Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Znam da je bilo par pobeda tri puta po 6:0 na Gs-ovima u open eri ali u polufinalima da li je npr. uopste bilo 6:0 6:1 6:1?

Comment

• Da me ne shvatite pogresno, znamo svi da je sto vise potrebna snaga za finalu ali ovakav mec uopste nije dobar za Djokovic. Ovo je nikakav ritam ovo je totalna nula, ispoubijao se Marin na sve moguce nacine, prakticno Novak nista nije trebao da radi. I sad ako u finalu naleti na raspolozeni protivnik...
      OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Da me ne shvatite pogresno, znamo svi da je sto vise potrebna snaga za finalu ali ovakav mec uopste nije dobar za Djokovic. Ovo je nikakav ritam ovo je totalna nula, ispoubijao se Marin na sve moguce nacine, prakticno Novak nista nije trebao da radi. I sad ako u finalu naleti na raspolozeni protivnik...
        Najbolje da preda Novak, bruka sebe i one koji za njega ne navijaju..
        I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Jadan Role kad se onaj povampiri
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Kada se seti msamo da neko ovde pričao da Čilkan ide preko Novaka u finale..

Sada će Novak po starom običaju dati na poklon neki gem viška svom protivniku..

Comment

• E moj Marine, sto nisi ovako igrao prosle godine u polufinalu Gaske je prekjuce veci otpor pruzio.

Comment

• Novak fantastican danas. Bas mu je trebao ovakav mec.

Comment

• Pogresio sam nemamo mi ovde ni m od meca. E Marine, Marine ...
                  Novak odlican, klasicno preslisavanje! Iskidaj ga do samog kraja Novace molim te!
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Da me ne shvatite pogresno, znamo svi da je sto vise potrebna snaga za finalu ali ovakav mec uopste nije dobar za Djokovic. Ovo je nikakav ritam ovo je totalna nula, ispoubijao se Marin na sve moguce nacine, prakticno Novak nista nije trebao da radi. I sad ako u finalu naleti na raspolozeni protivnik...
                    Pa imace laksi sparing trening sa nekim klincem bice napetije nego sad ovo

Inace dal neko da zovne Rodzera i Stena na terene
                    sigpic

Comment

• U svih sedam gemova koje je Cilic servirao, uvek je Djokovic prvi stizao do brejk lopte. Lebe mekani, da ne bi prosle godine kenza japanca, ne bi Marin video pehara nikad u zivotu.

Comment

• Znaci ako ga danas ne dobije nikad nece.
                        sigpic

Comment

• Upsss

A kakva mu je ta povreda zgloba?
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ovakvog Cilica bi cak i Nadal dobio xaxa

"I love to speak with Leonard
                            He’s a sportsman and a shepherd
                            He’s a lazy bastard
                            Living in a suit ."
                            Leonard Cohen

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Znaci ako ga danas ne dobije nikad nece.
                              I nece ...
                              A Stefi ovakav mec je odlican za Djokovica. Jedino sto ne valja je to sto je ostavio vise vremena Rodzeru.
                              A Bojana vidis li sada razliku kada je nesto svezije i oblacnije u odnosu na vreo suncan dan?
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Novak GO! View Post
                                Najbolje da preda Novak, bruka sebe i one koji za njega ne navijaju..
                                Covjece sta je Novak kriv sto je ovaj nesposoban? Ja kazem da za Novak moze biti loso ovo, sto nije usao u ritam.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X