Ode Demarco u Philu http://espn.go.com/nfl/story/_/id/12...delphia-eagles
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
WR mozda uzmu na draftu, ne verujem da im je puno ostalo u capu nakon potpisivanja Mareja.Nije mi i dalje jasno koj ce im Bredford.
Brauner potpisao za Sejntse, bilo mi je jasno da se nece vratiti nakon sto je Revis presao u Dzetse.Arington-Batler ce biti tandem CB.
Najjace od svega je sto Lavi Smit od TB dovodi iste likove koji su igrali za Cikago dok ih je on vodio.
Za sada se Indijanapolis najbolje pojacao, preostaje mi jos par rupa u odbrani da popune ali verujem da ove sezone mogu da pokore AFC.
Comment
-
Big Ben produžio na pet godina sa Pitsburgom, Persi Harvin na godinu sa Bafalom...
Raning bek Si Džej Spiler novo je pojačanje Nju Orleansa. On je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 18 miliona dolara (9 mil. garantovano).
Sejntsi su večeras razmenili igrače sa Majamijem u koji je poslat risiver Keni Stils, dok je novi član Svetaca postao lajnbeker Danijel Elerbi i pik sa narednog drafta.
Majami je trejdovao risivera Majka Volasa u Vajkingse i pika sedme runde narednog drafta u u zamenu za pika pete runde.
Comment
Comment