Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AleksaVP View Post
    .....
    Jbm ga ja...bas sad naso da se sprica kad sam ga uzeo na fantasy
    Ali nema veze tu mi je Cooper
    Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

• A potres je dobio od viska miligrama u shutu
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Kakav potres majke ti...

Comment

• Imao potres mozga skoro, valjda mu je to treći put

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post
            Imao potres mozga skoro, valjda mu je to treći put
            Da...ali nisu ga kaznili 4 utakmice zbog potres mozga!

Comment

• Originally posted by jevta1992 View Post
              Da...ali nisu ga kaznili 4 utakmice zbog potres mozga!
              HAHAHAHAHAHAHAHAAH e Jevto kada bi samo znao koliko si me nasmejao.
              Imas reput od mene. Kako sam se smejao naglas u ova sitna doba.
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                HAHAHAHAHAHAHAHAAH e Jevto kada bi samo znao koliko si me nasmejao.
                Imas reput od mene. Kako sam se smejao naglas u ova sitna doba.
                ????

Comment

• Sve mi se cini da ce Wes brzih dana u penziju...

Comment

• Statua i za Luisa

Comment

• Gleda li neko kasnije Sjetl vs Grin Bej???

Comment

• Naravno. Mora da se isprati otvaranje .. Aron mora da izdominira ..

Arena prenosi ..

Comment

• Jos kad bi se mogao naci neki dobar LINK...

Comment

• Originally posted by jevta1992 View Post
                            Jos kad bi se mogao naci neki dobar LINK...
                            Vrati se par stranica u nazad ja mislim da je okacio @autsajder jedan HD link.

Evo da ne trazis:

Originally posted by аутсајдер View Post
                            @dakiriki

Проблем с њима је што им брзо падају ти квалитетни линкови, а не замијене их увијек с најбољима.... Углавном, може послужити....

Ево нешто боље, па ако потраје:

http://www.haotivi.com/?source=continue#468

Наведени је линк за Биг Тен Нетворк, гдје дају колеџ фудбал (али и баскет и остале спортове) преко сезоне. Ово је фул ХД, колико могу видјети. С лијеве стране је листинг других телевизија (ако се не види треба само један клик на слику тренутног програма), али колико сам могао видјети ЕСПН не ради, али ради Фокс Спортс (вјероватно и др.раде, али сам пробао само ове 3). Па, можда ћемо и уживати..... Надам се да ће нас овај рођак Хао обрадовати преко цијеле сезоне....
                            Last edited by AIRBORNE; 05-09-14, 01:14.

Comment

• Ljudi, ne bih da vam stajem na muku sa linkovima i cudima, ali moram da prokomentarisem

Ja ne mogu da vam opisem koliko se dobro trenutno osjecam Prazna mi je kuca, ESPN je tu, velika pica je tu, 6-pack je tu... utakmica se blizi

...bar jos ovih 20-ak dana da uzivam u normalnim prenosima.. necu da razmisljam o tome koliko ce lose da mi bude kad se vratim na linkove i Arenu.

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                                Vrati se par stranica u nazad ja mislim da je okacio @autsajder jedan HD link.

Evo da ne trazis:
                                Pa na kom kanalu ima NFL>>>

Comment

Working...
                                X