Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pesikana ce nesto strefiti koliko se dere... Navija za Busard pa je odma` zasluzeno, hrabrija, bolja od Slovakinje.
    Classic tenkre

Tek se sad` ukljucih u svet, sve mi bilo pogaseno zbog grmljavine, munja i ostalih nepogoda. Igra li Novak cemu ?
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Nole mi bas ne da da gledam Tigricu Cibu
      Bas je da prostite musav, Sepi se nece dici ali ovo je bas kontra od onoga sto bi Novak trebao da radi.
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Baš lepo igraju sad pred kraj trećeg seta.

Comment

• Novak nije dobro koristio svoje prilike.
          Opet problemi kada treba da odservira za meč.
          Porođajne muke se nekako završiše, pobeda je pobeda, ali po meni servis još uvek škripi.
          Još to malo treba da utrenira sa Bekerom.

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
            Tek se sad` ukljucih u svet, sve mi bilo pogaseno zbog grmljavine, munja i ostalih nepogoda. Igra li Novak cemu ?
            Bio je to cudan mec. U prvom setu Novak los. Ofanziva nula. 8 gresaka u prva 3 gema. Sepi je bio dobar. Novak se odlucio da dobije set defanzivom i uspio je.

U drugom set su obojica odlicno servirala. Na kraju je Sepi popustio. Novak bolji nego u prvom ali ne i dobar.

U trecem setu Novak daleko bolji, pogotovo kako je set odmicao. Sepi na momente fantastican, pogotovo kad je Novak prvi put servirao za mec, ali ni to nije uspjelo Novaka izbaciti iz ravnoteze.

Sve u svemu, dobro odradjen posao u danu kad mu se nije igralo. Sreca da nije bio jaci protivnik.
            Last edited by NI; 04-09-15, 23:14.

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Bio je to cudan mec. U prvom setu Novak los. Ofanziva nula. 8 gresaka u prva 3 gema. Sepi je bio dobar. Novak se odlucio da dobije set defanzivom i uspio je.

U drugom set su obojica odlicno servirala. Na kraju je Sepi popustio. Novak bolji nego u prvom ali ne i dobar.

U trecem setu Novak daleko bolji, pogotovo kako je set odmicao. Sepi na momente fantastican, pogotovo kad je Novak prvi put servirao za mec, ali ni to nije uspjelo Novaka izbaciti iz ravnoteze.

Sve u svemu, dobro odradjen posao u danu kad mu se nije igralo. Sreca da nije bio jaci protivnik.
              Hvala NI !
              Jest` da mi se nije dopalo to sto sam procitao ne zbog tebe naravno nego zbog toga kako je Novak odigrao.
              Ajde mozemo to da uvrstimo pod manjak motivacije ali nije ni da ne brine. Ta njegova defanziva kada nije potrebna me izludjuje.
              Kako podici "self confidence" defanzivom, tesko je to do zla boga.

Comment

• Pesikan prodana duso

Comment

• Bravo za Novaka, Sepi odlican, odavno ga boljeg nisam video.
                  Idemo dalje.

Comment

• Goffin out, još jedna predaja

Comment

• Losmi je vrlo verovatno sledeci.. tuga

Comment

• Feli ga unakazi niskim loptama.

Comment

• Originally posted by NI View Post

Djokovic je iz nekog razloga izabrao veoma cudnu taktiku.Konstantno je slao lopte po sredini terena I pustio Sepija da stoji na osnovnoj liniji a on se odmicao 2-3 metra nazad.Da je u pitanju neki slabiji igrac od Sepija pomislio bih da uvezbava neke varijante za buduce meceve.

Comment

• Novak tankuje i ne igra na maksimumu. Nišikori je out, u 1/4 protif Nadala najverov. i u finalu protiv Mareja ili Federera će pokazati najbolja izdanja. Odlučujući momenat bi trebalo da bude iscrpljen rival u finalu (Marej ili Federer) i 10 GS za Novaka

Comment

• Obecava ovaj mec.

Comment

• Je li dobar ovaj komentator na es?
                                - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                                - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                                - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                                - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                                - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                                - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                                - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                                - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

Working...
                                X