Tesko da ce se finale odigrati u nedelju,posto najavljuju ceo dan pljuskove i grmljavinu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2015.
Collapse
X
-
Uff sramota me više i pisati na teniskom pdf poslije sinočnog meča,skoro da je više mene sramota neko Marina,čak nisam ni toliko razočaran,mislio sam da može biti drugačije bar na ovom terenu gdje je odigrao najbolje mečeve u karijeri,ali ništa,brutalno poniženje,neke stvari se nikad ne mjenjaju.....al ajde bar je uzel 3 gema,bolje i to neg 0
Comment
-
Originally posted by Mario Ancic View PostUff sramota me više i pisati na teniskom pdf poslije sinočnog meča,skoro da je više mene sramota neko Marina,čak nisam ni toliko razočaran,mislio sam da može biti drugačije bar na ovom terenu gdje je odigrao najbolje mečeve u karijeri,ali ništa,brutalno poniženje,neke stvari se nikad ne mjenjaju.....al ajde bar je uzel 3 gema,bolje i to neg 0Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostNema razloga da te bude sramota zbog ovog meca, Marin je imao povredjen zglob pruzio je koliko je mogao u takvim okolnostima ,svi su to videli i sam Novak je to rekao posle meca.
Comment
-
Kumulativi efekat preigravanja u ranijim mecevima i povrede. Video si da se jednostavno na neke od udaraca sa suprootne strane nije ni krenuo.
Bio je i slucaj da teniser izgubi finale GS sa slicnim skorom a zdrav pa prezive navijaci, tako da preporucujem slicno
Ni za samog Novaka ovaj mec i nacin na koji je odigran nije indikator forme u kojoj se nalazi.Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNece on dobiti Novaka dok mu je Goran trener, veze nema sta igrasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ne leži mu Novak i tako je to u sportu. Kao što je prošle godine Japanac izbacio Noleta, a posle izgubio od Čilića.
Veće mi je iznenađenje lagan poraz Vavrinke.
Zanimljivo da ni Čilić, a posebno Vavrinka nisu uzeli ni 1. set.
Zanimljivo kad se gleda ko će igrati u ženskom, a ko u muškom finalu.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNece on dobiti Novaka dok mu je Goran trener, veze nema sta igra
Novak je pruzio daleko najbolju partiju od Uimbldona. Servirao je odlicno, returnirao jos i bolje a BH paralela je bila na najvisem nivo. Dobra znak za finale.
Problem je sto je i Federer pokazo izuzetnu formu. Vavrinka je ucinio ono sto nije smio. Dao mu je dzabe prvi set. To je povecalo Rodzerovo a nagrizlo Stanovo samovjerenje. Uslijedio je Federeov napad iz svih oruzja i svih pozicija i sa svim varijacijama. Pet-sest gemova kasnije se Vavrinka predao. Tipcno za Stana.
Od dvije partije, Federerova je bila impresivnija jer je Stan pruzio daleko veci otpor.
Comment
-
Isti slucaj kao na WBu,secamo se polufinala protiv Endija.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Problem je bas u tome sto mu i Goran vjerovatno samo kaze budi agresivan, napadaj...ali ja ne vidim tu nikakav plan za napadm ne moze se Novak tako dobiti
Prebrza je ovo podloga za Stana, a sa onim postotkom prvog servisa nije imao sta traziti...u prvom je reternirao odlicno, nije iskoristio sanse i tu mu je bio kraj...kasnije na reternu nije mogao do poena
Comment
Comment