Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Fića View Post
    Ipak je u igri ogroman ulog, odbrana prestiza pa i citave jedne blago receno brilijantne karijere.
    Ma jeste da, ako izgubi ovde računaće mu se da je dosad osvojio 3 slema, 2 mastersa i da je napravio samo jedno dete
    I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Tri poufinalista su ista kao prosle godine, trojica su osvojila GS u zadnjih godinu dana a cetvrti je GOAT. Slucajno?
      Last edited by NI; 10-09-15, 07:09.

Comment

• Ja bih pre Federera u finalu iz vise razloga.

1. Roger ima labilniji bh i tacka pucanja je mnogo niza nego li kod Stanimala. E sad naravno da se ne radi o tvrodglavom Djokovicu koji ce ga probijati fh dijagonalama gde sa prikazanom igrom na toj strani ove dve nedelje nema sanse.

2. U slucaju teskog meca izmedju njega i Stana moglo bi doci do vece mentalne - fizicke potrosnje sto bi se svakako moglo odraziti na ishod meca.

3. Igra do sada savrsen turnir, fokus mora pasti makar malo u narednim mecevima.

Stanimala ne mogu gledati vise protiv Novaka jer ga uvek bukvalno napastvuje i odigra kao haubica sa oba krila dok se ovaj nas upasivi do zla Boga.

Ne kazem da je Roger laksi nego bih nekako lakse podneo to finale.
        There's something wrong with me chemically
        Something wrong with me inherently
        The wrong mix in the wrong genes
        I reached the wrong ends by the wrong means
        It was the wrong plan
        In the wrong hands
        With the wrong theory for the wrong man
        The wrong lies, on the wrong vibes
        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Indigo,

Novak jos nije Cilica prosao.

Sto se finala tice najbolje je u zagradi su sanse koje bih dao Novaku:

1. Umorni Federer (75%)
          2. Umorni Stan (70%)
          3. Odmorni Stan (65%)
          4. Odmorni Federer (35%)

Comment

• ES komentator tokom meča Fed-Gaske: Gledaoci su očekivali jedan revijalni meč večeras, ali je on otkazan kako kiša ne bi ugrozila ove glavne mečeve. Međutim, možda neki misle da taj meč nije otkazan dok gledaju ovaj.
            Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Vreme provedeno do sad na terenu:

Cilic: 868 min (14 h, 28 min)
              Wawrinka: 670 min (11 h, 10 min)
              Djokovic: 652 min (10 h, 52 min)
              Role: 496 min (8 h, 16 min)

Najbitnije je odradio, dosao je do sf sa minimum utroska energije, a za dalje cemo da vidimo

Inace, ovo je prvo uso sf jos od '95, da sva 4 imaju makar jedan slem.
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Polufinala istog govornog područja! Bome će Čilkan skupo prodati kožu u ovom meču. Ovo što je bojana napisala za vrijeme provedeno na terenu, mislim da bi moglo imati dosta značaja. Premda gledajući zadnji meč Čilića i Tsonge i nije baš da su se nešto natrčali tokom meča, premda je otišlo do 5 setova. Nole je svakako u prednosti al nemojte lako otpisivati Marina koji se fino ''udomaćio'' na US openu.

Comment

• Na MTFu ima i koliko je ko pretrcao, Djokovic najvise, a Role najmanje

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Dakle, Novakove sanse su jako male. Previse je trcao do sad.

Comment

• Pa fizicki je besprekorno spreman, ne moze to nikako kod njega da bude presudno.

sigpic

with experience.

Comment

• Kakav tenis je odigrao Stan sinoc Definitivno je usao u svoj prepoznatljiv ritam i najveci je favorit za titulu,sto se mene tice.
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Tri poufinalista su ista kao prosle godine, trojica su osvojila GS u zadnjih godinu dana a cetvrti je GOAT. Slucajno?
                          Nista nije slucajno. Kad imas Nadala koji je u dubokom kanalu, Delpo povredjen, Ferer van forme, Conga i Berdih takodje i to duze vreme... onda u QF upadaju likovi poput Lopeza, Gaskea, Andersona koji sluze kao topovsko meso i za dizanje forme. Sutra kad ode i prva postava eto nama Aguta, Gofana, Sardija... u QF. Zasluzeno, podigli nivo svoje igre.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                            Kakav tenis je odigrao Stan sinoc Definitivno je usao u svoj prepoznatljiv ritam i najveci je favorit za titulu,sto se mene tice.
                            Slozio bih se. Bukvalno je pomeo Andersona o kome se do juce pricalo da je
                            the next big thing

Ja zbilja ne vidim da Federer ima bilo kakve sanse protiv Stana. U najboljem slucaju otkinuce jedan set i to je to. S druge strane, Novaku bi ( pod uslovom naravno da uopste stigne do finala ) vise odgovarao Roger jer bi cak i u ovakvoj formi imao sanse, protiv Stana ih nema ili se mere promilima. Ne mogu da se otmem utisku da ga Don takticki skroz pogresno sprema za meceve sa Wawrinkom, Vajda je to daleko bolje radio.
                            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Toliko je Wawrinka juce dobro igrao? Rezultat je impozantan, a i toliko od Andersona.

Comment

• Wawrinka nema nikakve sanse da dodje do trofeja. Trebao bi da pobedi na brzoj podlozi dva najbolja i najiskusnija igraca. S'tim bilo bi mu neophodno povezati dve partije na najvisem mogucem nivou, a on to ne moze. Protiv Conge u Parizu je igrao solidno, ovde mora da bude 10x bolji. Ipak je ovo prebrza podloga za njega i njegove ogranicene fizicke sposobnosti. Fed ovo dobija, uz to moze da izgubi set ili dva ako Sten bude igrao neki bas brutalan tenis. Previse je vazno iskustvo i finesa na ovim brzim podlogama, a u tome je Rodzer tata. Bookies kazu: 1.72 za Novaka i 2.62 za Rodzera. Vav je tu negde oko 8.5.
                                --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

Working...
                                X