Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vika
    OVAKO

Comment

• Ova Halep je toliko antipaticna i vara na sve moguće načine molim te Azarenka brejkni je pa drzi servis. Ali, Azarenka zaboravila mozak. Nek je Serena ubije, a Azarenka glupa

Comment

• Svaka čast za Halep!

Comment

• To je to, Serena pjeske do titule, pocistice prvo Vinci a ondak i Peneta/Halep, koja god igrala bice smeljena u dva seta. Jedina nada da bude zanimljivo finale US Opena je bilo da se Azarenka plasira tamo, ali nista od toga, nesposobna je. Halep organski ne podnosim, odvratna je, samo vraca, pimpler nikakav.
          OVAKO

Comment

• Sa Penetom moze biti zanimljivo,ali zelim da razvali Halep u finalu
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Serena bi trebalo da pokaze sve mane Halep i koliko je ona ustvari prosjecna. A ako pokusa varati protiv Serene, zna Serena sta ce sa takvima

P.S. Ne znam kako bi Vinci ili Peneta ili HIPLEP mogle da pobijede Serenu, bez obzira na nerve

Comment

• Simona do titule

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                  Simona do titule
                  Ako osvoji Halep titula obrisacu odma profil.
                  OVAKO

Comment

• Ne znam ko ce i ne zanima me wta cirkus a posebno ne folirant u vidu Serene , sampion da ali i folirant. Ne volim prenemaganje, kukanje i smicalice kad gubi!

Comment

• Vjerujem da Stan nije oduševljen ovom promjenom stadiona. LA je brži od AA.
                      Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Ajmo Kevin uzmi bar jedan set da ima sta da gledamo nocas I da bude zanimlivo a ne lako u 3 seta
                        Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• Originally posted by amnesiac View Post
                          Vjerujem da Stan nije oduševljen ovom promjenom stadiona. LA je brži od AA.
                          I ja mislim da ova promena vise odgovara Andersonu, on je igrao na LA, dok AA jos nije video.

Sent from my D5803
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            I ja mislim da ova promena vise odgovara Andersonu, on je igrao na LA, dok AA jos nije video.

Sent from my D5803
                            To ne mora biti loše za polufinale.

If you know what I mean
                            Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Hajmo Keva, razbij Stanislasa
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ide Kevin do titule kao Čilkan prošle godine

Comment

Working...
                                X