Е замисли бавиш се овим брда година и не знаш лопту да изведеш.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
И како бре да не буде цела нација дебела са оваквим рекламама?
Vick is limping off the field. That kind of night for the Eagles.
Што се оволико радују ови и зашто поливају маторог који је иначе у центру пажње? Нисам нешто ни слушао ове коментаторе, да не иде у пензију (мада нема логике) ор самтинг лајк дет?Last edited by Урош94; 20-09-13, 05:45.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
@Ljuba 90, tebra ja sve uradio kako je napisano,odabrao Novi Zeland,konektovanje i sve proteklo super,otisao na nfl game pass,odabrao tekmu iz drugog kola,kliknem na (watch) medjutim nista se ne dogadja.
Jedino nisam ulogovan na nfl.com/gamepass - ne znam trebam li ?>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View Post@Ljuba 90, tebra ja sve uradio kako je napisano,odabrao Novi Zeland,konektovanje i sve proteklo super,otisao na nfl game pass,odabrao tekmu iz drugog kola,kliknem na (watch) medjutim nista se ne dogadja.
Jedino nisam ulogovan na nfl.com/gamepass - ne znam trebam li ?
Comment
-
Na NBC-u - http://stream.nbcsports.com/notre-dame/?pid=114 ide direktan i free prenos Notr Dam-a protiv Mičigen Stejta... Nadam se da će i naredne subote protiv Oklahome biti također free prenos (msm da u 1. nedjelji nije bio slobodan), jer ES2 daje samo snimak slabašnog meča iz B10 konf.....винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!
Comment
Comment