Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Nije Federeru zrijeb nista otvoreniji nego je bio do sada, ispali su igraci koje je u zadnje vrijeme razbijao vrlo lako gdje god je stigao
    Ne kazem da ce protiv Gaskea biti lako, ali bolje protiv njega nego protiv Berdiha koji bi odjednom usao u neki ludacki mod i ne bi mogao da promasi
    A kao sto zdravkelja kaze, Gaske je idealan protivnik da ponovo udje u ritam, jer je sigurno posle nocasnjeg meca malo ispao.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Nije Federeru zrijeb nista otvoreniji nego je bio do sada, ispali su igraci koje je u zadnje vrijeme razbijao vrlo lako gdje god je stigao
      Nije mu otvoren. Kao sto nije ni Novaku.

Anderson je losiji od Marija ali nije slab. Varinka je ostao.

Conga je pokazao odlicnu formu. Podloga odgovara. A Cilic je odigrao sjajno TB i 4. set protiv Sardija. Je li mu opet kliknulo u 4. kolu?

Comment

• Kakva je onda sprdnja Tomas kad ga Risa podere ko malo dijete

zrijeb ce biti otvoren ako Anderson dobije Stana, to ce biti setnja u SF...a Stan je svakako najtezi moguci protivnik u SF

Comment

• Svakako skot ne bi imao sanse, ali mislis da Endi ne bi uzeo bar jedan set Rodzeru? Po vrucini (igra se u podne) bio bi to iscrpljujuci mec..
          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Vavrinka mi nije uopste ubedljiv tokom celog turnira, ima dosta padova, ali sa njim je nezgodno sto se nikad ne zna kad ce da upadne u ludilo i kad ce da krene da lupa kao nenormalan.
            Bilo bi stvarno idealno da ga Anderson izbaci, lakse bi Roletu bilo sa njim, a i Kevinu bi to bilo prvo sf slema

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Berdih bi svakako barem uzeo 10 gemova protiv Federera, a do seta ne bi ni on naravno. Gaske sluzi za izivljavanje legendama igre.

Kolike su sanse da Vavrinki sve ulazi dvije nedelje u Parizu? A koliko da mu sve ulazi u Njujorku dva dana? Mnogo vece u svakom slucaju.
              sigpic

Comment

• Preforsirao se Andy opet, igrao je DC poslije Wa, igrao Washington, pa vezao dva mastersa i pao fizicki dosta...da je dosao do SF, bio bi mrtav i relativno lagan protivnik

Stan je u udarcu, samo su protivnici bili smijesni do sada, pa je koncentraciju drzao samo kada treba i tu lomio setove...izuzetno opasan protivnik za Federera, dosta opasniji od Andyja u zadnje 2 godine...

Comment

• Endija je vise iscrpeo DC nego Vasington, posto je tamo pukao odmah u 1. kolu, nije se nesto puno zadrzavao.

@shminka
                  tio nisi realan kad je Stanojlo u pitanju

sigpic

with experience.

Comment

• Vavrinka definitivno ima najveci problem ovdje sa koncentraciom, glava mu nije na mjestu tokom meceva. Ali prezivi li Andersona to cisto sumnjam da ce biti problem. Njega Federer i Djokovic posebno inspirisu, tada je maksimalno fokusiran.
                    sigpic

Comment

• Stvarno ne znam zasto se povlaci veza sa tom teorijom igara.

Jedina veza koja moze da se povuce jeste ta kako odgovoriti na strategiju drugog igraca i nista drugo. Odnsono rezon donosenja odluka, a posto je tenis igra koja ima n broj varijabli, prakticno je nemguce to svrstati u matematicki model. Svaka odluka vuce n odgovora, a svaki odgovor vuce jos veci n odluka protivnika.

Najvise se primjenjuje u ekonomiji, iako u posljednje vrijeme i u biologiji je jako cesta pojava.
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                        Najvise se primjenjuje u ekonomiji, iako u posljednje vrijeme i u biologiji je jako cesta pojava.
                        Koncizno si ga sročio, rispekt

Igranje sa verovatnoćom je moguće gde god ima verovatnoće, znači svuda. Novak je mogao da se igra onda kada je cenio da li mu više leži agresivna ili igra koja nekima izgleda neubedljivo. Verujem da je ovde mnogo puta apsolvirano da je Novak pre 2011. bio agresivniji teniser, spremniji da gađa linije, da li bi mu takva igra danas donela više dobra nek drugi zaključuju.
                        I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Ja sam ubjedjen da Novak ima mentalitet agresivnog igraca, bio bi najbolji teniser svih vremena. Ja se prepadnem kad on krene da napada, jer izgleda tako dominantno kad udje u teren, ali jebiga nema on tu sebi da lupa winere po 3-4 sata kao Federer ili da izlazi na mrezu poslije svakog poena. Vjerovatno zbog straha, jer tehnicki ne izvodi savrseno poluvoleje, a o smecu da ne pricam, kao da ga se boji.
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Nedelju dana ne vidimo skoro nista a onda u glupoj cetvrtoj rundi padnu dva meca vredna barem 1/4 a skoro sigurno i 1/2.. izem ti zreb
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Koja je varijanta blja za Novaka u koliko prodje Srecka? Marin ili Dzo?
                              Sta mislite?
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Po meni svejedno. Mene brine "prokletstvo finala".

Comment

Working...
                                X