Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    A kako se Novak odmorio za AO 2012 nakon ono bolesno dugacko 1/2 finale protiv Endija? Kako je tada izdrzao 6 sati protiv NADALA i na kraju pobjedio? Ali tada je bio odmoran neli, a na RG-u posto je izigrao jedan i po set u subotu bio preumoran. Nemoj molim te, postujem te kao dobar znalac ovog sporta ali ovo sto pises je u najmanju ruku smijesno.
    Imao je dan pauze na AO2012 dok na RG ove godine to nije bio slucaj. To mnogi ili zaboravljaju ili zele da zaborave. A vrlo je bitna stvar. Jos se na AO finale igra u vecernjem terminu, a to je jos dodatnih sati odmopa.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Znaci izgleda da ce moci danas da se zavrsi mec
      sigpic

Comment

Brate sve je to ok ali ja sam odgovorio Skeptiku jer po mene on je tresnuo veliku glupost. Zato sam i uzeo AO 2012 kao primer. Pa to sto si spomenuo, vremenske zone i ostalo, to je jos gore u Australiji nego u Francusku.
        Poenta moja je bila da je tu previse faktora da bi poredio te napore. nekada nesto sto je lakse padne ti teze. A evo i Sandi ti je dao tu jos par infoa. U svakom slucaju razumemo se nema sta dalje da se diskutuje, obojica se slazemo da umor nije presudio u tom mecu. Vavrinka je apsolutno zasluzeno pobedio
        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Baš zbog svih tih faktora koje spominješ ne bi trebalo da imaš mrlju na nečijoj GS tituli. To što je Rafa puko fizički u finalu, a Stan nije ne može uopšte baciti mrlju na njegovu titulu. GS nije samo vrijeme provedeno na terenu, nego i 7 dana pred turnir i 14 u toku turnira. U tih 20 dana je Stan bio najjači.

Comment

• Originally posted by LegendaBL View Post
            http://www.yr.no/place/United_States...r_by_hour.html

Norvezani kazu da nema danas kiše u NY

[ATTACH=CONFIG]13987[/ATTACH]

Ipak je Sandugp u pravu, ovo je ocajno mala slika, sorry, do mene je, prebacivao sam sa telefona i nisam primjetio koliko je lose
            Ma kakvi, lakse bi bilo da svi kupimo sociva ... i oni kojima trebaju i oni kojima uopste ne trebaju
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Brate sve je to ok ali ja sam odgovorio Skeptiku jer po mene on je tresnuo veliku glupost. Zato sam i uzeo AO 2012 kao primer. Pa to sto si spomenuo, vremenske zone i ostalo, to je jos gore u Australiji nego u Francusku. Tada Novak odigrao nevjerovatno naporan mec sa Mareja u 1/2 finalu, skoro 5 sati mislim da je bilo i onda u finalu rombacio 5 sata i 50 i kusur minuta sa Nadala. Umor ne moze biti nikakav izgovor za RG-u, jednostavno Wawrinka je bio bolji taj dan. Stan nije bolji teniser od Novaka, ali taj dan u Parizu je obrisao teren sa njega i to je to. Ja ovo probujem da dokazem Skeptiku koji igra na karta umora za ta pobjeda Wawrinke sto po meni nema blage veze.
              Nije dobra komparacija sa AO 2012. Imao je dan odmora, ali vaznije, to je druga podloga i drugi protivnik. U finalu AO, Novak nije treba nista "specijalno" da ucini. Trebao je konsistentno 6 sati da igra svoju igru. Na RG je Novak trebao da ucini nesto ekstra, nesto izvan njegove zone komfora. Trebao je da napada super precizno. To je bio jedini nacin.

Comment

• Fabio se dokopao pehara

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

Brate sve je to ok ali ja sam odgovorio Skeptiku jer po mene on je tresnuo veliku glupost. Zato sam i uzeo AO 2012 kao primer. Pa to sto si spomenuo, vremenske zone i ostalo, to je jos gore u Australiji nego u Francusku. Tada Novak odigrao nevjerovatno naporan mec sa Mareja u 1/2 finalu, skoro 5 sati mislim da je bilo i onda u finalu rombacio 5 sata i 50 i kusur minuta sa Nadala. Umor ne moze biti nikakav izgovor za RG-u, jednostavno Wawrinka je bio bolji taj dan. Stan nije bolji teniser od Novaka, ali taj dan u Parizu je obrisao teren sa njega i to je to. Ja ovo probujem da dokazem Skeptiku koji igra na karta umora za ta pobjeda Wawrinke sto po meni nema blage veze.
                  Stefane, nije mi jasno da ne pravis razliku izmedju dana odmora koji je trebao da ima izmedju SF i F i regularnog igranja meceva izmedju SF i F makar oba trajala dva puta po 5 setova. Covek nije imao dan odmora, Vavrinka jeste. I to je cinjenica. Sandu i NI su ti to objasnili evo i ja i vise necu o tome. Tko je razumeo sta sam hteo da kazem razumeo je, ko nije nema veze. Idemo dalje.

Comment

• Zašto Role trenira(o) na AA, a Novak na spoljnim terernima?
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Zato sto je Role pa... Role

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ih što ti je odgovor.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• sigpic

Comment

• Ko mi se javi do 21h dobije od mene HD strim ESPN1 za finale,uvodna emisija pocima u 21i30 tu sam do 21 posle ode u birtiju da gledam pozz ;)

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                              Ih što ti je odgovor.
                              Role je rezervisao spoljni teren od 13h, nije se pojavio, pojavio se u tom terminu Noki, a Role je otisao na AA, toliko ja znam

sigpic

with experience.

Comment

• Role mucki provokator, ni spletkarenje mu nece pomoci.

Boris Beker sa novom strategijom protiv SABR-a
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X