Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by zdravkelja View Post
    Trpeo je Novak mnogo vece napore od tih pa je osvajao titule. Wawrinkina pobeda je cista o suza. A i Australiju je zasluzio.
    Sve su cetiri titule ciste kao suza. Naravno ponekad imas malo srece a ponekad nemas, ali to je normalno.

Rekavsi to, potcjenjujes koliko je umor imao uticaj na Novaka u finalu. Novak je izgubio jer je njegova ofanziva bila nedovoljno efikasna protiv Stanove defanzive. Da bi napadao one Stanove mekane loptice, Novak je trebao perfektno kretanje i perfektan fokus. Ispraznjenost je uticala da ni jedno ni drugo nije bilo perfektno.
    Last edited by NI; 13-09-15, 13:41.

Comment

Trpeo je Novak mnogo vece napore od tih pa je osvajao titule. Wawrinkina pobeda je cista o suza. A i Australiju je zasluzio.
      Ovde je poenta da je jedan igrac imao dan odmora. To bi bilo isto kao kad bi na 100 metra Bolt startovao 10 m iza startne linije uz obrazlozenje "ostavljao je on i 20 m svoje protivnike". Dan odmora Novak, dan odmora Vavrinka pa ko pobedi.

Originally posted by NI View Post
      Rekavsi to, potcjenjujes koliko je umor imao uticaj na Novaka u finalu. Novak je izgubio jer je njegova ofanziva bila nedovoljno efikasna protiv Stanove defanzive. Da bi napadao one Stanove mekane loptice, Novak je trebao perfektno kretanje i perfektan fokus. Ispraznjenost je uticala da ni jedno ni drugo nije bilo perfektno.
      Pa naravno da je bio umoran. Da li bi dan odmora nesto promenilo? Ne znam ali umor bi prirodno bio manji.
      Last edited by skeptik; 13-09-15, 14:00.

Comment

• Nepravda !
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
          On je zasluzeno dosao do oba finala a do titule preko povredjenog Nadala i Novaka koji je dva dana igrao svoj polufinalni mec. Tog istog Nadala koji je bio u peaku svoje forme i Ferer je tukao na AUS openu 2011 jer se povredio i jedva se kretao na terenu. Big deal.

Na RG imao dan odmora vise od Novaka. Sam Novak posle meca nije zeleo da umanji pobedu Vavrinke ali se pozalio na umor. Sa druge strane GS titule Cilica i Delpa su ciste kao suza. Marej je zasluzeno uzeo WB bez obzira na neke teorije zavere a sto se tice US Opena 2012 i ovde je kao Vavrinka imao dan odmora vise od Novaka jer je ovaj svoj polufinalni mec sa Fererom igrao dva dana. Zato nije ni cudo sto su Novaka poceli grcevi da hvataju u 5. setu.

Znam,ali tu onda uvek imas to ALI...Mislim imao je i Novak lakih zrebova i srece,nekad je to koristio,nekad nije.

Na RG jeste imao srece sto je Novak bio umorniji,ali nije to presudilo samo.Novak je bio pasivan,pojeo ga je pritisak tada...

Ne kazem ja da titula Cilica nije cista,nije je ukrao.Ali imao je mnogo srece sto nije igrao sa Novakom ili barem odmornim Federerom.Ne bi on nikad video slema da je tako bilo...
          Last edited by Gari NS; 13-09-15, 14:26.

Comment

• Najjace mi ovo imao Stan srece sto je Nole imao manje vremena za odmor.

Jedino za sta je Stan imao srece jeste sto je Nole debil i nije zavrsio mec 3-0, vec je dozvolio da mec u kojem ima totalnu kontrolu ode u 5. set,a vala to nije neka sreca
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
              Ovde je poenta da je jedan igrac imao dan odmora. To bi bilo isto kao kad bi na 100 metra Bolt startovao 10 m iza startne linije uz obrazlozenje "ostavljao je on i 20 m svoje protivnike". Dan odmora Novak, dan odmora Vavrinka pa ko pobedi.

Pa naravno da je bio umoran. Da li bi dan odmora nesto promenilo? Ne znam ali umor bi prirodno bio manji.
              A kako se Novak odmorio za AO 2012 nakon ono bolesno dugacko 1/2 finale protiv Endija? Kako je tada izdrzao 6 sati protiv NADALA i na kraju pobjedio? Ali tada je bio odmoran neli, a na RG-u posto je izigrao jedan i po set u subotu bio preumoran. Nemoj molim te, postujem te kao dobar znalac ovog sporta ali ovo sto pises je u najmanju ruku smijesno.
              OVAKO

Comment

• Nije on imao teoretske šanse protiv onakvog Wawrinke. I taj prvi set koji je dobio, dobio je zahvaljujući Stanu. Iskreno, ne sjećam se kad je posljednji put neko onako nadigrao Đokovića na Slamu. Nije to bio Nishikori na US Openu prošle godine. Tad je Novak bio malodušan, a ovdje nemoćan. Dan odmora manje svakako da nije pomogao, ali se ovdje govori kao da je igrao tri meča u tri dana, a ne set i po u subotu. Ako hoću da budem maliciozan, reći ću da Novak ne bi prošao ni Andya nego ga je nevrijeme spasilo, a Andy bio u naletu. Naravno da neću, jer znam da je to pogodovalo samo Murrayu.

