Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
To je prva runda u PO, tu rundu preskaču najbolja dva po konferencijma..
edit: U toj rundi igraju četiri tima iz jedne konferencije i četiri iz druge. Znači ima četiri meča i pobednici posle nastavljaju takmičenje u polufinalu konferencija..Last edited by Lord Aleksoni; 23-12-15, 18:43.
Comment
-
Originally posted by trigger View PostPratim NFL redovno vec nekih 4-5 sezona, i nisam odgledao nijedan Pro Bowl, a i vecina koji prate kazu da bude smejurija
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostTo je prva runda u PO, tu rundu preskaču najbolja dva po konferencijma..
edit: U toj rundi igraju četiri tima iz jedne konferencije i četiri iz druge. Znači ima četiri meča i pobednici posle nastavljaju takmičenje u polufinalu konferencija..
Zahvaljujem...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostNemam pojima, igram samo ovako obično.. Skinem najnovije rostere i cepam franšizu .. Čuo sam da kao nešto preko Hamačija se povezuje ali nikada nisam pokušavao..
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostNemam pojima, igram samo ovako obično.. Skinem najnovije rostere i cepam franšizu .. Čuo sam da kao nešto preko Hamačija se povezuje ali nikada nisam pokušavao..
A ovo za online, bas sam juce i ja naisao na taj server ili sta vec, Hamaci, ali nisam skapirao sta i kako..nema veze
Comment
Comment