Cilic naravno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2015.
Collapse
X
-
Izgleda da se Cilic povredio u onom mecu protiv Sardija
Tuesday evening, @cilic_marin left Flushing limping down. Yesterday, he did not train... In what state will be for its quarter vs Jo?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by DejZ View PostCilic naravno
Ali ako je tacna ta prica da se povredio...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ja znam da je on izvrnuo zglob na mecu sa Sardijem, ali je posle nastavio bez problema i lako ga dobio.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostKoja je varijanta blja za Novaka u koliko prodje Srecka? Marin ili Dzo?
Sta mislite?
Lopez je tezi od obojice na brzom betonu, masu vise osjecaja, teniski obuceniji, ali tri dobijena seta i fizikalije su Novakova ogromna prednost.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSvejedno, ako je doslo do toga da se bojimo Conge i Cilica onda je bas u problemu, a ne vjerujem da je u tolikom ipak.
Lopez je tezi od obojice na brzom betonu, masu vise osjecaja, teniski obuceniji, ali tri dobijena seta i fizikalije su Novakova ogromna prednost.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Da se vratimo malo u proslost, 2011. godina, Novak igra najbolji tenis u zivotu, ali ga Dolgopolov opasno testira. Iako ni set nije uzeo to je do Federera bio najtezi mec na turniru. E Lopez bi mogao da bude Dolgo iz 2011. godine. Nizak odskok, izlasci na mrezu i sto je najvaznije servis. Sirok, pa i kik na BH stranu Djokovica, Lopez to ima u sebi. BH ravni ne koristi mnogo ali mu je slajs brutalan, mrezu vrhunski pokriva, moze vrlo lako da izbaci Novaka iz komforne zone. Agut ga je izbacio kao Janko sto je bas te 2011. godine u Njujorku, tako mogu i Conga i Cilic, ali ovako kao Lopez ne. A i Lopez je savrsena priprema za Federera. Promjene ritma ne odgovaraju Novaku.sigpic
Comment
-
CNN
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Ko je Georgiev?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNe znam ja bih vise voleo Congu .... Nekako Marinu lezi ovaj slem a i osvojio ga je. Ovde mu je idealna prilika da konacno dobije Novaka.
Ali ako je tacna ta prica da se povredio...
Comment
-
Ocajna igra Skota sinoc, dozvolio je Andersonu da se prakticno posprda s njim. Kontraritam od pocetka, ocajna selekcija udaraca i potpuno promasena taktika. Jeste Kevin popravio kretanje i izvlacio je neke stvari koje ranije nije mogao ali cim bi Skot ubrzao, razvlacio ga i terao da se savija vrlo brzo nam je postajalo jasno zasto Anderson nosi epitet drvne gradje. No, na njegovu srecu takvi momenti u Skotovoj igri bili su kratkog daha.
Imacemo prilicno nezanimljiva cetvrtfinala u donjoj polovini, mada je veliko pitanje koliko bi i Skot sa ovakvom igrom mogao da se suprotstavi Wawrinki. Federeru je sada sve otvoreno, imace prakticno setnju do finala, a s obzirom na Novakovu formu i preostale potencijalne protivnike u finalu mozemo slobodno reci da je ogroman favorit za titulu. Ima sve na tacni i ako ovo ne iskoristi slobodno ga mozemo proglasiti najvecim ovosezonskim gubitnikom.
Sto se Novaka tice, ako ne popravi igru nije siguran ni u jednom mecu, pa cak ni protiv Lopeza. Za njega je sad svaki mec finale za sebe, a treba da ih odigra tri da bi podigao trofej. Nimalo lak zadatak s obzirom na trenutnu formu. Ja bih bio zadovoljan i sf-om, preko toga sve sto uradi cist bonus. Ranim ispadanjem Skota prvo mesto na kraju godine je definitivno obezbedjeno sto je, bar sto se mene tice, bio primarni cilj ovogodisnje USO serije.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
Comment