Originally posted by Miki90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sandugp View PostNista, nahvali Djokovica kao nenormalan.
Ali ocigledno sta god kaze to ne valja nasim ljudima
Ali poslusajte ga zivota mi, ako bude repriza, hvalio ga je kao nenormalan. Cak je rekao da ljudi prestanu da se pitaju moze li stici Nadalovih 14 vec da ima odlicne sanse da stigne Rodzerovih 17...sigpic
Comment
-
Originally posted by ivkebgd View PostKaze Mec znamo svi da Novak moze da izgubi i od Vavrinke i od Federera. Samo da izgubi i Mec ce biti presrecan.Ccc
(ironija naravno)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ni ovi sa Sky sportq nisu nista bolji. Mecu Djokovic-Cilic nisu ni celih 3 min posvetili. Oni i dalje pricaju o ovoj italijinki. Vala smorise viseee A sada ide uzdizanje Rodzera do besvesti..Strasno..Pa mogli su bar intervju da da urade sa Novakom.Dace Bog da ga Nole isprasi.Last edited by ivkebgd; 12-09-15, 01:07.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZasto? Da ga Marej ceka u finalu vec bi se slavila titula
Comment
-
Covek prica realno sve, jel ima sanse Stan protiv Novaka: I te kako ima, videlo se u proslosti ovde kakve su igrali neizvesne meceve, a jos je jedini igrac koji je ove godine dobio Novaka na bilo kom slemu.
Jel ima Federer sanse: Naravno da ima, igra kao lud, podloga mu odgovara, umeo je takodje u proslosti da igra ludacke meceve sa Novakom ovde, i jedini je igrac ove godine koji je dobio Novaka vise nego jedanput.
Ali to ne znaci da je bilo ko od njih dvojice favorit protiv Novaka.
Videcemo .... ne znam sta mi je gora opcija samo 18 za Federera ili drugi slem u godini za Vavca ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by notorious View PostŠta kaže Wawrinka za kretanje Federerasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Mats bacio bas jak jinx, uradio je sve sto je do njega
Ovakav mec je vise odmogao nego pomogao Novaku. Nije bilo pravog testa da vidi koliko stvarrno moze. Nadam se da ga ovakav ishod nece zavarati i uljuljkati. Servis je kljuc za finale, a danas je opet povremeno skripao pa je cak i krajnje anemicni Cilic uspeo da dodje do brejka. To zabrinjava.
Sad da vidimo moze li Federer do setaTom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
Comment