Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako Lavovi trgaju ove Kauboje. Ostace samo dugmici. Ajmo Detroit.
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Kakav šut Pratera za kraj poluvremena, lopta imala krivudavu putanju i nekako prošla pored stative ..

Comment

• Izgleda da se ovaj "Buyers Club" vraca.

Nedaj bre Detro !!!
        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Dobar je ovaj Staford, uvek sam verovao da je ozbiljan kalibar, kada je ovako u frik fazi mogu oni daleko.

Comment

• Dallas se sad skroz vratio mnogo su bolji u drugom poluvremenu.
            "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Romo se malo izgubio Okreće se oko sebe i ne sme nikom da baci i onda naravno usledi obaranje

Comment

• NFL

Ovo bi moglo biti zeznuto za Lionse.Ipak punt.
                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Ajmo sada popravni za Romoa, mora sada da bude odlučniji. Lionsi baš imali dug napad zamalo da dobiju još jedan prvi daun ali srećom po Dalas ništa od toga.

Comment

• Al kako su podigli zutu zastavicu,domacinsko sudjenje doduse nije ni bio faul,bar po meni,nastavlja se ,pogurase sudije ovaj drajv fino
                    sigpic

Comment

• Svaka čast Romou konačno prvo vođstvo na meču ..

Nisam gledao ova tri meča ali ovi sa Arene kažu dosada najneizvesniji meč. Da vidimo sada šta može Staford, možda Megatron upotrebi neku magiju.
                      Last edited by Lord Aleksoni; 05-01-15, 01:31.

Comment

• Mislio sam da ce Romo da baci INT u ovom drajvu, al vidi ti djavola

Comment

• Romo pronasao muda nakon toliko godina

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                            Romo pronasao muda nakon toliko godina
                            Ali kako je malopre izgledao smešno, vrti se i ne sme nikom da baci a gledaj ga sad ..

Comment

• Hahha koja ludnica .. Staford ispustio loptu a onda i Dalas umesto da mirno završi utakmicu i oni ispustiše loptu

Comment

• EEEEE maaa daj breeeeeee u p.m.

Comment

Working...
                                X