Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajde Marine i ti ispadni

Doktor Ivo do titule!
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
      Niko da prokomentarise novu grafiku US opena. Meni je odlicna, ona stara je legendarna ali vec je postla preteska i premasivna.
      Potpuno nebitna stvar ako ne krenu sa onim mnogo vaznijim statistickim grafikama, ESPN ih je najavio ali za sada nista
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ovaj Joao Souza ima neuracunljiv izraz lica, od ovakvih nikad ne znas sta da ocekujes
        1. Andrey Rublev
        2. Thanasi Kokkinakis
        3. Alexander Zverev
        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
          Potpuno nebitna stvar ako ne krenu sa onim mnogo vaznijim statistickim grafikama, ESPN ih je najavio ali za sada nista
          Sve ce biti isto... US Open ne moze da izadje u susret tvojim statistickim "dopovima" i kriziranjima
          Ja reko vise onako estetski.
          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Sto bi rekao Rodzer 2011 samara po lopti.

Comment

• Iz druge četvrtine kod žena, ako ne bude većih iznenađenja, Svitolina i Cibulkova bi trebalo da igraju za polufinale što sam inače i pikovao na bracket challenge-u ali danas zamenih Domi Anom
              Last edited by wanderer; 31-08-15, 23:03.

Comment

• Ferer nije uspeo da odservira za set, a vec je izgubio 1.set, ne bi me cudilo da i on danas ode kuci
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Gledao sam ovog Souzu mnogo puta i upalo mi je u oci koliko samo puta tokom meca izbaci lopticu i do 5 metara u aut i to vrlo cesto iz lakih pozicija.On i Haider Maurer su apsolutni sampioni sto se toga tice a nedavno su i igrali jedan protiv drugog,fantastican mec je bio.

Comment

• NI,

jesi zijanio opkladu protiv Sandua

Comment

• Kako će se iznenaditi oni što su se nadali Novaku iz Sinsinatija i Montreala.
                      sigpic

Comment

• Novak dovoljno dobar, protivnik nedostojan da bi se bilo sta vise napisalo.
                        Majca tako ruzna da nije zdravo, tacnije ne stoji mu nikako ta plava kombinacija sa onom velikom a jos belom kragnom i onom belom trakom oko dugmica. Ruzno brate ...
                        Last edited by Sandugp; 01-09-15, 00:21.
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Novak dovoljno dobar, protivnik nedostojan da bi se bilo sta vise napisalo.
                          Majca tako ruzna da nije zdravo, tacnije ne stoji mu nikako ta plava kombinacija sa ono velikom a jos belom kragnom i onom belom trakom oko dugmica. Ruzno brate ...
                          Sve si rekao sto treba.

Originally posted by shminka View Post
                          NI,

jesi zijanio opkladu protiv Sandua
                          Sto, Federer se povlaci?

Comment

• Pa jel bila priča neće Federer nikad dobiti više Novaka, a dobio ga

il je samo za GS važilo

il sam skroz fulio

Comment

• Bilo je vise prica.

Znas, poslije WTF kad je Rodzer izbjegao Novaka i Dubaia kad ga je pobijedio, izgledalo je da Federer nece dati Novaku sansu da popravi skor. Onda je bilo da ga Novak nece nikada stici, pa da Novak nece nikada izgubiti...

Srecom Federer igra kao zmaj i dosta izlazi Novaku na megdan tako da ce Nole nastaviti da popravlja H2H. Kakav ce biti na kraju kad Djokovic ode u penziju? Sanse su jako dobre da dobijem opkladu!

Comment

• Kontao sam da si rekao da ga neće nikad više dobiti

spremao si se na promjenu avatara pred W finale

Comment

Working...
                                X