Što se meča između Federera i Čilića tiče, ponoviću da Roger nije imao nikakve šanse. I nije mi djelovao umoran već nemoćan. Bolji je pobijedio i idemo dalje.
                Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  A kako se Novak odmorio za AO 2012 nakon ono bolesno dugacko 1/2 finale protiv Endija? Kako je tada izdrzao 6 sati protiv NADALA i na kraju pobjedio? Ali tada je bio odmoran neli, a na RG-u posto je izigrao jedan i po set u subotu bio preumoran. Nemoj molim te, postujem te kao dobar znalac ovog sporta ali ovo sto pises je u najmanju ruku smijesno.
                  Nemoj sad i ti da se prosipas, sad sto je uspeo tu bolestinu da izvede 2012e treba da mu bude reper za celu karijeru? Cinjenica je da nemas apsolutno blage kao ni ja, koliko je bitan san, vremenska zona, vrsta podloge, vreme odmora. Nekada legnes da spavas max motivisan i telo ti se regenerise a nekada si jednostavno istrosen. Meni je iskreno zao sto Novak celu karijeru mora kroz najteze, evo tek sad prvi put da vidim ima lake puteve, Sinsi, Kanada i evo US, ali tada Nadal pa Murray pa Wawa. Stvarno je previse.

Da sumiram i da se razumemo, ja uopste ne krivim nikakav umor, niti smatram da je to razlog zasto je izgubio. Svakako da je faktor ali nikako presudan. Ja ne pamtim kada je neko odigrao onakav tenis kao Wawa. Mozda Soderling protiv Nadala i Delpo onda na US. Jednostavno mu je bio dan, videlo se da mu bukvalno svaka loptica koju Novak posalje max odgovara i zbog toga je bio prepun samopouzdanja to se videlo.

Sto se mene tice povredjen protivnik u finalu jednog slema stavlja veliku mrlju na uspeh i velicinu osvojenog slema, ali za RG skidam kapu Wawi
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Na tom putu je pobedio Djokovica... Nije finale, ali znaci nesto valjda.

Comment

• Jašta, skinuo Novaka na AOu, bio jači od Rafe u finalu, ako nikako drugačije onda fizički...nek` vrati trofej, šta će mu kad je sa mrljom

Comment

Na tom putu je pobedio Djokovica... Nije finale, ali znaci nesto valjda.
                        Naravno da znaci. Kao i prestalih 5 protivnika koje je pobedio.

Originally posted by shminka View Post
                        Jašta, skinuo Novaka na AOu, bio jači od Rafe u finalu, ako nikako drugačije onda fizički...nek` vrati trofej, šta će mu kad je sa mrljom
                        Kakvo vracanje smiri se shminkeraj sve je ok. Kad sam napisao sa mrljom nisam mislio da je necasno dosao do titule niti bilo sta slicno.
                        Ali treba staviti stvari u percepciju, on je covek osvojio svoju prvi GS titulu sasvim posteno i tu nema sta da se prica, on je ima i imace je do kraja zivota, ja samo hocu da kazem da za mene ta GS titula ima mnogo slabiju vrednost, jer nije prosao jedan veliki test, tj nije dobio priliku, koji se zove finale jebenog slema. I to prvo. I to protiv Rafaela Nadala.
                        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Nesic View Post
                          Neće, isto mi javlja. Obrisao sve kukije, istoriju... itd...

Kako nece brate,vidi da hoce

Comment

• Originally posted by amnesiac View Post

Što se meča između Federera i Čilića tiče, ponoviću da Roger nije imao nikakve šanse. I nije mi djelovao umoran već nemoćan. Bolji je pobijedio i idemo dalje.
                            Cilic takav mec nece ponoviti ni za 100 godina..dok Wawrinka moze..

Comment

• Kome ne radi taj streaming u Firefoxu, neka proba sa Chromeom, postoji slicna extenzija (kucajte Modify Headers u Chrome store-u) i tu mi radi sve perfektno.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                                Nemoj sad i ti da se prosipas, sad sto je uspeo tu bolestinu da izvede 2012e treba da mu bude reper za celu karijeru? Cinjenica je da nemas apsolutno blage kao ni ja, koliko je bitan san, vremenska zona, vrsta podloge, vreme odmora. Nekada legnes da spavas max motivisan i telo ti se regenerise a nekada si jednostavno istrosen. Meni je iskreno zao sto Novak celu karijeru mora kroz najteze, evo tek sad prvi put da vidim ima lake puteve, Sinsi, Kanada i evo US, ali tada Nadal pa Murray pa Wawa. Stvarno je previse.

Da sumiram i da se razumemo, ja uopste ne krivim nikakav umor, niti smatram da je to razlog zasto je izgubio. Svakako da je faktor ali nikako presudan. Ja ne pamtim kada je neko odigrao onakav tenis kao Wawa. Mozda Soderling protiv Nadala i Delpo onda na US. Jednostavno mu je bio dan, videlo se da mu bukvalno svaka loptica koju Novak posalje max odgovara i zbog toga je bio prepun samopouzdanja to se videlo.

Sto se mene tice povredjen protivnik u finalu jednog slema stavlja veliku mrlju na uspeh i velicinu osvojenog slema, ali za RG skidam kapu Wawi
                                Brate sve je to ok ali ja sam odgovorio Skeptiku jer po mene on je tresnuo veliku glupost. Zato sam i uzeo AO 2012 kao primer. Pa to sto si spomenuo, vremenske zone i ostalo, to je jos gore u Australiji nego u Francusku. Tada Novak odigrao nevjerovatno naporan mec sa Mareja u 1/2 finalu, skoro 5 sati mislim da je bilo i onda u finalu rombacio 5 sata i 50 i kusur minuta sa Nadala. Umor ne moze biti nikakav izgovor za RG-u, jednostavno Wawrinka je bio bolji taj dan. Stan nije bolji teniser od Novaka, ali taj dan u Parizu je obrisao teren sa njega i to je to. Ja ovo probujem da dokazem Skeptiku koji igra na karta umora za ta pobjeda Wawrinke sto po meni nema blage veze.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X