Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rob Gronkowski je sinoc postao TE koji je najbrze dosao do 20 TD. Prestigao je Mikea Ditku. Takodje je postao igrac sa najvise TD u prve dve sezone u Patsima.
    All hail Big Gron

Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Zverina od igraca. Trenutno najbolji TE lige

Comment

• Kyle Orton otpusten iz Broncosa, favorit za novu destinaciju Chicago Bearsi.

Comment

• Orton otisao u Kansas City Chiefs.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
            Orton otisao u Kansas City Chiefs.
            Zao mi Palka

Danas cu odgledati veci deo Packersa,zavrsnicu Cowboysa i koliko budem imao snage derbi dana: BAL-SF.

Odlicni mecevi za dan curki.

Comment

• Ja cu sa faxa stici oko 8 pa onda do kasnih sati sve. Moji pikovi za veceras:
              GB (bice gusto ali ce dobiti)
              MIA (trenutno u boljoj formi, igraju bez opeterecenja, Romo ce izgubiti 5 lopti)
              SF (mladji brat dobija, bolja forma, ako Ray nije 100%, unistice ih Gore)
              Last edited by Nebojsa; 24-11-11, 15:05.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                Ja cu sa faxa stici oko 8 pa onda do kasnih sati sve. Moji pikovi za veceras:
                GB (bice gusto ali ce dobiti)
                MIA (trenutno u boljoj formi, igraju bez opeterecenja, Romo ce izgubiti 5 lopti)
                SF (mladji brat dobija, bolja forma, ako Ray nije 100%, unistice ih Gore)
                Mislim da ce GB unistiti Lavove i da ce Woodson i T.Williams da se useru u zivotu Stafordu.
                Takodje se ne slazem da ce Miami da pobedi. Mnogo dobro igra Romo u poslednje vreme i kada na to dodas sjajnog Murraya,Cowboysi su favoriti. Mada ludi Moore moze da pobedi,dokazao je da zna da igra.
                A sto se tice brat vs brat duela. Cini mi se da Gore vuce neku povredu kolena,sto ce mu otezati trcanje. Voleo bih da vidimo "duel" dva najbolja LB-a danasnjice

Comment

• Suh izbacen. Kakav ludak sunce ti. Upravo je poklonio pobedu Packersima. Mnogo napetosti.

Comment

• Covek je lud 100%. Izudara onog anonimusa za sve pare.

Comment

• Bice cudo ako neko uspe da pobedi green bay do kraja sezone.

Comment

• Opra ovo Green Bay. Jako su blizu savrsene sezone. Samo da dobiju G Men sledeci vikend, ostalo ce cini se biti ok, ili igraju kuci, ili je gostovanje nekoj slaboj ekipi.

Comment

• Demarkuuuuuuuus Udji bre tu!

Comment

• Kako se fino Miami upucao u nogu. Svaka cast Wareu sto je procitao sta se desilo i stigao do lopte pre Moorea.
                            TD pas, 10:3. Kako ce ovo boleti...

Comment

• Sjajan drive Romo-a. Dobro je sto sam stigao na poslednju cetvrtinu

Comment

• Ima on jos vremena da ovo upropasti do kraja.

Comment

Working...
                                X