Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.Tags: None
-
Izvinite što sam morala novu temu, nešto sam zabrljala ali bitno je da ste samo vas dvojica postovali (ti i wanderer) i da sam vam postove sačuvala
Doduše postovao je i Velikiajnastajn, ali pošto mu je post glasio otprilike da do kraja idu Rafa i Tanasije ili Zverev, nisam sigurna.. a to mu dođe u rangu Prletovog večitog "pobednika" Tomija Hasa.. onda nije bitno.Last edited by miloolja; 26-08-15, 19:29.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Laka pobeda za Zvereva, mada bih stvarno voleo da je umesto ovoga trenirao za mec prve runde, bas nije imao srece
Pobeda i za Opelku, dok Stefan Kozlov ipak nije mogao dalje od jednog seta. I Nisioka je prosao dalje, dok Kacanov za sada dobro stoji protiv Savila u trecemPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Zato sto se entri lista odredjivala u nedelji kada je izgubio bodove od Hamburga prosle godine, vec sledece nedelje vratio se u Top 100 ali bilo je kasno. Nema on na osnovu cega dobiti WC pored toliko mladih americkih igraca, plus su 4 pozivnice otisle na nacionalnog juniorskog sampiona, koledz prvaka i po jedna federacijama Australije i Francuske
Dokopace se valjda glavnog zreba, taman da odmah padnu neki bodoviPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment