oni ekipa gube Raidersi pa sad Titansi...sinoc dobijenu utakmicu opet gube
                            Ako Menndenhall nije u top formi oni su u problemu. Ben je fenomenalan QB, ali ne moze sve sam. Pogotovo sa ovakvom Olinijom Hej, Steelersi imaju problema sa borbom u rovovima, pa oni su to izmislili. Vecina poteza je nastala od njihovih i igraca Raidersa. Bas cudno.

Comment

• da..ali sinoc gube od raspalih titansa..video si i sam prvo fumble pa onda block punt..i onda Suisham promasi FG za pobedu

Comment

da..ali sinoc gube od raspalih titansa..video si i sam prvo fumble pa onda block punt..i onda Suisham promasi FG za pobedu
                                Video sam, i vecina tih stvari je posledica lose igre linija. I samo jedno pitanje za Carrola. Zasto dodjavola igra Locker kada ima kralja Hasselbacka?

Comment

Working...
                                X