Kako Rodzers voli ove sto se vuku po terenu da izadju odmah koristi iskusno,zna da je kazna u korist njega i baca rizican pas ,koliko puta je u toku sezone to uradio
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by borisbabich View PostNepismeni i lenji. Ako su (da se ubacim u njihov mod propovedanja) te već ubacili da pričaš o nečemu o čemu pojma nemaš, onda se lepo baciš na čitanje pravila (umesto da izmišljaš) i slušanje i gledanje, eto ti YT makrcan starim snimcima, pa pohvataj kako se to radi.
Umesto da laprdaš dok ne počneš da grcaš jer su ti se osušila usta.Last edited by Baja; 11-01-16, 00:11.
Comment
-
Originally posted by quard1aN View PostZar nije ocito da se zeli promovisati i popularizovati sport? Zato i koriste i forsiraju twitter. Ne napadajte ih, ljudi se trude
Comment
-
Ja licno nemam problema sa tviterom, dosadno jeste, ali popularizacija, ajde..
Mene fascinira njihova opcinjenost Rodzersom pre svega i njihova nemogucnost da objektivno i strucno prenose utakmice..
Da ne pricam o uzrecicama (naravno, apsolutno, posebno interesantno, vrlo impresivno, apsolutno si u pravu...)
Comment
-
Originally posted by Baja View PostTrud je kad sedneš preko nedelje pa odgledaš (u originalu) sve utakmice koje su igrane od četvrtka do nedelje, a ne kad prenosiš pozdrave i čestitke sa Tvitera... Inače sam saglasan sa idejom korišćenja Tvitera u cilju popularizacije NFL u Srbiji , ali to treba da radi neko ko im pomaže, a ne njih dvojica u toku prenosa... Tad treba da su koncentrisani na prenošenje utakmice (i slušanje šta govore njihove, kako ih oni zovu, američke "kolege")!
A-LI hahahah cuvena Srdjanova @Steeler_Nation
Jedva cekam polufinala1994 1995 2000 2001 2002 2003 20041997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015sigpic
Comment
-
Reed je bruka dobar igrač... i preterujete sa komemtarisanjem komentatora. Ok je to za imena, slažem se, oko izgovora, ali već uzrečice... Prijatni su za slušanje..
Evo ga TDLast edited by Cassius Clay; 11-01-16, 00:44.
Comment
-
Evo Playoff je počeo, sezona je proletela samo tako, i zaista smo imali priliku da gledamo neke neverovatne utakmice. Pa bih ovom prilikom da se zahvalim Sport Klubu na omogućenim prenosima ovog sporta. Gomila prenosa (većina na prva 3 kanala što je najbitnije), sjajna ponuda i još jednom sve pohvale. Ne znam kolika je bila gledanost NFL-a, i da li su ljudi sa SK-a zadovoljni za prvu sezonu, ali ja znam nekoliko ljudi koji su otprilike znali koji je sport Američki fudbal a sada ga redovno prate, od ove sezone. Verujem da ima takvih još mnogo i mislim da je ovaj sport u pravoj ekspanziji. Kada ljudi shvate koliko je ovde foliranje, kalkulisanje, nameštanje svedeno na minimum za razliku od mnogih drugih sportova, verujem da će biti još veća praćenost i gledanost NFL-a u Srbiji. Nadam se da se isplatilo preuzimanje prenosa, i da je sve ispalo kao pun pogodak. Nadam se da ćemo još dugo dugo gledati NFL na kanalima SK-a.
Što se tiče komentatora...činjenica je da prave velike greške, činjenica je da imaju potpuno neka nerezonska prosuđivanja, ali nisam od onih koji samo kritikuju i imam razumevanje za njih. Momci, su počeli tek sad da prenose. Ne mogu ljudi da očekuju da imaju Bog zna kakav kvalitet kad im je dodirna tačka sa ovim sportom na nuli. Ja NFL intezivno pratim od 2003-e, garantujem da, izuzev Peđe, svi oni kad saberu zajedno nemaju pogledanih utakmica koliko ih imam ja, i pojedinci sa ovog foruma. Nije ni njima lako, i kao što rekoh, imam razumevanja za njih. Njima ovaj sport nije specijalnost da samo njega prate, pa da se fokusiraju maksimalno da isprave greške. Verujem da će kako vreme odmiče biti bolji, iako priznajem da su u nekim slučajevima stvarno kriminalni. Ono što njima ne ide u prilog je naše poređenje sa američkim komentatorima koji ovaj sport gledaju od kad znaju za sebe. Bez dileme, one njihove emisije su stvarno neprevaziđene, sam vrh, ali tako je kako je. Biće bolje.
Comment
-
Originally posted by Steeler_Nation View PostMene fascinira njihova opcinjenost Rodzersom pre svega i njihova nemogucnost da objektivno i strucno prenose utakmice..
Da ne pricam o uzrecicama (naravno, apsolutno, posebno interesantno, vrlo impresivno, apsolutno si u pravu...)
Gubitnicki mentalitet Redskinsa? Ljudi su u plej ofu...
Comment
Comment