Znam da je bilo par pobeda tri puta po 6:0 na Gs-ovima u open eri ali u polufinalima da li je npr. uopste bilo 6:0 6:1 6:1?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da me ne shvatite pogresno, znamo svi da je sto vise potrebna snaga za finalu ali ovakav mec uopste nije dobar za Djokovic. Ovo je nikakav ritam ovo je totalna nula, ispoubijao se Marin na sve moguce nacine, prakticno Novak nista nije trebao da radi. I sad ako u finalu naleti na raspolozeni protivnik...OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostDa me ne shvatite pogresno, znamo svi da je sto vise potrebna snaga za finalu ali ovakav mec uopste nije dobar za Djokovic. Ovo je nikakav ritam ovo je totalna nula, ispoubijao se Marin na sve moguce nacine, prakticno Novak nista nije trebao da radi. I sad ako u finalu naleti na raspolozeni protivnik...I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.
sigpic
Comment
-
Pogresio sam nemamo mi ovde ni m od meca. E Marine, Marine ...
Novak odlican, klasicno preslisavanje! Iskidaj ga do samog kraja Novace molim te!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostDa me ne shvatite pogresno, znamo svi da je sto vise potrebna snaga za finalu ali ovakav mec uopste nije dobar za Djokovic. Ovo je nikakav ritam ovo je totalna nula, ispoubijao se Marin na sve moguce nacine, prakticno Novak nista nije trebao da radi. I sad ako u finalu naleti na raspolozeni protivnik...
Inace dal neko da zovne Rodzera i Stena na terenesigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZnaci ako ga danas ne dobije nikad nece.
A Stefi ovakav mec je odlican za Djokovica. Jedino sto ne valja je to sto je ostavio vise vremena Rodzeru.
A Bojana vidis li sada razliku kada je nesto svezije i oblacnije u odnosu na vreo suncan dan?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment